szczoter 09.09.05, 10:16 jaka jest atmosfera pracy w biurze w Wawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Si Re: Ernst & Young IP: *.acn.waw.pl 10.09.05, 13:37 zależy, w jakim dziale, na jakim stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
szczoter Re: Ernst & Young 10.09.05, 20:57 nie wiem jaki dział. ogłoszenie dotyczyło tłumacza jęz. angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona szczura a jaka ma byc? szczurza. IP: *.aster.pl 21.10.05, 18:03 Szczurzarnia, jedna z kilku warszawskich wylegarni porabanych karierowiczow, ktorzy spalaja sie szybciej, niz sucha zapalka; opowiadaja o sobie jak o bogach, siedza do 22.00 w biurkach, wracaja do domu nieprzytomni, duzo roboty, trzeba nie znac pojecia "nadgodziny", bo pracuje sie tam na maxa, do momentu zakonczenia projektu, a nie do 17.00. Niektorym wlasnie o to chodzi. Co tam zona i dziecko, na to maja czas w weekend. Zarabiaja tez duzo mniej, niz opowiadaja oni i ich wspolmalzonkowie - wierzcie mi, wiem cos o tym. No, ale jakis tam prestiz jest, choc coraz mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdiop Re: a jaka ma byc? szczurza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 00:47 w ey sa nadgodziny platne Odpowiedz Link Zgłoś
lizavieta1 Re: a jaka ma byc? szczurza. 01.02.06, 16:35 Oczywiście, że płątne. ale się wyżywasz, frustracie. Dziecka nie mam i wolałabym matkę w e&y, która płaci czynsz w terminie niż mającą czas na zabawę z dzieckiem tylko nie mająca na leki, gdy to jest chore i na jedzenie... Odpowiedz Link Zgłoś