Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Antykoncepcja
ZMIEŃ
      zdrowie kobiety

zdrowie kobiety

(4 wyniki)
    • Witam Niestety ale wypadła mi wkładka i zastanawiam się czy jest sens zakładać kolejną. Bardzo mi odpowiadała ta metoda ale obawiam się że może się to znowu tak skończyć.Wkładkę mialam od lutego i wszystko bylo ok, mialam trzy USG i wkladka byla na miejscy, wiec nie wiem co moglo sie stać. Czy mial ktos tak i czy pomimo wypadniecia zalożyl kolejna i czy sie udalo? Pozdrawiam i dziekuję za radę
    • Skarbek urodzil sie dwa miesiace temu,karmie caly czas piersia,miesiaczki jeszcze nie dostalam,bylam u gina po srodki,powiedzial ze przez najblizsze cztery miesiace,dopoki karmie piersia i nie mam miesiaczki moge wspolzyc bez zadnego zabezpieczenia,ja jednak jestem pelna obaw... jak bylo z Wami?czy to pewne?
    • Witam Teoretycznie 8-9 godzinne opóźnienie nie powinno mieć wpływu, wg ulotki nawet 12 godzin po czasie można przyjąć tabletkę ??? Miałam ostatnio anginę i z tego wszystkiego pochrzaniły mi się te wszystkie prochy - antybiotyk, osłony, witaminy, do tego biorę na ciśnienie, za wiele na raz się zrobiło no i zapomniałam o diane ! :( Czy te 8-9 godzin faktycznie jeszcze daje bezpieczeństwo ? (powinnam wziąć późno wieczorem, wzięłam następnego dnia wcześnie rano) pzdr
    • witam mam lekarza dopiero we czwartek a moja sytuacja jest taka ze: w piatek wziełam podwójnie cilest(poniewaz pomyliłam sie ale nie chce na ten temat pisac jak doszło do tego) czyli teraz do wpełni skonczonego cyklu bedzie mi brakowała 1 tabletka Czy waszym zdaniem cos sie stało ze wziełam dwie tabletki? chyba obie sie jakoś nie zneutralizuja i działanie antykoncepcyjne bedzie Chce dokupic 1 opakownie zeby wziasc z niego 1 brakujaca tabletke.Czy dobrze zrobie? Poradzcie mi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się