-
Nie, nie jest tak różowo. Dobre chęci, ale są niedoróbki, detale okropne. Niby to są szczegóły, ale ważne szczegóły.
-
Mam marzenie. Kryzys minął :)
-
póki co nie za bardzo jest pomysł na te wyspy, które istnieją. takie sobie fantazjowanie.
-
fuj... w ksztalcie rosji? ble
-
Czemu te artykuły są tak bez sensu dodawane, pomiędzy wcześniejsze pozycje? Takie zabiegi konsternują odrobinę i wprowadzają zamęt w tym co jest nowe, a co stare.
-
Patrzcie uważnie bo podobną elewacje i ksztat może miec Muzeum Historii Polski w Warszawie ... www.tnij.org/love2010
-
I ZNOWU JESTEM PIERWSZY ! PROJEKT MOIM ZDANIEM JEST BARDZO FAJNY.GDAŃSK BĘDZIE WRESZCIE MIEĆ O JEDNO MIEJSCE WIĘCEJ DO POKAZANIA TURYSTOM !
-
kolorowe domy super - kojarzą się z domkami gdzieś na wsi, te neibieskie z domami na warmii, ale to patio island troszkę przerazające - zdecydowanie dla introwertyków
-
Już bardzo, bardzo dawno widziałem te wizualizacje...
-
Heh nie spodziewam sie wiekszych sensacji na forum no ale moze kogos tez kreci projektowanie w
skali wiekszej niz jedna dzialka.
A moje pytanie brzmi znacie jakis kierunek we wspolczesnej urbanistyce ktory bylby realna
konkurencja dla 'New Urbanismu' ? Do Polski moze to jeszcze nie dotarlo w takiej skali jak w USA
(Elblag - prekursor? to chyba mozna podciagnac pod konserwacje zabytkow :)))) ) ale na Wyspach i
sporej czesci kontynentu wielu projektantow maja kota na punkcie DPZtu, S...
-
Witam,
pracowałem w Londynie i Dublinie, w sumie 2 lata, wrociłem do wroclawia z nadzieja ze juz sie cos zmienia w branzy architektonicznej i mozna lepiej (czyt. normalniej) zarobic) a tu nic, propozycje płacowe jak dla sprzataczki... nie ma co, pakuje sie i wracam na wyspy, gdzie architekt jest kims, normalnie zarabia i nie trafia co chwila na cwaniakow ktorzy oferuja 1 500 zł... nic sie tu nie zmieniło:( zachecam wszystkich architektow (tych młodych, ktorych traktuje sie jak tania siłę rob...