Forum eDziecko edziecko Wózki dziecięce
ZMIEŃ
      zachwycony

zachwycony

(6 wyników)
    • juz wiele pisałam o obu wózkach ale teraz napisze że po 6 miesiącach użytkowania obu jestem zachwycona! kupilismy bartatine (na pasach)a do fyna ( ze skrętnymi kołami)tylko stelaż! i gondola, i spacerówka są rewelacyjne, obmyslane i wykonane estetycznie w szczegółach i z pomysłem. naprawdę polecam, wiem, że wybór wózka jest trudny bo sama wybierałam 9 miesiecy i czytałam maniakalnie to forum ale Jedo to był strzał w 10! polecam!
    • Byłam już zdecydowana na kupienie Chicco Simplicity, ale jak poczytałam negatywne opinie i sama przetestowałam z dzieckiem w sklepie, to cieszę się, że zrezygnowałam. Multiwaya też rozważałąm, ale był za płytki i dziecko siedziało w nim jakoś krzywo, niewygodnie. Gdyby nie to forum, to o Zooperach nic bym nie wiedziała. Mój Zooper Hula Sky Blu ma śliczny kolorek, świetny design, wygląda bardzo zgrabnie. Synek ma 9 miesięcy i bardzo wygodnie sobie w nim siedzi albo leży.Na razi...
    • Wczoraj odebrałam mojego wymarzonego Quinny Senzz i chciałam sie podzielić refleksjami:) wózek jest rewelacyjny, w realu wyglada 1000 razy lepiej niz na zdjęciach. jesteśmy już po pierwszym spacerku i: prowadzi sie rewelacyjnie, leciutko, jest cichy, nic nie trzeszczy, ma spory koszyk, rozkadane siedzenie, mój synek ma baaaardzo duzo w nim miejsca i myślę że długo nim pojeździ. Zakup był praktycznie w ciemno, ale jestem mega zadowolona, a co ważniejsze mój synek też.
    • Naprawdę dziewczyny, byłam dziś nim już na 2 spacerach i jest świetny, lekko się prowadzi, bosko podbija itp. Michasi było tak wygodnie, że nawet zasnęła (mimo, że już nie śpi na spacerach) i spała słodko ponad godzinę, pewnie spałaby jeszcze dłużej ale obudziła się jak wchodziiśmy do knajpki na obiad. Pomyślec, że jeszcze miesiąc temu uważałam, że Maclareny to straszne paskudztwa i nie mogłam się nadziwic, czym się tak zachwycacie :)))
    • Chce sie tylko podzielic refleksja na temat mojego nowego nabytku z ktorego jestem bardzo zadowolonona... Moje dziecko jest zachwycone. Zdjelam gorne pasy (przypieta jest tylko pasem biodrowym), moze sobie siedziec jak chce, a nie przymusowo byc przypieta do oparcia. To co jest rowniez fajne, ze mozna szybko wsadzic dziecko do wozka i nawet nie przypinac pasow i od razu mozna jechac. To co mi jeszcze przeszkadzalo przy pelnych pasach, to, ze jak dziecko zasnelo, to kladac oparcie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się