zmieniarka

(7 wyników)
  • Witam wszystkich,w mojej Alfie 166 nie została fabrycznie zamontowana zmieniarka CD,samochód był zakupiony w polskim salonie i może dlatego w celu obniżenia kosztów odstąpiono od jej montażu.W związku z tym poszukuję oryginalnej zmieniarki do tego typu auta oraz proszę o poradę jak ją zamontowac i zestroic z ICS Alfy.Jeżeli nie oryginał to jakie zmieniarki są kompatybilne z systemem nagłośnienia Alfy 166?Pozdrawiam i proszę o poradę i pomoc.
  • Nie mam zmieniarki w swojej 166 jest tylko wyjście na nią - są kable w bagażniku, jak już ustaliłem zmieniarka oryginalna to Becker BE 2661, pasuje również Sony cdx t-65. Nie jest problemem kupienie takiej zmieniarki np. na Allegro jest kilka w bardzo przystępnych cenach, problem polega na tym że nie zawsze po podłączeniu zmieniarki ona działa często bywa tak że zmieniarka podłączona, włączasz a tu nic, fabryczne audio jej nie wykrywa. Po zasięgnięciu języka u ludzi zorientowanyc...
  • witam Alfistów! mam pytanie czy w alfie 156sw 2000r zeby podlaczyc zmieniarke, musze poczynic jakies dodatkowe czynnosci zwiazane z montazem kabli,wytczek??, czy kable juz powinny gdzies byc??? dodam ze auto od nowosci bylo bez zmieniarki ale mailo radio z cd, no i jeszcze jedno pytanie gdzie mam szukac tych kabli i gdzie montuje sie zmieniarke??? z gory dziekuje i pozdrawiam pawel
  • Mam pytanie czy ktos z Was wie jaka jest montowana fabrycznie zmieniarka cd lub jaka mozna zamontowac.
  • Gdy kupowałem auto byłem zachwycony tym jak pracuje audio, a uszka mojej Kobiety były uszczęśliwione. Wyniuchałem, że o dobry dźwięk walczą także zmieniarka i wzmacniacz w bagażniku niestety leży to po prostu na dnie i się "wala" na zakrętach i podskakuje, do tego te metry okablowania. Jeżeli ma ktoś jakiś rozsądny pomysł jak to zamontować, aby nie stracić funkcjonalności bagażnika będę wdzięczny. Mile widziane fotki Waszych bagażników na mail da_vinci@go2.pl
  • Witam! Planuje podlaczenie zmieniarki do fabrycznego radia z CD (a dokladniej zmieniarki Sony odtwarzajacej MP3) - no i powstal probolem kabelka. Czy ktos z was nie zna rozwiazania? Wiem ze istnieja firmowe interfejsy MARS001 - czy mozna je gdzies dostać w Polsce? A moze jest jakis zaklad ktory robi odpowiednie przejsciowki? Z gory dzieki za info Pozdrowienia
  • Czy ktos wie jak wyglada sytuacja gdybym chcial wlozyc jakies firmowe radio cd/mp3 w miejsce kaseciaka? Czy to jest wogole mozliwe? Co sadzicie wogole o tym autku, alfa 166 2,4 JTD 2000 rok ? Przymierzam sie do kupna auta a to jest conowo bezkonkurencyjne.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się