Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      zachwycony

zachwycony

(6 wyników)
    • to porażka włądz miasta Zabrza i prezydenta Gołubowicza że wychowanek miejskiego klubu ucieka z miasta zamiast trafić do Wielkiego Gónika Zabrze !!!!
    • Juventus odgryzie się Milanowi i pokona go tym razem w Wielkim Finale, ale już nie na karne!! FORZA JUVE
    • Żenujące
    • Onet: Austriackie media o skandalicznym zachowaniu pseudokibiców Legii Przed meczem Austrii Wiedeń z Legią Warszawa (1:0) policyjni eksperci w Austrii ostrzegali, że nie angielscy kibice są największym zagrożeniem, lecz fani klubów ze wschodniej Europy. Niestety potwierdzili to swoim zachowaniem chuligani Legii Warszawa. Od rana austriackie media informują o bilansie zamieszek, do jakich doszło przed, po i w czasie spotkania Austrii z Legią. Już przed spotkaniem w sektorze z...
    • Moze Real nie gral jak za najlepszych czasow ale widac bylo przeblyski. Czy to wystarczy by awansowac - nie wiem. Tak czy inaczej zawsze bede kibicowal Krolewskim! Hala Madrid
    • Typujemy który z piłkarzy najbardziej w ostatnim czasie zachwycił:jakimś dryblingiem,strzałem,sztuczką techniczną,postawą na boisku,a nawet strojem czy fryzurą,skutecznaścią,paradą bramkarską,czymkolwiek. Oglądałem wczoraj mecz Borusia-AC milan.Zachwycił mnie Dede jak minął 3zawodników przerzucając nzd nimi piłkę-SPOKO. A także bravo za klasyczny hatrick dla Amoroso. Typujcie i wy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się