-
Ciągle wszędzie piszą na temat zarobów w IT, ale nikt nie pisze o wysokich zarobkach lekarzy. Np. natknąłem się na taką ofertę pracy:
www.infopraca.pl/praca/poszukiwani-lekarze-do-szwajcarii/szwajcaria/6383352
proszę mi powiedzieć, gdzie z dwuletnim doświadczeniem (które w ogłoszeniu jest niby wymagane) może programista, administrator itd. zarobić np. w Szwajcarii lub gdziekolwiek indziej. W porównaniu do lekarzy zarobki informatyków wszelkiej maści mogą się zazwyczaj głęboko schować, no ...
-
Witam forumowiczów!
Orientuje się ktoś może jak wyglądają zarobki niskopoziomowych programistów w C w Cyfrowy Polsat Technology w W-wie (ewentualnie w innych firmach)?
Moja sytuacja wygląda tak: 2.5 roku doświadczenia w C embedded ale na zupełnie innej (8-bit) platformie, niż procesory dla DVB STB. Dobra znajomość tematki DVB ale hobbystycznie. Zastanawiam się czy 7K brutto (na pierwszy rok) będzie przegięciem.
Od razu chciałbym uprzedzić uszczypliwe uwagi: pracuję za granicą od ładny...
-
Branża IT , korporacja, Wrocław
Wsparcie techniczne aplikacji dla klientów biznesowych -angielski plus niderlandzki
Zero doświadczenia w branży IT
Jakie mogą być zarobki?
-
Witam,
Obecnie pracuję od 3 lat jako account manager w branży interaktywnej ale w małej firmie zatrudniającej kilka osób. Odpowiadam za kontakt z klientami a obsługuję klientów z zakresu stron www, social media, seo od briefu do wdrożenia. Czy ktoś wie, ktoś podsłuchał ile zarabia account w dużych firmach? Myślę poszukiwaniu pracy w dużej agencji interaktywnej ale nie wiem o jakie zarobki mogę się starać...
-
bi.gazeta.pl/im/1/9016/m9016301.jpg
Zarobki w stolicy. Komu w Warszawie żyje się lepiej?
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9016552,Zarobki_w_stolicy__Komu_w_Warszawie_zyje_sie_lepiej_.html
-
Witam,
Obecnie pracuję w UK na stanowisku Senior Software Engineer (embedded+ RTOS + sporadycznie FPGA) w jednej z dużych korporacji. Ze względów rodzinnych planuję powrót na stałe do PL, do Krakowa. Obecnie jestem w PL i tak sobie przeglądam ofert pracy dot. embedded. Mam takie pytanko - ile można dostać "na rękę" w na stanowisku Software / Senior Software Engineer (wymagane: C, Linux, FPGA,jakieś systemy klasy RT) w Krakowie i okolicach. Np. to ogłoszenie jest dla mnie szczególnie intere...
-
Witajcie.
Pierwsze pytanie dotyczy wysokości średnich zarobków w firmie będącej dużej wielkości korporacją polską, na poniższych stanowiskach pracy (traktujemy każde stanowisko oddzielnie):
a) Administrator Baz Danych
b) Programista Baz Danych
c) Architekt / Projektant Baz Danych
Technologia: Microsoft SQL Server.
Drugie pytanie: ile średnio powinna zarabiać osoba wykonująca w ramach jednego stanowiska wszystkie powyższe obowiązki?
Dzięki za info!
-
Witam,
Chciałbym zapytać na jakie widełki może liczyć programista .NET / Sharepoint (2010/2013) z 2-3 letnim stażem na rynku Warszawskim?
Dziękuję za wszelkie wskazówki.
Pozdrawiam
-
Pytanie do zaznajomionych z tematem - ile może zarabiać we Wrocławiu programista C# oraz Oracle z 6 letnim doświadczeniem i biegłą znajomością języka angielskiego?
Z góry dziękuję za merytoryczne odpowiedzi.
-
Dlaczego nikt nie podaje zarobków w ogłoszeniach o pracę? Dlaczego zarobki w Polsce są owiane taką tajemnicą a potencjalny kandydat dowiaduje się ile będzie zarabiał podczas ostatniego etapu rekrutacji?
W UK takie informacje są przejrzyste i jeżeli chcę zmienić firmę/poprawić swoją sytuację to najzwyczajniej w świecie szukam ofert z lepszym wynagrodzeniem. A jeżeli wynagrodzenie mnie nie satysfakcjonuje to ignoruję takie ogłoszenie. Oszczędzam w ten sposób czas swój i ogłoszeniodawcy.
M...
-
Witam i proszę o pomoc !
Chciałbym zatrudnić człowieka na stanowisku specjalista do spraw
informatycznych (laptopy, nawigacja, MP3, MP4, oprogramowanie,
PL softy) . Będzie się zajmował obsługą klienta, sprzedażą oraz doradztwem.
Człowiek ten jest świerzo po studiach z dyplomem inżyniera. Jest to mój
pierwszy pracownik i nie wiem ile mógłbym mu zaproponować ponieważ nie mam
pojęcia jakie są zarobki w tej branży w województwie małopolskim bo tam
otwieram swój sklep. Czy kwota 1300 zł ...
-
Witam,
Chcialbym sie dowiedziec czy istnieje cos takiego jak minimalna
pensja regulowana przez prawo pracy jaka moze zarobic inzynier
informatyk na stanowisku administratora sieci. Czy mozna taka osobe
zatrudnic na stanowisku technik informatyk skoro jest on inzynierem
i czy technik informatyk bez studiow i technik informatyk z wyzszym
wyksztalceniem wogole moga zarabiac tyle samo? Gdzies uslyszalem ze
osoba swiezo po studiach, bez stazu moze na poczatek zostac
zatrudniona ja...
-
Witam.
Obecnie jestem studentem informatyki, ale zaczynam się powoli rozglądać za
jakąś stałą posadą, zgodną z moim wykształceniem i zainteresowaniami.
Chciałbym zapytać jakie są szanse zatrudnienia i ewentualnie wysokości
zarobków na stanowisku tzw. "serwisanta komputerowego" (za chwilkę sprecyzuję,
o co konkretnie chodzi).
Otóż przeglądając najpopularniejsze polskie serwisy internetowe z ofertami
pracy w branży IT nie spotkałem zbyt wielu ogłoszeń traktujących o naborze na
takie st...
-
Witam,
Mam pytanie w czerwcu skończylm studia, właśnie zaczynam
poszukiwania pracy. Programuje w Javie ale nie mam żadnego
doświadczenia. Niebawem będę szedł na pierwwszą w życiu rozmowe.
Chciałem się dowiedzieć jaki oczekiwania fionansowe mogę podać? Ile
mniej więcej zarabiają programiści Java bez dośwwiadczenia?
-
Cześć,
słyszłem, że nowo zakładane IT w Credit Suisse we Wrocławiu oferuje 15 - 20 tysięcy miesięcznie.
Czy ktoś może to potwierdzić?
pzdr,
Grabur
-
chcialem sie dowiedziec na jakie zarobki moge liczyc jako
programista.
zaczalem studia na politechnice, a szczegolnym moim marzeniem jest
praca w EA.
pisze ten watek gdyz naszly mnie pewne kontrowersje wewnetrzne...
otoz zwykly szary murarz na budowie (malej) zarabia 3500zl / 8 h
dziennie/ soboty i niedziele wolne (brat w wakacje pracowal na
budowie wiec mnie poinformowal)... hmmm wiec kurcze skoro ja mam 5
lat sie meczyc na polibudzie, stresowac kolami i stawac sie no-
lifem, a...
-
Witam serdecznie,
Mam pytanie jakie sa zarobki na stanowisku senior IT architect w dużym banku
w Trójmieści dla osoby z doświadczeniem mędzynarodowym ?
dziekuje z góry za odpowiedz
-
Wpisujcie prosze:
stanowisko, krotki opis firmy, pensja brutto (podstawowa), calkowity dochod brutto (z premiami etc.)
dosc juz TAJEMNICY ZAROBKOW
Pewnie poruszano w wielu watkach ale interesuje mnie stan rynku konkretnie na wrzesien 2010.
ahoj!
-
Posiadam ~2 lata doświadczenia w programowaniu w VBA (generalnie ok. 4 lat doświadczenia zawodowego), w środowisku MS Office. Dostałem wczoraj zaproszenie na spotkanie rekrutacyjne.
Wymagania to tak po krótce znajomość VBA, SQL, umiejętność przełożenia procesów biznesowych na procesy IT i na odwrót itd. Jeżeli chodzi o obowiązki to automatyzacja procesów biznesowych (VBA, SQl, excel, access), import/eksport danych, analiza danych, pisanie zapytań SQL, Pl/SQL (do tej pory nie miałem więks...
-
Witam
Mam dwuletnie doświadczenie jako tester oprogramowania, chciałabym przejść do innej firmy. Zajmuję się testowaniem głównie manualnym.
Jaką kwotę wynagrodzenia mam podać aby nie przesadzić.
Pozdrawiam