zdrowie kobiety

(3 wyniki)
  • Kiedyś zastanawialiśmy się, dlaczego strony poświęcone zdrowiu kobiety, antykoncepcji - nie uwzględniają w ogóle metod objawowo-termicznych. Na jednej ze stron jest tak: "Metody antykoncepcji naturalnej Do metod antykoncepcji naturalnej, opartych na kryteriach biologicznych zaliczamy: Metodę kalendarzową Metodę termiczną Obserwację śluzu metodą Bilingsów" I koniec. Napisałam do lekarza gin., który był podpisany na dole, dlaczego nie ma tam wzmianki o metodach ob.-...
  • Mam pytanko do was wszyskich moje drogie panie,a mianowicie po jakim czasie,w ktorym tygodniu dowiedzialyscie sie ze jestescie w ciazy?? Staramy sie o dzidziusia,czesto sie kochalismy,@powinnam dostac juz tydzien temu,nigdy wczesniej sie nie spozniala i to az tyle dzis jest juz 31 dzien.Momentami boli mnie brzuszek..a teraz piersi zaczly tylko ze ona pzed @tez bolaly,robilam juz test dzis i 3 dni temu i negatywne wychodza a chyba niemozliwoscia jest zeby sie obydwa myllily???Czy ...
  • Szukam sprawdzonego ginekologa, który zna się na NPR, pomoże i doradzi. Ważne, żeby przyjmował w Warszawie, miał kontrakt z NFZ, najlepiej żeby to była kobieta. Proszę , doradźcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się