Forum eDziecko edziecko eZabawy
ZMIEŃ
      zachwycony

zachwycony

(5 wyników)
    • Moja córka jest zachwyconą stroną ulicy Sezamkowej, a szczególnie www.sesameworkshop.org/sesamestreet/games/flash.php?contentId=109804. Czy znacie coś podobnego? Ktoś/ coś na stronce pokazuje, a dziecko musi naśladować.
    • Film, po pierwsze - nudny..., dłużyzna, fabuła nieciekawa. Po drugie - dużo scen z duchami i czarnoksiężnikami voodoo, co moim zdaniem w kategorii "film dziecięcy" w ogóle nie powinno się znaleźć. Nie polecam - szkoda czasu i pieniędzy.
    • Czy ktoś był w teatrze dla dzieci z 3 letnim dzieckiem? Jak wrażenia?
    • Do napisania tego watku sklonila mnie ostatnia wizyta w Empiku. Bardzo trudno jest kupic fajna ksiazke dla maluch np. wiersz Tuwima czy Chotomskej ale nie brakuje za to np. Puchatka, czy Krolewny Sniezki w Disnejowskim wydaniu. Teraz oczywiscie Empik zalany byl Hefalumpami i wiem, ze moja Corka nie mialaby nic przeciwko nim ;), ale mnie pomalu Kubus bokiem wychodzi. Widze tez jak bardzo podoba sie jej "Lokomotywa", "Rzepka" itp. wierszyki ale bardzo ciezko dostac ksiazeczki tego t...
    • Czy kos z was wie gdzie mogę kupić "czerwonego kapturka" na płycie. Myslę o konktretnej wersji, w której spiewane są piosenki m.in.: "nie mruczek nie burek nie jeż ... czerwony kapturek to ja zwę się tak ... "przez lasy i dąbrowy wedruje gajowy na trabce pięknie gra a echo niesie tra la la "hej wilku bury łapy do góry coś zrobil z babcia i czerwonym kapturkiem Dziękuję za pomoc Dorota tuznik@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się