Dodaj do ulubionych

Limango - czy na pewno oryginalny zegarek?

26.11.14, 23:29
Witajcie, kupiłam na Limango zegarek, dziś przyszedł i... mega zdziwienie. Czy to na pewno oryginał? Nie ma tarczy napisu STEEL, a mieć powinien. Trochę kosztował, miał być na prezent. Chodzi o zegarek marki Skagen.

https://image.rakuten.co.jp/goodyonline/cabinet/skagen/430smxm_1.jpg

Czy ktoś z Was ma/miał podobny problem? Czy trafiliście na podróbki na Limango?

Kilka dni temu przyszły też perfumy, już się boję się pomyśleć, że tyle kasy za podróby mogłam dać.
Kupowałam też wcześniej kozaki Geox dla córki i były ok.
Obserwuj wątek
    • limangopolska Re: Limango - czy na pewno oryginalny zegarek? 28.11.14, 13:59
      Zegarek, który zakupiłaś w naszym sklepie jest z pewnością oryginalny. Skontaktowaliśmy się z naszym dostawcą i poinformował nas, że brak napisu STEEL wynika ze zmiany polityki firmy Skagen która stosunkowo niedawno przestała umieszczać ten napis na swoich zegarkach i wszystkie fabryki tej firmy zaczęły stosować tarcze bez tego napisu (dotyczy to nie tylko tego modelu ale prawie wszystkich modeli tej marki - jeśli nie ma napisu STEEL to znaczy, że jest to produkt z nowej linii produkcyjnej). W internecie nie wszędzie są jeszcze nowe zdjęcia zerknij np tu:
      Model 358SSSBDP
      Na stronie producenta bez napisu STEEL: www.skagen.com/gb/en/women/products/watches/freja-womens-steel-mesh-watch-pdp358sssbdp.html?referer=productlisting
      W Internecie z napisem STEEL: www.miragefinejewelers.com/shop/skagen/skagen-358sssbd/

Perfumy, które do Ciebie doszły też z pewnością nie są podróbkami smile Mamy sprawdzonych dostawców a wszystkie oferowane przez nas produkty mają gwarancje oryginalności. No i pamietaj, że gdybyś była niezadowolona to zawsze masz 30 dni na zwrot produktu bez podawania przyczyny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka