blue_a 24.03.04, 16:12 Lubisz Ogród Saski? Spróbuję poszukać tam krasnoludków i duszy. Po 17, jak się znajdzie, napiszę wiersz. Uśmiechy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yukka Re: . 25.03.04, 12:37 lubię. Czasem się tam ganiem z dzieckiem A czasem przemykam na rowerze. ps, YH P.S. Chcesz ładne opowieści? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna chciałem Ci tu odpowiedzieć z nowym nickiem, ale 25.03.04, 13:23 na razie nie. poczekam. a później uśmiercę blu i kvi chcę pozytki poczytałem, ale trochę kręcę nosem, może nie mam poczucia hjumoru, to możliwe całkiem Dziecko jest chłopczyką? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius to ja tak :-) 25.03.04, 15:52 bo mi się nie chce przelogowywac, zresztą teksty są ydoriusowe. Dziecko jest dziewczynkiem ślicznym. I ostatnio pokazuje pazurki pożytki? jakie pożytki? wyślę Ci opowieści mailem, teraz wklejam tylko tytułowy z podzbioru "trzech solistów z Cassel" Trzech solistów z Cassel. W Cassel było trzech solistów. Każdy z nich śpiewał barytonem, tak głębokim, jak głęboki potrafi być baryton. Każdy z nich miał swoich zagorzałych fanów, którzy nieodmiennie twierdzili, że ich śpiewak śpiewa najpiękniej na świecie, a w szczególności w Cassel. Trzej soliści zazwyczaj śpiewali równocześnie, w różnych częściach miasta, zaś występ każdego z nich poprzedzała produkcja ogromnej ilości plakatów, którymi poplecznicy danego artysty starali się zakleić inne plakaty. Ludzie z wiadrami kleju i kilometrami kwadratowymi zadrukowanego papieru brali udział w swoistej szaleńczej rywalizacji – wyczekiwali tylko dogodnych momentów, by zakleić inne świeżo rozklejone plakaty. Owocowało to ulicami uwalanymi świeżym klejem, gdyż nawarstwienie papieru czasem sprawiało, że arkusze hurtem odklejały się od podłoża. W Cassel każdy człowiek był wciągnięty w intrygi związane ze śpiewakami. Wiadome było, że Ruppenbergowie popierają tego, zaś Von Resse innego. Na występy przychodzili całymi rodzinami, głowy najznamienitszych rodów wynajmowały klakierów i pismaków, z których jedni gorliwie klaskali, zaś drudzy równie gorliwie owe burze braw opisywali na łamach gazet. Każdy, kto chciał cokolwiek znaczyć w Cassel musiał opowiedzieć się po którejś ze stron. Zaś trzej soliści, śpiewający głębokim barytonem, kiedy akurat nie byli zajęci zdzieraniem sobie strun głosowych, spotykali się przy reńskim winie i grali w trzyosobową wersję remi brydża. Nikt bowiem nie twierdził, że oni sami powinni żywić do siebie jakiekolwiek urazy. m, .y. ) P.S. I już nie będziesz A. K. Vinną? ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Jakie to uczucie 26.03.04, 09:33 dostawać recenzje "ale ładnie piszesz"? A opinię małpką p.s. no chyba nie... Chcesz zobaczyć odbicie ss (foto czyli)? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Jakie to uczucie 26.03.04, 10:11 jasne, ze chcę. A małpką poszło jeszcze sześć innych (myślałem, że trzy będą, ale w nocy się jeszcze trzy się przypałętały ) Miło mi. I się uśmiecham Jak ktoś mnie chwali m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna to ładne zdanie 26.03.04, 10:43 Owocowało to ulicami uwalanymi świeżym klejem, gdyż nawarstwienie papieru czasem sprawiało, że arkusze hurtem odklejały się od podłoża. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ale ja nie umiem klaskać :) 26.03.04, 12:19 trzeba zderzać łapki m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a wylądowało w sygnaturce 26.03.04, 14:00 Pozwolisz? Tylko mi nie pisz, że ss ma smutny wyraz pyszczka, bo ... już to słyszałam kilkakrotnie. Mój zanjomy półtoraroczny dziewczynek już umie nurkować. I klapie łapką po cieście. I nawet próbowało je ciapać nożykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: wylądowało w sygnaturce 26.03.04, 14:47 jasne, że pozwolę Mój dziewczynek zachorował na wietrzną ospę. Choć wcale nie zachowuje się jak chore dziecko, o nie Dobrze, nie napiszę Ci, że masz smutny pyszczek. m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś