zima

(4 wyniki)
  • Boję się tej zimy - że nie przetrwam. Od kilku lat nie było takich lęków, teraz zaczyna przerażać mnie perspektywa tych kilku miesięcy chłodu i ciemności. Zwłaszcza ciemności. ps.Mskaiq, błagam cie, nie pisz w tym wątku,o lęku i że wszystko zależy od mojego nastawienia i tak dalej i w koło macieju, ja to wiem
  • wiecej ubran na czlowieku, latwiej sie ukryc, mniej lęku, ale za to lodowate dlonie i chłód bijacy od srodka, ktorego nie mozna sie pozbyc calymi godzinami juz zapomnialam jak ja nienawidze zimy
  • bo jeszcze chwila, jeszcze tydzień-dwa takiej pogody i naprawdę mnie szlag trafi. toteż pytam: czy ktoś z Szanownych próbował chodzić np. na solarium w zimie i czy to pomaga w stanach depresyjnych?? wolę najpierw zapytać, żeby nie wyrzucić kasy (której i tak nie mam) w błoto. no i to chyba średnia przyjemność, smażyć się w jakiejś kapsule. ale jeśli może mieć działanie antydepresyjne, to się posmażę. próbował ktoś? pomogło? ps. mask - marchewkę jadam, w życiu mi się układa, nawet spo...
  • panie pobiły się łopatkami w za ciasnej piaskownicy, suchy wystąpił z gościnnym recitalem i zima przyszła i to wszystko ominęło mnie na żywo - wyautowałam się na dwa dni z wirtualu. w lesie byłam. widziałam łosia i trzy sarny, na śniegu. nie lubię zimy, jednak nie lubię - za zimno jest, myślenie mi zamarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się