Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      young

young

(13 wyniki)
    • moglby ktos blizej okreslic czym dokladnie zajmuje sie dzial Zarzadzania Ryzykime Informatycznym. Jakie programy sa uzywane itp. za wszelkie info z gory wielkie dzieki pozdr
    • W ramach Ernst & Young jest spółka USŁUGI KSIĘGOWE - działa podobnie jak biuro rachunkowe, świadcząc usługi księgowe dla różnych firm. Czy ktoś ma doświadczenia jak tam się pracuje - chodzi mi konkretnie o ten dział.
    • Jakie podać oczekiwania finansowe - sekretarka/asystentka w Ernst & Young w Warszawie? Mam małe doświadczenie (kilka miesięcy na umowę zlecenie).
    • Jakie sa warunki pracy na praktykach w Deloitte, Ernst & Young, Proce WaterhouseCoopers?
    • jaka jest atmosfera pracy w biurze w Wawie?
    • Witam, Wiem, że jest już parę postów o E&Y ale mam jeszcze parę pytań. Jak tak naprawdę wygląda praca w dziale audytu, czy prawdą jest, że codziennie jest to kilkanaście godzin siedzenia w biurze lub u klienta, oraz praca praktycznie we wszystkie weekendy?? Co w ogóle sądzicie o atmosferze pracy w E&Y? Bardzo zależałoby mi żeby wypowiedział się ktoś, kto osobiście zna tą branżę. Dzięki i czekam na jakieś opinie. Pozdrawiam
    • czy ktos z was przeszedl testy w ernst&young? mi napisali ze przeszedlem i ze skontaktuja sie telefonicznie celem ustalenia terminu spotkania gdy tylko ustala daty konsultacji, tyle ze to juz trwaz 3 tygodnie!! ktos z was tez czeka?a moze ktos juz byl?
    • Czy ktoś może mi powiedzieć ile dostanie na dzieńdobry asystentka w tej firmie? Idę na rozmowę kwalifikacyjną i chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej ile się w tej firmie zarabia. z góry dziękuje na odpowiedzi pozdrawiam
    • jak się kształtuja zarobki na stanowiskach administracyjnych - sekretarka, asystentka?? proszę o info;)
    • jak sie pracuje ?
    • Jeśli jest ktoś kto brał udział w rekrutacji dla studentów do EY to bardzo bardzo prosze o jakies info związane z tą sprawą. Jak wyglądaja testy ? Jak rozmowy ? Jak atmosfera ?
    • Chodzi o praktyke. Jezeli ktos ma juz to za soba, bede wdzieczny za przedstawienie jak to wyglada i o ewentualne porady
    • na jakie wynagrodzenie moge liczyc jako absolwent prawa na UW z angielskim i komputerem?.Mam 24 lata.w gre wchodza firmy i urzedy.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się