Gość: nowy IP: *.xmission.com 16.09.07, 17:31 Witam. Czy ktoś wie jakie są zarobki w Mondi Packaging i czy warto się tam zatrudnić? Dostałem niedawno ofertę i mam dylemat bo są same złe opinie o tej firmie - dawnej workowni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: door Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 18:09 Była workownia to Mondi Bags,a ty piszesz Mondi Packaging.To są dwie różne firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:54 jak lubisz byc bilamym muzynem to zpraszamy chetnie po pracujesz sobie po 12 godzn/h to ci wszysko zbrzydnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: zarobki w Mondi IP: 89.150.202.* 17.09.07, 14:44 ogolnie kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzef Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:52 zostaniesz zatrudniony przez posradniaka za 800zl po pracujesz sobie na 3 zmniany wykorzystaja cie na maxa naobiecuja zlote gory a potem cie potraktuja powiem krudko do bedzie najwiekszy blad w twoim zyciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do juzefa Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 16:44 Naucz się pisać i czytać.Gość pyta o workownie a ty piszesz jakieś bzdury o pośredniaku.W Mondi Bags(workownia)nikt przez posrednika nie jest zatrudniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzef Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 20:10 nie ja dobrze czytam widocznie nie ty jemu chodzilo o kartonarzownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: workownik Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:37 Tam zarabia się miliard... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 17:23 Wszędzie płacą tak samo czyli za mało na dzisiejsze czasy i to przestaje być coraz bardziej śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś