zima

(8 wyników)
  • Na zime przybieramy na wadze a ja chce sie odchudzac. Jest to jak chodzenie pod gore, ale... hmm no coz musze. Ale czy zima nie powinnam troszke stonowac? Czy nie powinnam sie raczej skoncentrowac na jakis cwiczeniach? Odchudzacie sie zima?
  • hej ok 10 dni temu zaczelo mi sie okropne zaczerwienienie i swedzenie miedzy palcami dloni, nmajpierw miedzy 3 i 4tym pozniej w ciagu kilku godzin juz byly zajete obie rece i przestrzenie miedzy palcami po 2 dniach poszlam do lekarza gdy juz przygasalo bp na wlasna reke stosowalam jakas masc z dziegciem mialam w apteczce i to przygasilo, lekarz stwierzilz e to alergiczne lub grzybicze na pewno nie swierzb ktory podejrzewalam, zapisal masci lorinden a plus clotrimazolum minelo juz nastepnego d...
  • Może nie jest to poważny,życiowy problem, ale chciałabym się go pozbyć.Kiedy zmarznięta wchodzę do ciepłego pomieszczenia lub np zjem lub wypiję coś ciepłego-mój nos robi się czerwony i gorący.Wygląda to śmiesznie i naprawdę jest widoczne, bo znajomi zwracają mi uwagę na to-wyglądam nieco śmiesznie! Mogę dodać że jestem alergiczką (alergia wziewna, ale wiosną), może ten nos jest wrazliwszy?.Jak sobie z tym poradzić???
  • www.ipto.info/schronisko.php W schronisku dla bezdomnych zwierząt w WIELUNIU panują tragiczne warunki. Psy nie mają co jeść, są zapchlone i okropnie marzną. POMÓŻMY IM! 18 lutego 2004 r. w godzinach od 10 do 16 odbędzie się zbiórka darów w holu Collegium Novum przy alei Niepodległości 4.Poznań. Potrzebne są: puszki, sucha karma kasza, ryż, makaron stare koce, ręczniki, prześcieradła obroże, smycze, kagańce miski (najlepiej metalowe) środki na pchły szczotki NIE BĄDŹ...
  • dziewczyny, czy slyszalyscie o tym ze niektore pory roku sa lepsze lub gorsze na ciaze/porod. Ze niby rodzac jesienia nie mozna wychodzic z dzieckiem na spacery, ale za to podczas ciazy ma sie swieze owoce i warzywa, wiec ciaza lepiej sie rozwija. Dla mnie to stek bzdur, ale moze Wy macie jakies doswiadczenia/wiedze w tej materii?
  • @ spóżnia mi się o 7 dni robiłam test ciążowy wyszedł(-)co to może znaczć ,bardzo się denerwuje.
  • ostatnio czuje sie ciagle senna. Mam wolny zawod, nie musze codziennie wzesnie wstawac. Mam wrazenie, ze nie wynika to ze zbyt malej ilosci snu. Dzi na przyklad spalam do 10 a teraz juz doslownie oczy mi sie zamykaja. Albo prawie zasypiam w autobusie. Nie chodze spac bardzo pozno (23-24). Nic mnie nie boli, nawet nie czuje sie jakas bardzo zmeczona, tylko starsznie chce mi sie spac... Dodam, ze byly czasy, kiedy pracowalam duzo wiecej a spalam mniej a tak sie nie czulam. Co to moz...
  • No właśnie. Skóra miedzy palcami dłoni jest zaczerwieniona, sucha i lekko zaczerwieniona. Co to moze być? Czym smarować aby zeszło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się