Dodaj do ulubionych

zarobki w Mondi

IP: *.xmission.com 16.09.07, 17:31
Witam. Czy ktoś wie jakie są zarobki w Mondi Packaging i czy warto się tam
zatrudnić? Dostałem niedawno ofertę i mam dylemat bo są same złe opinie o tej
firmie - dawnej workowni.
Obserwuj wątek
    • Gość: door Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 18:09
      Była workownia to Mondi Bags,a ty piszesz Mondi Packaging.To są dwie różne firmy.
      • Gość: wojtek Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:54
        jak lubisz byc bilamym muzynem to zpraszamy chetnie po pracujesz sobie po 12
        godzn/h to ci wszysko zbrzydnie
    • Gość: pracownik Re: zarobki w Mondi IP: 89.150.202.* 17.09.07, 14:44
      ogolnie kiepskie.
      • Gość: juzef Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:52
        zostaniesz zatrudniony przez posradniaka za 800zl po pracujesz sobie na 3
        zmniany wykorzystaja cie na maxa naobiecuja zlote gory a potem cie potraktuja
        powiem krudko do bedzie najwiekszy blad w twoim zyciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: do juzefa Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 16:44
          Naucz się pisać i czytać.Gość pyta o workownie a ty piszesz jakieś bzdury o
          pośredniaku.W Mondi Bags(workownia)nikt przez posrednika nie jest zatrudniany.
          • Gość: juzef Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 20:10
            nie ja dobrze czytam widocznie nie ty jemu chodzilo o kartonarzownie
            • Gość: workownik Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:37
              Tam zarabia się miliard...
              • Gość: Kasia Re: zarobki w Mondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 17:23
                Wszędzie płacą tak samo czyli za mało na dzisiejsze czasy i to
                przestaje być coraz bardziej śmieszne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka