Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      zdrowie kobiety

zdrowie kobiety

(4 wyniki)
    • Prosze pomózcie!Czy to sie nie wyklucza?Czy nie powoduje osłabienia działania tabletek?dodam ze harmonet biore od 10 dni a erytromycyne miesiac (na tradzik).Z góry dzuiękuje za pomoc
    • Pani doktor, bardzo prosze o odpowiedz. Od 8 miesiecy przyjmuje tabletki antykoncepcyjne. Bardzo zalezalo mi takze na poprawie stanu cery, dlatego najpierw bralam Diane 35. Odstawilam po 4 miesiacach z powodu depresji (fizycznie czulam sie bardzo dobrze). Teraz biore Cilest. Nastroj niewiele lepszy, bolesnosc piersi, uczucie opucniecia i teraz pojawilo sie dretwienie nog i rak. Sporo czytalam o roznych preparatach. Mialam robione badania hormonalne, cukier, bilirubine, cholerster...
    • mam pytanie. Czy tabletki antykoncepcyjne powoduja jakieś skutki uboczne?? Może to głupio zabrzmi, ale straszyli mnie tym, że później nie bedę mogła w ciążę zajść, że utyję w trakcie zażywania itd. Czy dziewczyna 18-letnia może tak po prostu zabezpieczać się tabletkami?? Jakoś boję się wpadki...:))
    • Słuchajcie jak to jest. Słyszałam opinię ginekologów (w tym dr Moniki z forum "Zdrowie kobiety"), że częste stosowanie antypespirantów może przyczynic się do powstania raka? Nie wiem co o tym mysleć...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się