Dodaj do ulubionych

Super jeansy - jaka firma?

26.03.17, 21:42
Poszukuję dobrych jeansów - nie mogę takich znaleźć. Najlepiej prost nogawka - które można włożyć do szpilek i adidasów. Jakie są wasze sprawdzone typy?
Jestem wysoka, długie nogi - małe wcięcie w talii - raczej prosta figura. Rozmiar - 40-42.
Obecnie poszukuję czarnych jeansów, chociaż fajne niebieskie też bym kupiła.
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Super jeansy - jaka firma? 26.03.17, 22:01
      A.p.c mi sie dobrze nosilo. Ogolnie - trzeba mierzyc - ja lubie szerokie nogawki meskie kroje a nie trawie marchew
    • 18lipcowa3 Re: Super jeansy - jaka firma? 26.03.17, 22:13
      ja podobne wymiary, kupilam takie w big star
    • mikams75 Re: Super jeansy - jaka firma? 26.03.17, 22:17
      super jeansy to takie, ktore dobrze leza na twoim tylko. Ciezko wiec tak ocenic, musisz mierzyc.
    • danaide Re: Super jeansy - jaka firma? 26.03.17, 22:24
      Hilfiger Denim. Długie nogawki (być może teraz 34 to norma, jak zaczynałam kupować jeansy takich długości nie było), nieprzesadne wcięcia w talii, dobrze skrojone na pupie. Miałam kilka odmian Victorii, ostatnio kupiłam rurkową Natalię.
      Fajne są jeansy Diesel, Replay, choć konkretnych modeli nie mogę polecić, gdyż od kilku lat żadnych nie kupiłam. Choć Rockanne (jakoś tak) eplaya to cudny model z prostymi nogawkami, tyle że chyba są różne odmiany z różnych tkanin, więc trzeba macać i mierzyć. G Star nierówny, ale nie wiem czemu mam do niego słabość. Kiedyś byłam bliska kupienia czegoś w Pepe Jeans, ale ostatecznie zwyciężyła Victoria.
    • emka_uk Re: Super jeansy - jaka firma? 26.03.17, 22:26
      Ja jedne jedyne kocham z LTB.
    • mayaalex Re: Super jeansy - jaka firma? 26.03.17, 23:28
      Dla mnie levisy. Szukalam, kombinowalam, wyprobowalam rozne i ostatnio wrocilam do levisow bo sa najlepsze.
      • zawsze-w-drodze Re: Super jeansy - jaka firma? 26.03.17, 23:33
        7th Zawsze i na zawsze.
      • 1maja1 Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 10:54
        Tez tak uwazam. Kupilam dwie pary 712 slim fit i straight leg. Swietnie leza, tyleczek cud, miod i malina. Moge je nosic caly dzien, sa takie komfortowe, bo inne jak wloze to ciagle mysle, zeby juz je zdjac.
      • princess_yo_yo Re: Super jeansy - jaka firma? 19.09.18, 12:23
        mam tak samo, zwlaszcza odkad diesel poszedl za daleko w strone hipster ripped
    • undoo Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 04:54
      Diesel. Mam fajne Korsy, ale akurat znalazlam takie bez walacego po oczach logo.
    • b-b1 Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 07:34
      Szukaj firm, które mają długość 34 i 36- big star, levis, wrangler, lee. Mają różne modele- na pewno coś dopasujesz do swojej figury. Ja preferuję big stara, ale z tego powodu, że sklep mam najbliżejwink
    • sara.korska Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 07:53
      Zobacz TH i Replay. W TK maxx bywają Trussardi, bardzo fajne, proste, z elastanem.
    • regego Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 08:04
      To ja mogę polecić Grawik jedyny sklep gdzie znajduję jeansy jakie chce, u mnie w mieście jest ich sklep stacjonarny, modele jakie tylko chcesz no i co dla mnie ważne jakość jest świetna.
      • komorka25 Re: Super jeansy - jaka firma? 28.03.17, 16:36
        O, tak! Grawik ma świetny wybór. Też u nich kupuję, jak już idę po dżinsy.
    • princy-mincy Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 08:27
      A jaki pułap cenowy?

Ja uwielbiam jeansy Citizen of Humanity, niestety cena regularna wysoka, ale już dwa razy udało mi się kupić za 1/4 ceny w TK Maxx.
      Fajne są też Diesel, True Religion, z tańszych Pepe Jeansy czy Lee.
      Ja noszę długość 35.
      • aqua48 Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 09:53
        Najlepsze jeansy jakie miałam, świetnie leżące na pupie i wszędzie (a ja w ogóle spodni nie lubię, bo bardzo trudno mi dobrać wygodne) to były Versace..
    • zazou1980 Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 11:04
      ostatnio kupilam jedne z tych - www.kappahl.com/pl-PL/campaign/more-sustainable-denim/
      te slim fit z gornego rzedu - leza dobrze i sa wygodne. Byly w jakiejs promocjji wiosennej za 50%, wiec zakup byl udany...
      • diablica_a Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 11:13
        tiny.pl/g5tzh
        Dla mnie rewelacyjne ,mam i polecam
      • miramaru Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 12:42
        Uważaj na czarne jeansy z kappahla- ostatnio tam kupiłam, krój fajny, ale materiał mega wkurzający, przyciągający wszystkie farfocle i kurze.
        • lauren6 Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 12:51
          Spodnie kupuję głównie w Kappahl i w ogóle nie mam takiego problemu, o którym piszesz.
    • landora Re: Super jeansy - jaka firma? 27.03.17, 13:19
      Wyłącznie M&S.
    • fifiriffi Re: Super jeansy - jaka firma? 28.03.17, 18:05
      Dla mnie dobre jest do Wrangler i Cross Jeans
      • annawilk Re: Super jeansy - jaka firma? 18.09.18, 20:35
        Co do crossów się zgadzam. We Wranglerze nie mogę dostać na siebie długich spodni. Nogawki są zbyt krótkie.
    • hermenegilda_zenia Re: Super jeansy - jaka firma? 28.03.17, 20:11
      7 for all mankind
    • hermenegilda_zenia Re: Super jeansy - jaka firma? 28.03.17, 20:12
      7 for all mankind
    • loola_kr Re: Super jeansy - jaka firma? 28.03.17, 21:52
      Bardzo lubie jeansy Citizen of Humanity i True Rrligion, kupiłam przez internet w USA bez mierzenia i trafiłam idealnie. Ostatnio kupiłam w Zarze i tez jestem zadowolona.
    • loola_kr Re: Super jeansy - jaka firma? 28.03.17, 21:53
      Bardzo lubie jeansy Citizen of Humanity i True Rrligion, kupiłam przez internet w USA bez mierzenia i trafiłam idealnie. Ostatnio kupiłam w Zarze i tez jestem zadowolona.
    • loola_kr Re: Super jeansy - jaka firma? 28.03.17, 21:54
    • chlodne_dlonie Re: Super jeansy - jaka firma? 18.09.18, 20:56
      GAP
      Levi's
      Mustang
    • skat_0 Re: Super jeansy - jaka firma? 18.09.18, 21:09
      Ja akurat mam krótkie nogi i długość tylko 30, ale ostatnio tylko big stary uwielbiam
    • boo-boo Re: Super jeansy - jaka firma? 18.09.18, 21:11
      LTB - tylko. Sylwetkę masz taką jak ja smile
      • straggly Re: Super jeansy - jaka firma? 19.09.18, 10:51
        A ja tylko Lee Wrangler - kupuje w outlecie, zwykle jest promo ze 2 para 50%.
    • bei Re: Super jeansy - jaka firma? 19.09.18, 10:58
      Kupuję w deni cler i w taranko, poluję na wyprzedaże, szczególnie w dc 😊
    • pitupitt Re: Super jeansy - jaka firma? 19.09.18, 11:05
      Ostatnio American Eagle. Bardzo mi pasują, do tego stopnia, że zaopatrzyłam się w 6 par tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka