Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zdrowie kobiety

zdrowie kobiety

(3 wyniki)
    • czy to normalne, ze sperma moze kilka dni po stosunku byc wyczuwalna po zapachu z pochwy? do tej pory tego nie mialam, ale zauwazylam, ze po stosunku z moim obecnym partnerem przez kilka dni czuje intensywny nie swoj zapach, dosc drazniacy. tez tak macie? plyn do higieny intymnej i dezodorant tego nie zwalcza... moze sa jakies domowe sposoby, zeby to zlagodzic? (uprzedzam insynuacje: myje sie, moj partner tez jest czysty)
    • Witam wszystkich:) Zasłyszałam (niejednokrotnie) wiele wypowiedzi na temat seksu i ryzyka zajścia w ciążę po okresie. Zdania były podzielone: jedni mówili mi, że można uprawiać seks a ryzyko ciąży jest takie jak zawsze, inni twierdzili, że organizm kobiety po okresie choćby stanął na głowie to w ciążę nie zajdzie....i w co ja mam wierzyć..?? proszę Was o wypowiedź...:)
    • i poradz... Tyle sie słyszy o przesuwaniu miesiaczki za pomocą tabletek. Ja sie chciałam zapytać czy jest możliwa sytuacja, żebym PRZYSPIESZYŁA okres, tzn wywalić 3 czy 4 ostatnie tabletki,zeby wczesniej ją dostać? Wspomne że kochalismy tylko raz (w 3 dzień brania tabl) i wiecej tego nie robilismy...to czt mogę sobie na cos takiego pozwolic? plissss odp dziewczyny!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się