Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      zachwycony

zachwycony

(6 wyników)
    • ktoś może był? synek lubi Muminki - ale do tej pory oglądał tylko takie kilkunastominutowe, nie wiem jak ten film. warto iść? odpowiedni film dla 3- latka?
    • Dziewczyny, chciałabym iść na w/w film z niespełna 5-letnią córką- czy film nadaje się dla dzieci w tym wieku? A poza tym byłyście, widziałyście, polecacie?
    • Bardzo prosze o info gdzie w W-wie moglabym pojsc z dwulatkiem na zajecia. Nie chce zajec z nauka angielskiego. Chodzi mi o to, by dziecko bylo czesciej wsrod dzieci. Jeszcze jedno - Mikolaj prawie nie mowi. Dziekuje za propozycje.
    • Mój syn ma prawie 2 lata. Zastanawiam się czy nie za wcześnie na spacer po Zoo. Czy dziecko s"korzysta" z takiej wycieczki? A może to będzie za dużo wrażeń?
    • Czy ktoś może mi polecić miejsce (poza granicami kraju)gdzie można wspaniale spędzić urlop z 3 letnim brzdącem. Moż ktoś ma własne doświadczenia z urlopów za granicą. Chętnie przeczytam.
    • Niebawem idę na spotkanie z dyrektorką przedszkola - w celu wywiadu, oczywiście. Jest to przedszkole prywatne i zamierzam tam zapisać synka. Będzie miał wtedy ok 2 lat. Poradźcie, o co pytać na co zwracać uwagę. Co jest istotne?? Boję się, że coś mogę przegapić, tym bardziej że dziecko będzie jeszcze maluchem. Oczywiście mam całą listę pytań podstawowych, ale zupełnie nie mam doświadczenia w tym temacie, porównań itp. Może są jakieś sprawy ważne, które wychodzą dopiero po jakimś czasie, a na...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się