Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      zachwycony

zachwycony

(9 wyników)
    • Zastanawiałam się nad znalezieniem prywatnego przedszkola dla mojej 2-letniej córci, tymczasm (jak myślałam posyłając ją do państwowego żłobka). Myślałam że będę krzyki, płacze itd. a moja córcia już pierwszego dnia zrobiła papa i poszła z panią do dzieci. Ja miałam łzy w oczach zostawiając ja a ona była zachwycona jak zobaczyła dzieci i zabawki! Chodzi dopiero tydzień ale ani razu nie płakała, panie są super, jak ją odbieram ma zmienioną suchą pieluszkę, jest najedzona, dostaję spr...
    • www.rp.pl/artykul/2,198384_Czy_bedziemy_pracowac_13_godzin_na_dobe__.html co to ma, k.., być?
    • Nawet jesli nie ogladacie Must be the music ten utwor trzeba uslyszec. Od momentu jak go uslyszalam moglabym go sluchac bez konca. Tutaj link razem z ocena jury: www.youtube.com/watch?v=CCaSawy1lrU&feature=related Dostali sie do nastepnego etapu ogromna przewaga glosow. Moze jeszcze jest nadzieja na prawdziwych artystow na polskiej scenie muzycznej. Trzymam kciuki bo smsa i tak nie moge wyslac z Irlandii. A wam jak sie podoba? Pozdrawiam
    • Pytanie jak w temacie - kto był i oglądał. Czy nadaje się ona dla 5-latka czy raczej dla 10-latka? Dzięki z odpowiedzi!!! :-)
    • Z okazji Dnia Kobiet byłam dzisiaj na Metrze (grali w Poznaniu w Arenie). Z resztą, gdyby nie było okazji to też bym pewnie poszła. Pierwszy raz widziałam Metro 18 albo 17 lat temu, będąc na wycieczce klasowej w Warszawie. Wtedy mnie zachwyciło - Janowski, Groniec, Górniak to były gorące nazwiska tamtych lat. Piosenki z Metra znałam na pamięć. Znam do dzisiaj. I dziś, po tylu latach, widziałam Metro po raz drugi, w nowym składzie, z tekstami delikatnie dopasowanymi do teraźniejszości. No i....
    • Szukam zaproszen na chrzest jakis super,orginalne, zeby nie byly jakie standetne, moze wiecie gdzie znalezc?prosze o pomoc
    • Dziewczyny... Czy to mozliwe, zeby prawie 6-miesieczne dziecko (skonczy 6 miesiecy 5 lipca) zaczynalo mowic? Nie gaworzyc. Mowic. Bo, sluchajcie: moje dziecie, przewrotnie usmiechajac sie w strone swego meskiego Rodzica wola: tata! Ew. Tatatatatata - przy czym ilosc "ta" bywa rozna Znow gdy sie nudzi wola: mamatata ewentualnie tatamama. Ilosc sylab stala. Znow, gdy mu krzywda, rozdziera sie zalosne:mama (ilosc sylab niestala). A gdy opowiadalam kolezance, jak moja mama sie z malym baw...
    • mamy z Warszawy, że mogłyście dzis na żywo oglądać defiladę wojskową oglądałam w telewizji i choć odbiór inny niż na żywo, to męzczyżni w mundurach zrobili na mnie piorunujące wrażenie na nic wycacani modele z wybiegów, pięknisie z odsłoniętymi klatami:) to za mundurem, panny idą sznurem...:) tak się składa, że mnie było dane mieć narzeczonego w mundurze, byłam zachwycona...
    • Od trzech tygodni poszukuję opiekunki dla mojej rocznej córki. Współpracuję aktualnie z dwoma agencjami (Warszawa), spotkałam się z ok. 10 dziewczynami i nic. Same 'spady'. Jedną weryfikowałam przez dwa dni - młoda dziewczyna, dwa razy pytała o imię córki, co chwilę wychodziła do toalety a jak skończyły jej się tabletki (?) spytała czy może wyjśc do apteki. Inna przez półtorej godziny zachwycona opowiadała o swoim podopiecznym. Zadzwoniłam pod numer podany na liście referencyjnym ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się