Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      wykonawcy

wykonawcy

(26 wyników)
    • Chciałam podzielić sie doświadczeniem dotyczącym nierzetelnego wykonawcy stolarki meblowej kuchennej, w sierpniu 2011 podpisałam umowe na wykonanie stolarki, do dnia dzisiejszego nie jest ukończona, wciąż brakuje jednej szafki i frontów, sytuacja nie jest ciekawa, czy mozliwe jest wykończenie mebli po kimś?? Pan o którym piszę to jednoosobowaa firma Zakład Remontowo-Budowlany BEATA Jacek Przekora z Lublina, pan jest conajmniej dziwny, podejrzewam że tak samo mogą mieć z nim inni klienci który...
    • Witam serdecznie, Poszukuję wykonawcy kuchni w stylu angielskim (około 7 metrów zabudowy). Z kilkoma większymi firmami już rozmawiałam ale chciałabym poznać jeszcze oferty mniejszych firm lub indywidualnych wykonawców. Dodam, że wstępny projekt już mam. Dom pod Warszawą w miejscowości Majdan (gm. Wiązowna) Proszę o kontakt na malia bryga@autograf.pl Z góry dziękuję za pomoc
    • Moze ktos mial juz podobny problem i wie co zrobic. Problem dotyczy nieukonczenia przez wykonawce zabudowy kuchennej. Zamowilem meble kuchenne do zabudowy. Na poczatku wykonawca mial opoznienie wynikajace, jak twierdzil, z winy fabryki. W koncu meble zostaly zmontowane, ale brakuje czesci wyposazenia szafek (szuflad konkretnie). Wykonawca otrzymal pelna sume za meble (bo kolega jeszcze dzisiaj dowiezie), a szuflad dalej nie ma mimo ze minely dwa tygodnie. Czy jest jakas metoda z...
    • Szukam bardzo dobrego wykonawcy kuchni ww. Projekt mam już gotowy. Pilne.
    • Ostatnio był u mnie sprawdzony i solidny wykonawca robić łazienkę. Za robociznę zażyczył sobie 4000zł (powiedział, że potrzebuje dwa tygodnie na wykonanie). 4000 – tyle brał też od znajomych rok temu. Ale wtedy była hossa i szalone ceny. Wykonawcy mogli szantażować, czas by ich troszeczkę poszantażować. Zapytałem go dlaczego tak dużo, przecież jest kryzys, liczba inwestycji drastycznie maleje, firmy budowlane są zamykane itd. On na to: „Właśnie bo nie mam już zleceń ...
    • kurierbudowlany.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=517&Itemid=1 Jeszcze w ubiegłym roku branża budowlana była najszybciej rozwijającą się w polskiej gospodarce, a płace pracowników rosły nawet o 20 procent. Dziś eksperci przewidują, że pracę w budownictwie straci nawet co trzecia osoba. Włodzimierz Strzelczak z Warszawy, który od lat zajmuje się remontami mieszkań, narzeka na brak klientów. "Jeszcze we wrześniu nie wiedziałem, w co ręce włożyć, a mój telefon nie milkł...
    • Witam, Proszę o pomoc w znalezieniu solidnego w w miarę niedrogiego wykonawcy kuchni z Warszawy i okolic. Proszę o kontakt i polecenie ekipy. Z góry bardzo dziękuję.
    • wlasnie dzisiaj zakonczono montaz moich nowych mebli w kuchni, wyszlo idealnie, nawet sie nie spodziewalam, ze tak super bedzie wygladac, nawet pan z tej firmy chce zdjecie mojej kuchni umiescic w katalogu zainteresowanym- z warszawy- polece wykonawce i moge podeslac zdjecie / jak zrobie ;)/ generalnie jestem absolutnie zadowolona i moge smialo polecac :)
    • Jakie są zasady wstępnych rozmów z klientem, który chce zamówić kuchnię na wymiar? Czy za wycenę się płaci? Jeśli nie, to czy płaci się za projekt, który jest potrzebny do wykonania tej wyceny?
    • Chcę zamówic pare mebelków łazienkowych typu szafki stojące, regał moze jakas półka.Szukam solidnego,z inwencja wykonawcy w Warszawie. Zwracam uwage na detale i jakośc wykończenia. Mozecie podrzucic jakies namiary?
    • poszukuję bezpośredniego /solidnego/ wykonawcy mebli kuchennych. Te które oferują tzw studia kuchenne są wg mnie 2 razy za drogie. Wiem z doświadczenia innych że marże w takich studiach są bardzo wysokie
    • taniej: biznes.onet.pl/0,1934527,wiadomosci.html "Według "Gazety Prawnej" w tej chwili opłaca się zainwestować w budowę domu. W porównaniu z cenami z października w 2008 roku koszt budowy 150 metrowego domu zmniejszył się o 115 tysięcy złotych. Dziennik wyjaśnia, że najbardziej spadły koszty robocizny. Za wykonanie niektórych prac budowlanych zapłacimy nawet połowę mniej niż kilka miesięcy temu. Wielu robotników wróciło z zagranicy i nie ma problemy ze znalezieniem niedrogiej,...
    • Reklamuje się na tym forum firma Wapmeble. Zanim ich wynajmę do wykonania moich mebli kuchennych, chciałabym wiedzieć czy ktoś miał do czynienia z tą firmą? Proszę o opinie. Dziekuję.
    • Witam, posiadam projekt kuchni jednakże poszukuję osoby, która podjęła by się jej wykonania. Za wszelkie propozycje dziękuję i czekam na info
    • Polećcie kogoś, proszę...
    • Witam, poszukuje wykonawce mebli kuchennych, mieszkam w gdyni, jesli mozna prosic o namiary na priv. GG 1360902 x1x@gazeta.pl Pozdrawiam
    • jw, tzn. chcę zabudować przestrzeń nad pralką ok. 140 cm wysokości i ok. 60 cm szerokości i głębokości, nadmieniam, iż ściany już są zrobione z glazury; problem polega na tym, że do tej pory otrzymałam wyceny ok. 1000 zl, uważam, że za 2 pary drzwiczek (ok. 70 cm wysokości) i 3 półek półek to trochę dużo; osoby z którymi do tej pory rozmawiałam twierdzą, że musza wykonać "szkielet z płyty", bo w glazure się nie wkręcą; może macie kogoś godnego polecenia?
    • kafelki na podlodze i scianach,
    • Czy ktoś z Was ma namiary na dobrych wykonawców szaf wnękowyh w W-wie lub okolicach? Będe wdzieczna za wszelkie namiary.
    • witam mam problem z wykonawca naszej kuchni.lodowka jest zabudowana w "podwojnej szafie"- wewnetrzna zrobiona jest z plyty meblowej i na niej jest okladzina z plyty fornirowanej. efekt jest tak ze drzwi maja "rame" z plyt fornirowanych ( wewnetrzna szafa "schowana" jest za drzwiami). wydaje mi sie ze poeplniony zostla blad, moze nie zamowiono wystarczajaca ilosc plyty fornirowanej i ratowano sie zrobieniem podwojnej szafy. wewnetrzna szafa ma idealne wymiary i gdyby zrobiona byla z ply...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się