Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      zdrowie kobiety

zdrowie kobiety

(15 wyników)
    • czy używanie tamponów jest bezpieczne dla zdrowia kobiety?
    • Jaki wplyw na zdrowie kobiety i pozniejsza ciaze ma kwas foliowy.
    • Mam 26 lat. Od 4 lat jestem sama, w związku z tym nie prowadzę życia seksualnego - przelotne znajomości czy krótkotrwałe przygody nie są dla mnie. Jaki wpływ może mieć ntaki kilkuletni celibat na zdrowie kobiety - chodzi mi nie tylko o stan zdrowia, ale i psychikę i nastawienie dozycia seksualnego?
    • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3724492.html Myślicie, że to na prawdę pomoże zdrowiu kobiety? Co wieczór zasypiam z myśla, że nie można wymyśleć już nic głupszego w Polskiej polityce, a co rano okazuje się, że jednak można...
    • Gwałt zgodny z wyrokiem Autor: bogumilka@poczta.gazeta.pl Data: 05-07-2002 05:26 Bez komentarza: Dziewczyna zostala skazana na zgwalcenie za to, ze jej 11-to letni brat zostal zauwazony w towarzystwie innej dziewczyny. Zgodnie z Koranem kobiety-dziewczyny stanowia wlasnosc prywatna tak jak inne przedmioty uzytku domowego. Poniewaz przedmiot (dziewczyna) stracila na wartosci bedac w towarzystwie 11-tolatka, wlasciciele przedmiotu (ojciec) zwrocil sie do sadu by bazujac na i...
    • rozstepy(13)

Drogie mamy! mam problem z rozstepami na persiach. jestem mama karmiaca i nie wiem czy moge uzywac kremu lagodzacego rozstepy ( DR Irena Eris - seria maternity. jest on bezpieczny kiedy uzywa sie go wczasie ciazy ale nie mam pewnosci czy nie zaszkodzi mojemu synkowi w okresie kiedy karmie go piersia. PROSZE DORADZCIE CZY WIECIE COS NA TEN TEMAT
    • Jestesm szczęśliwą mamą prawie trzymiesięcznej Ewuni i praktycznie cały czas mam plamienia, zdarza się że znikają na kilka dni a potem znów to samo. Wizyta u lekarza i kuracja antybiotykowa nic nie dała, podobno wszystko musi się samo oczyścić ale czy to nie trwa trochę za długo? proszę o Wasze opinie...bo zaczynam się trochę niepokoić a o współżyciu już nie wspomnę
    • Używałyście? Ponoc jest fajna....tak słyszałam....ale czy któraś z Was używała? Pozdrówka
    • planuje rozpoczac wspolzycie, ale nie chce sie do tego zabierac nie majac zadnej wiedzy na ten temat. nie chce pozniej pisac na tym forum postow typu "czy jestem w ciazy"itp. ale problemem jest to, skad czerpac wszelka wiedze co i jak, mam 21 lat, ale szczezrze powiedziawszy nie mam pojecia o "tych" sprawach. jakos z "edukacji sexualnej" ze szkoly niewiele wynioslam a z mama to raczej o tym nie pogadam. tak wiec, jakie wiarygodne zrodlo informacji polecacie?
    • kto mi powie????? mialam pobierne wycinki z szyjki macicy do badaniea histopatologicznego. po jakim czasie mozna wspolzyc???? w szpitalu o tym nikt nawet nie wspomnial, jakby ten rozdzial zycia nie istnial... ja tak spieszylam do domu, ze nie zapytalam. podzielcie sie ze mna doswiadczeniami, prosze...
    • wiem, ze to forum o zdrowiu kobiety, ale problem ten bardzo mnie niepokoi jest on delikatnej natury, dotyczy to mojego faceta, otoz wczoraj dwukrotnie po odbytym "przytulaniu", jakies 2 minuty po punkcie kulminacyjnym mial przerazliwe bole glowy, musial scisnac skronie, bo bol byl przeszywajcy.Zle to wygladalo, wpadlam nawet w lekka panike; dodam, ze nie jest to facet, ktory rozczula sie nad soba, tym bardziej mnie to niepokoi. Bol ten przeszedl po kilku minutach, zamienil sie w le...
    • skafander-i-hiena.blog.pl/archiwum/index.php?nid=8123620
    • Chodzi mi o niepokoj związany z brakiem miesiaczki albo o tabletki anty??????????????????????? Ja juz nie moge tego czytać, moze ze mnie dziwadło, ale naprawde ile można...??????
    • czy współżycie w czasie miesiączki jest rzeczywiście nie higieniczne i źle wpływa na zdrowie kobiety.spotkałam sie z róznymi opiniami. co Wy na to...? i jeszcze jedno: jak to możliwe ,żeby kobieta w tym czasie zaszła w ciązę?
    • Jak juz wczesniej gdzies pisalam, mam hirsutyzm i prawdopodobnie PCO (drobne torbiele widoczne podczas USG). Leczona jestem Diane-35 (od ok 10 m-cy), efekty sa raczej niewielkie, a w ktoryms watku spotkalam sie z opinia, iz sa rowniez niehormonalne srodki pomagajace w zwalczeniu nadmiernego owlosienia. Chcialabym sie dowidziec na czym polega dzilanie tych srodkow, czy mozna ich uzywac razem z hormonami oraz jakie sa wskazania do ich uzywania. Prosze takze o kontakt z dziewczynami,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się