zarobki

(34 wyniki)
  • ???
  • jak w temacie. Zarobki znajdziecie pod tym linkiem www.regionalnatv.pl/?s=wydarzenia&id=607
  • oto ile się zarabia w normalnym mieście!!! wykształcenie nie jest potrzebne www.infopraca.pl/praca/operator-wozka-widlowego/poznan/554452 do tego dodatek relokacyjny czyli musisz umowę przywieźć do urzędu miejskiego i pokazać dostaniesz dodatek za znalezienie pracy powyżej 50 kilometrów około 5000 zł od miejsca zamieszkania i niech te pierd,olone miasto płaci tym którzy wyjeżdżają za pracą , myślę że na mieszkanie wynajęcie starczy i z pracy 3500 netto to w sam raz
  • Jak w temacie, ile zarabia osoba zatrudnione w służbie wieziennej na samym początku, chodzi głównie o strażnika z wykształceniem wyższym... czy ktoś wie może? gdzie takie informacje mogę doczytać, bo w ustawie konkretnie nie jest napisane....
  • Czy ktoś był by zainteresowany dodatkowym zarobkiem w takiej postaci? en.20dollars2surf.com/?ref=23956 Prosze o opinie i ewentualne pytania pozdrawiam
  • ile w naszym miescie zarabia grafik który tworzy grafikę dla stron www??
  • Czy ktos wie jak sie tam pracuje i jak zarabia, jaka atmosfera, czy kasa marna czy w miare??
  • " Powiat wałbrzyski o ile się nie mylę, jest piątym co do wielkości powiatem w kraju. Myślę, że to powinno stanowić odpowiedz na sugestię opozycji, że wynagrodzenie starosty jest za wysokie – mówi Skrętkowicz." Jak skomentować ten deal lewicy z platformą? Gdzie się podziały Wasze ideały, gdzie honor? I tacy ludzie piastują publiczne funkcje w Wałbrzychu,zasiadają w spółkach miejskich? Ławski nie widzi nic zdrożnego w tym,że w takim mieście jakim jest Wałbrzych,on przedstawiciel "le...
  • Z tego co wiem to na koksowni w ronalu i w toyocie tyle zarobi gdzies jeszcze?Moze jakies kursy mi pomoga w lepszych zarobkach moze jakies info?
  • Jak w/w
  • Właśnie trwa nabór do sm ,jak myślicie -czemu w biuletynie nie podają zarobków? ano temu że strażnik na dzień dobry ma ,,aż,, 1450 zł brutto.Ale o tym dowiesz się dopiero w dniu pisania testów[dzisiaj były].Teraz odpowiedzcie sobie na pytanie -Wy co tak na nich psioczycie-czy za tę kasę[1000 zł. netto z hakiem] chciałbyś się narażać,wykazywać itp. czy tez podszedł byś do tematu w sposób ,,jaka płaca taka praca,,.Nie dziwmy się zatem że ludzi zbyt wielu chętnych do pracy tam nie ma,dodat...
  • kpiny zarobilem 1500 brutto i do tego nadgodzziny masakra szukam roboty
  • zarobki(9)

drodzy forumowicze!!!wypowiedzcie się proszę na temat zarobkow w naszym mieście,czy mieszkańcy naszego miasta powinni zarabiać więcej czy może mniej jak się przedstawiają płace w -NASZYCH-gigantach zakładach pracy ze światową renomą czy znaną marką.Jak myślicie czy zarobek musi być adekwatny do zajmowanej przez firmę pozycji w ogólnoświatowej klasyfikacji pod względem uzyskiwanych przychodów.Pozdrawiam wszystkich na tym forum POL
  • na produkcji? bede wdzieczna za jakies informacje.
  • ile zarabia się w zusie w wałbrzychu
  • Jakie są wasze miesięczne zarobki?
  • CZY TO PRAWDA ZE W TESCO MOZNA ZAROBIC OK 2,000 ZŁ??? SLYSZALAM ZE W SWIDNCY TAK ;-) POZDRAWIAM
  • Dziewczyny ile zarabiacie w solarium,? ,mnie szefowa płaci 1000 zł.
  • Jestem ciekawa , gdzie dorabiają wałbrzyscy studenci i ile są w stanie wyciągnąć miesięcznie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się