zarobki

(16 wyników)
  • czy orientuje sie ktos jakie są zarobki w zusie? czy sa jakies dodatki, premie itp? czy z czasem dają podwyzki? z gory dziekuje za odp.
  • Mondi Sp z o.o. i Mondi Bags jakie zarobki ? atmosfera ? czy warto ?
  • Zawsze się zastanawiałam jak to jest z pracą i zarobkami w mondi. Jedni bardzo chwalą inni narzekają może się ktoś wypowie na ten temat ?
  • Cześć, mieszkamy w Świeciu, oboje pracujemy, mamy dwoje dzieci....nie byliśmy w tym roku na wakacjach, bo nas nie stać, w zeszłym też nie i w poprzednich latach. Szkoda mi najbardziej moich dzieci.....czy są w moim mięscie firmy, gdzie można satysfakcjonująco pracować i godziwie zarabiać.....czy tylko my mamy nędznie...???.....
  • jak zarabiają ludzie w MONDI macie jakieś informacje na temat zarobków od pracownika na produkcji do samego prezesa, kierownika itp. itd. prosze o opinie MARKO
  • bip.um-swiecie.pl/?cid=163 Popatrzcie sobie /adres powyżej/ dla zachęty dodam żeśrednia to jakieś 5000 zł miesiecznie
  • Czy u was w firmach też tak mało płacą?
  • ma ktoś jakieś info? to poproszę:) 1000 netto to chyba blew:(
  • Jestem z poza Świeci czytałam ofertę pracy w tej firmie jak tam z zarobkami bo niewiem czy opłacałoby mi się dojeżdzać z Bydgoszczy ?
  • Witam, ten wątek pewnie już był no ale może się coś zmieniło. Proszę podzielcie się informacją o rzeczywistych zarobkach w naszym miasteczku. Idiotyczne posty proszę sobie darować. Najlepiej stanowisko i zarobki bez oczerniania i naruszania dóbr osobistych. JA - fizol na produkcji 1500 zł. (netto)
  • Witam. Czy ktoś wie jakie są zarobki w Mondi Packaging i czy warto się tam zatrudnić? Dostałem niedawno ofertę i mam dylemat bo są same złe opinie o tej firmie - dawnej workowni.
  • Chce zacząć składać oferty pracy,ale zbytnio nie wiem gdzie uderzyć, interesuje mnie praca biurowa. dzie tylko słyszę wszyscy znajomi zarabiaja 800-900zł w swieckich firmach i bankach, w urzedach podono nie lepiej. czy sa pracodawcy którzy oferują powyżej 1.000Zł?
  • Ma prośbę do kierowców którzy pracują w Prosiaczku lub Wioli-Jak Wam się w tych firmach jeżdzi,jakie panują tam warunki oraz atmosfera, noi jakie są zarobki.Prosze o szczerość!!
  • chciałbym usłyzeć wasze opinie na temat tego pracodawcy jestem spawaczem z uprawnieniami mam 10 lat doswiadczenia w zawodzie pracowalem za granicą jednak sytuacja zyciowa zmusiła mnie do powrotu czy warto starać się tam o pracę
  • Mam pytanko jak pracuje się kierowcom we Violi,ile godzin w miesiącu ,jakie zarobki,atmosfera,itd.
  • Pewnie większość z nas nie wie jak to funkcjonuje i na czym to polega albo dopiero się uczycie w szkołach. Ale pytanie skierowane do tych osób,które są ubezpieczone. Czy warto?? Z tego co wiem to warto nawet bardzo bo przy dzisiajszej kondycji finansowej ZUS-u za kilka lat może być naprawde ciężko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się