karciak 27.07.07, 21:19 jeśli znacie dajcie namiary, nazwisko, nr telefonu, adres,dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka71 Re: Dobry pediatra w Toruniu 27.07.07, 21:30 ja chodzę do dr Tucholskiej "nasz lekarz" na starówce Odpowiedz Link
karciak Re: Dobry pediatra w Toruniu 27.07.07, 22:07 o to tak samo jak ja, a jesteś zadowolona??? Odpowiedz Link
blanka71 Re: Dobry pediatra w Toruniu 29.07.07, 19:35 może być :)pani ma taki fajny "przyklejony usmiech" ale na razie nie narzekam Odpowiedz Link
karciak Re: Dobry pediatra w Toruniu 29.07.07, 22:14 właśnie ten jej uśmiech, a ja średniozdowolona jestem, bo wszystko co powiem moje obawy, cos co mnie niepokoji, to odpowiedź jest jedna norma, wszystko ok!!! Dlatego chciałabym iśc do innej lekarki, prywatnie i się o wszystko jeszcze jej wypytać i porównać. Odpowiedz Link
blanka71 Re: Dobry pediatra w Toruniu 30.07.07, 09:50 eeeeeeeeee ona ma w sumie dobra opinię, a co Cię niepokoi?byłam tez raz u tej drugiej babki nie poamiętam nazwiska ale była ok bardzo rzeczowa Odpowiedz Link
karciak Re: Dobry pediatra w Toruniu 30.07.07, 21:40 a ja jednak zdecydowałam sie na dr Urszulę Bernatowicz - Łojko, wpadnie do nas jutro z prywatną wizytą, więc dam znać czy jej opinie pokrywają się z opiniami Pani Tucholskiej. pozdrawiam karolina Odpowiedz Link
kornelinka Re: Dobry pediatra w Toruniu 31.07.07, 10:51 dr Beata Szczesniak. Przyjmuje tylko prywatnie. Jezdzimy albo do niej na wrzosy albo ona do nas do domu. Jest rewelacyjna. Jestesmy bardzo zadowolone. Jak chcesz namiar to napisz na priv Odpowiedz Link
olzar Re: Dobry pediatra w Toruniu 31.07.07, 14:15 Dla mnie najlepszym pediatrą jest dr Małgorzata Łysek. Przylmuje w Citomedzie na Skłdowskiej z NFZ oraz na Matejki prywatnie. Panią dr znam od 10 lat, bo jest również lekarzem mojego starszego syna (14lat) i nie wyobrażałam sobie kogos innego do mojej malutkiej. Odpowiedz Link
kama1978k Re: Dobry pediatra w Toruniu 31.07.07, 15:15 Potwierdzam dwie moje poprzedniczki. Filipa prowadzi dr Łysek ale w razie potrzeby korzystam tez z usług Dr Szczesniak. Polecam obie. A o dr Tucholskiej słyszałam akurat nienajpochlebniejsze opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
karciak kornelinka 31.07.07, 16:35 prosze o namiary na gazetowy, dzieki pozdrawiam karolina Odpowiedz Link
deepblueangel Re: kornelinka 31.07.07, 20:55 Też bym prosiła namiary na dr Szcześniak. Odpowiedz Link
fauxpau Re: kornelinka 02.08.07, 19:03 Państwowo chodzimy do dr Kani do Medici, jestem bardzo zadowolona, ma super podejście do dzieci. A jeśli chodzi o przypadki nagłe, to Beata Szcześniak 501414453, przesympatyczna kobieta ! Odpowiedz Link
karciak Re: kornelinka 02.08.07, 22:26 na jakiej ulicu mieści się Medicia, dr Kania to on czy ona. Bo mój lekarz pierwszego kontaktu nazywa się dr Kania Odpowiedz Link
fauxpau Re: kornelinka 03.08.07, 09:43 Pani Kania przyjmuje na Chełmińskiej koło apteki ( na przeciwko gimnazjum akademickiego ) przychodnia Medica. A co do pani Szcześniak to polecam !!!Teraz mój synuś jest chory, jest cały czas pod telefonem, na bierząco mogę z nią wszystko omawiać. Doskonale pamięta każde z dzieci, rewelacja. Odpowiedz Link
limana Re: kornelinka 31.08.07, 13:21 Ja jestem bardzo zadowolona z pani doktor Łojko, była u nas w domu dwa razy, prowadziłyśmy wyczerpujace rozmowy na każdy temat, polecam Odpowiedz Link
jmtor1 Dziewczyny wpisujcie kontakty 04.09.07, 18:30 Prosze o dokładny kontakt do dr Łysek prywatnie, dzieki Odpowiedz Link
imzd Re: Dobry pediatra w Toruniu 10.09.07, 22:04 Znam wszystkie z wymienionych tu lekarek i tak dr Łojko jest neonatologiem rewelacyjna dla małych dzieci (noworodki, niemowlęta) dr łysek to alergolog pediatra natomiast dr Szcześniak i Tucholska to pediatrzy "ogólni" obi chętnie wyjaśnią, dobry kontakt telefoniczny w razie problemów o wszystkich mam pozytywne zdanie a każdemu wg potrzeb Jeżeli dziecko nie jest już noworodkiem i nie ma skłonności do alergi to lepiej wybrać "ogólnego" pediatrę. Odpowiedz Link
m_anula Re: Dobry pediatra w Toruniu 22.09.07, 18:36 czy mogabym prosic o namiar na dr Lysek i dr Szczesniak bylabym bardzo wdzieczna. Chodze do dr Tucholskiej ale jestem srednio z niej zadowolona. Z gory dziekuje Odpowiedz Link
anikkali Re: Dobry pediatra w Toruniu 18.04.08, 21:31 Witam!!Szukam również pediatry dla 5 letniej córci,od niedawna mieszkamy w Toruniu i zupełnie nie wiem do kogo ja zapisać Dlatego bardzo proszę o namiary do dr.Lysek i dr.Szcześniak i czy dobrze rozumię że przyjmują gdzieś w przychodni na NFZ Z góry dziękuję za odp. Odpowiedz Link
wronka32 Re: tel. do dr Szczesniak jest gdzies w tym wątku 22.04.08, 15:19 sprawdz wszyskie odpowiedzi... Odpowiedz Link
meg241 dr Szczesniak przyjmuje tylko prywatnie 25.04.08, 10:40 w gabinecie lub przyjezdza do domu, tel.501 414 453 Magda Odpowiedz Link
anna7774 Re: dr Szczesniak przyjmuje tylko prywatnie 29.04.08, 12:28 Tez polecam dr Szczesniak. Pod jej opieka synek juz dwie choroby (jedna to zapalenie krtani) przeszedl bez antybiotykow, co dla nas bylo niespodzianka!!! --Nadal płyniemy!-- Odpowiedz Link
zielonooka namiar na dr Łysek 09.06.08, 08:40 byłabym bardzo wdzięczna :) jesli któraś z Was ma i przesłałby mi na priv. Z góry dzięki :) Odpowiedz Link
maja234 Dr Bożena Werner 09.06.08, 21:04 Witam, a ja gorąco polecam P. Bożenę Werner - lekarz z b. buzym doświadczeniem, ma trzy specjalizacje. Moje dziecko leczone było przez 7 tygodni, faszerowane antybiotykami, a P. Werner praktycznie postawiła diagnozę przez telefon. Odpowiedz Link
deepblueangel Re: Dr Bożena Werner 30.06.08, 16:02 Tylko dlaczego dr Szcześniak nigdy nie odbiera? Dziecko mi gorączkuje i nie mam pojęcia gdzie dzwonić!! Odpowiedz Link
anna7774 Re: Dobry pediatra w Toruniu 30.06.08, 18:04 Widocznie ma urlop. Tez tak kiedys sie nam zdarzylo... --Nadal płyniemy z Miśkiem! A to juz ponad rok... i jest coraz latwiej :-) -- Odpowiedz Link
deepblueangel Re: Dobry pediatra w Toruniu 30.06.08, 21:33 Udało się. Rzeczywiście bardzo konkretna pani dr Szkoda tylko, że antybiotyk dostaliśmy;((( Odpowiedz Link
anula2784 Re: Dobry pediatra w Toruniu 01.07.08, 21:29 My chodzimy do dr. Maleńczyk. Jest rewelacyjna :). Przyjeżdza do domku. Odpowiedz Link
eleoise Re: Dobry pediatra w Toruniu 08.08.08, 23:12 Czy ktoś wie co się dzieje z dr Łojko. Około 2 lata temu była u nas na wizycie w domu i mam komórkę, którą od miesiąca nikt nie odbiera. Ma ktoś z Was aktualny nr, pod którym można ją zastać. A może jeszcze inne namiary na neonatologów dojeżdżających do domu? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
elaimalwi Re: Dobry pediatra w Toruniu 12.08.08, 00:54 Tel do dr Łojko 600354000 (w październiku był jeszcze aktalny, ale b. często nie odbierała). A jej e-mail to ursber@interia.pl (znalazłam na stronie o doradcach laktacyjnych). Neonatologiem jest też dr Sałasińska, tel 602181508. Była u nas z wizytą domową. Nie jest tak sympatyczna jak Łojko, ale uważam, ze jest dobrym lekarzem (a to w końcu najważniejsze, prawda?). Pozdrawiam Odpowiedz Link
eleoise Re: Dobry pediatra w Toruniu 16.08.08, 23:32 Dziękuję za namiary. W szpitalu dowiedziałam się, że dr Łojko jest teraz na wakacjach. Odpowiedz Link
patrilla namiary na dr Łysek poprosze sprawdze ;) 16.11.08, 15:46 a w wątku przewijają sie te same nazwiska coś w ym musi byc ;) ja sobie chwalę dr Tucholską i jakoś nie ma przyklejonego uśmiechu chodzimy do niej do naszego lekarza i prywatnie jak coś sie dzieje córka jest potężnym a;alergikiem pani dr zaimponowała mi wiedza jest ostrożna w podawaniu silnych leków wspomaga sie homeopatią :) odpowiada wyczerpująco na moich 100 tysięcy pytań ... dr Łojko uratowała moją laktacje delikatnie i dokładnie bada dziecko jest konkretna i ma dużą wiedzę - wada trudno ja złapać !! pozdrawiam i życzę toruńskim maluchom dużo zdrowia :) Odpowiedz Link
myszmynia Re: Dobry pediatra w Toruniu 06.01.09, 23:31 witam, mogę prosić o namiary na priv na dr Łysek, dr Werner? pozdrawiam i z góry dzięĸuję Odpowiedz Link
martinusfm Re: Dobry pediatra w Toruniu 27.01.09, 12:32 Dr Werner "zagineła w akcji.." od dawna nie odbiera telefonu i nie odpowiada na nagrane wiadomości. Ostatnio u mojej córeczki była dr Iwona Sielatycka-Chojna.Jest pediatrą alergologiem. Znajomi nam Ja polecili, u nich od lat leczy dzieci. Rewelacyjna w kontakcie. Zbadała, postawiła diagnozę i przepisała leki. Kontakt tel:603325432 P.S. Jeśli ktoś w 2009 roku skontaktował się z dr Bożeną Werner i ma do niej namiary prosze napiszcie. Odpowiedz Link
isolek Re: Dobry pediatra w Toruniu 28.01.09, 13:18 dr Mirska przemila i kochajaca dzieci kobieta poza tym swietny fachowiec. mam do niej zaufanie Odpowiedz Link
isolek Re: Dobry pediatra w Toruniu 28.01.09, 13:19 achaa przyjmuje na wrzosach w przychodni czy prywatnie nie wiem Odpowiedz Link