Dodaj do ulubionych

Aktywne linki - kompedium ;-)

• Gość: piyfchok1948 Next bez limitu playtube IP: *.interkar.pl 12.08.13, 10:03
      vidownia.pl/filmy-online/next
      Agenci FBI szukają człowieka, który widzi przyszłość, aby pomógł im zapobiec nuklearnemu atakowi terrorystycznemu.

vidownia.pl/filmy-online/next
    • Gość: cfypkhoi1997 4 miesiące, 3 tygodnie i 2 dni bez limitu playtube IP: *.interkar.pl 12.08.13, 15:30
      vidownia.pl/filmy-online/4-miesi-ce-3-tygodnie-i-2-dni
      Opowiadający o czasach komunizmu film przede wszystkim skupia się na ludziach. Kontekst historyczny jest tu ważny i znaczący, ale stanowi tło dla pokazania zmagań dwóch młodych kobiet z rzeczywistością, własnymi emocjami i moralnością. W karkołomnym, wydawałoby się, połączeniu filmu dokumentalnego i thrillera reżyser przekazał prawdę o doświadczeniach i uczuciach w rzeczywistości, odmawiającej prawa do szczerości i ludzkich odruchów. Długie ujęcia pozwalają dojrzeć i wybrzmieć narastającym emocjom. "4 miesiące, 3 tygodnie i 2 dni" to część większego projektu, noszącego tytuł Tales from the Golden Age - osobiste, subiektywne spojrzenie na historię komunizmu w Rumunii. U podstaw całego projektu leży idea przybliżenia tych nienormalnych czasów, kiedy ludzie starali się żyć normalnie. Projekt jest próbą opisania czasów komunizmu nie w sposób bezpośredni, ale poprzez ludzi i ich indywidualne historie. ... więcejwybrzmieć narastającym emocjom. "4 miesiące, 3 tygodnie i 2 dni" to część większego projektu, noszącego tytuł Tales from the Golden Age - osobiste, subiektywne spojrzenie na historię komunizmu w Rumunii. U podstaw całego projektu leży idea przybliżenia tych nienormalnych czasów, kiedy ludzie starali się żyć normalnie. Projekt jest próbą opisania czasów komunizmu nie w sposób bezpośredni, ale poprzez ludzi i ich indywidualne historie.

vidownia.pl/filmy-online/4-miesi-ce-3-tygodnie-i-2-dni
    • Gość: ofycphik1934 Mad Men bez limitu playtube IP: *.interkar.pl 12.08.13, 17:00
      vidownia.pl/seriale-online/mad-men
      Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku.

vidownia.pl/seriale-online/mad-men
    • Gość: fphokcyi1939 Validation bez limitu playtube IP: *.interkar.pl 12.08.13, 23:30
      vidownia.pl/filmy-online/validation
      Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku.

vidownia.pl/filmy-online/validation
    • Gość: cohfpyik1953 Amerykański smok Jake Long bez limitu ekino IP: *.interkar.pl 13.08.13, 10:33
      vidownia.pl/seriale-online/ameryka-ski-smok-jake-long

vidownia.pl/seriale-online/ameryka-ski-smok-jake-long
    • Gość: ychikfop1983 Przez ciemne zwierciadło bez limitu ekino IP: *.interkar.pl 13.08.13, 21:36
      vidownia.pl/filmy-online/przez-ciemne-zwierciad-o

vidownia.pl/filmy-online/przez-ciemne-zwierciad-o
    • Gość: foyhpcki1947 Ricky Bobby - Demon prędkości bez limitu kinomaniak IP: *.interkar.pl 14.08.13, 04:30
      vidownia.pl/filmy-online/ricky-bobby-demon-pr-dko-ci

vidownia.pl/filmy-online/ricky-bobby-demon-pr-dko-ci
    • Gość: iocypfkh1910 Skazany na bluesa bez limitu chomikuj IP: *.interkar.pl 14.08.13, 09:57
      vidownia.pl/filmy-online/skazany-na-bluesa

vidownia.pl/filmy-online/skazany-na-bluesa
    • Gość: yfkocpih1982 Dzieci z Leningradzkiego bez limitu youtube IP: *.interkar.pl 15.08.13, 14:50
      vidownia.pl/filmy-online/dzieci-z-leningradzkiego
      W post-sowieckiej Rosji są tysiące bezdomnych dzieci. Twórcy - Hanna Polak i Andrzej Celiński -opowiadają nam tragiczną i wzruszającą opowieść o AIDS, wąchaniu kleju i brutalności policji. Przejmujący dokumentalny zapis codziennego życia rosyjskich dzieci ulicy. Film pokazuje małych uciekinierów z domów dziecka wegetujących na dworcach i stacjach metra. Moskiewskie metro pełne jest tych bezdomnych dzieci. Śpią one wszędzie, gdzie tylko można sobie to wyobrazić. Brudne, bose wyciągają ręce ku przechodniom prosząc o pare groszy. Kamera czasem podgląda dzieci z dystansu, ale również one same zwracają się ku niej bezpośrednio. ... więcejwyciągają ręce ku przechodniom prosząc o pare groszy. Kamera czasem podgląda dzieci z dystansu, ale również one same zwracają się ku niej bezpośrednio.

vidownia.pl/filmy-online/dzieci-z-leningradzkiego
    • Gość: ckyihfpo1975 U nas w Filadelfii bez limitu kinomaniak IP: *.interkar.pl 16.08.13, 01:35
      vidownia.pl/seriale-online/u-nas-w-filadelfii
      Głównymi bohaterami serialu jest grupa przyjaciół, którzy wspólnie prowadzą irlandzki bar w Filadelfii. Na przekór tytułowi "It's always sunny in Philadelphia", wcale nie jest tak radośnie... Młodzi nie potrafią poprowadzić pubu, który świeci pustkami, a oprócz tego wplątują się w fatalne związki bez przyszłości i popełniają masę głupot. Oprócz Charliego, Maca, Dennisa i Dee od drugiego sezonu do "gangu" dołącza weteran ekranu Danny DeVito, grający rolę ojca Dennisa i Dee. Serial zyskał dużą popularność głównie dlatego, że porusza tematy tabu. Bohaterowie serialu prezentują dość kontrowersyjne poglądy na różne aspekty życia,  które zresztą chętnie i szybko zmieniają, jeśli tylko mogą na tym zyskać. ... więcejSerial zyskał dużą popularność głównie dlatego, że porusza tematy tabu. Bohaterowie serialu prezentują dość kontrowersyjne poglądy na różne aspekty życia,  które zresztą chętnie i szybko zmieniają, jeśli tylko mogą na tym zyskać.

vidownia.pl/seriale-online/u-nas-w-filadelfii
    • Gość: ckfpiyoh1923 Hidalgo - ocean ognia bez limitu chomikuj IP: *.interkar.pl 16.08.13, 11:15
      vidownia.pl/filmy-online/hidalgo-ocean-ognia
      Legendarny jeździec, Frank T. Hopkins, bierze udział w wyścigu konnym nazywanym Oceanem Ognia. Dosiadając dzielnego mustanga Hidalgo, mężczyzna musi pokonać 3000 mil pustynnych piasków Arabii Saudyjskiej, Iraku i Syrii.

vidownia.pl/filmy-online/hidalgo-ocean-ognia
    • Gość: ohifpkcy1958 Straszny film 3 bez limitu chomikuj IP: *.interkar.pl 17.08.13, 05:40
      vidownia.pl/filmy-online/straszny-film-3
      Ambitna dziennikarka Cindy Campbell zajmuje się tropieniem zjawisk paranormalnych. Tym razem jej zainteresowanie budzą tajemnicze kręgi, które pojawiły się na polu byłego pastora Toma Logana. Wkrótce najlepsza przyjaciółka Cindy, Brenda, ginie po obejrzeniu pewnej kasety video. Reporterka stara dowieść, czy śmiercionośne nagranie ma jakikolwiek związek ze znakami na polu. Odkrywa, że świat jest zagrożony inwazją kosmitów. Kolejna część parodii horrorów, gdzie tym razem reżyserkę objął po braciach Wayans David Zucker, a w filmie możemy zobaczyć parodię takich filmów jak: "Ring", "Znaki", "8 Mila", "Inni" czy "Matrix" reżyserkę objął po braciach Wayans David Zucker, a w filmie możemy zobaczyć parodię takich filmów jak: "Ring", "Znaki", "8 Mila", "Inni" czy "Matrix".

vidownia.pl/filmy-online/straszny-film-3
    • Gość: kophycif1929 Fanfan Tulipan bez limitu playtube IP: *.interkar.pl 17.08.13, 17:45
      vidownia.pl/filmy-online/fanfan-tulipan

vidownia.pl/filmy-online/fanfan-tulipan
    • sfera.armilarna Re: Aktywne linki - kompedium ;-) 30.12.13, 20:27
      Test.
      • Gość: krawietz z Panamy Re: Aktywne linki - kompedium ;-) IP: *.180.48.246.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.12.13, 22:02
        A co tu testujesz kochasiu?
    • xylewandowski Re: Aktywne linki - kompedium ;-) 01.02.14, 21:23
      no i wszystko jasne, a tak się z tym męczyłem swego czasu. dzięks
    • kry0 Re: Aktywne linki - kompedium ;-) 20.03.14, 20:32
      lokal
    • grzegorzpan Re: Aktywne linki - kompedium ;-) 30.01.15, 09:16
      test http://script.pl
    • knollweb Re: Aktywne linki - kompedium ;-) 03.11.15, 14:15
      <a href="wizazwojciechowska.pl" target="_blank" title="makijaż ślubny">makijaż ślubny Warszawa</a>
    • tvn_prawnik Re: Aktywne linki - kompedium ;-) 25.02.16, 03:39
      Nie bać się pozywać agorę do sądu.Agora rażąco narusza prawo, łamie prawo, kodeks karny, współpracuje za pieniądze- administratorzy.
      Państwowy Inspektor Ochrony Danych Osobowych, prokuratura, gdzie jesteście, łamią nasze prawa o ochronie danych, ja od pół roku się proszę o usunięcie ich ze strony,Ustawa o Ochronie Danych wyraźnie m?wi że organizacje, kt?re przechowują "Twoje" dane osobowe są zobowiązane do należytej
      staranności. Jeśli poniesiesz szkodę spowodowaną złym zarządzaniem Twoimi danymi, masz prawo do żądania odszkodowania przez sądy a kary są wysokie.( www.giodo.gov.pl/)
      Posługują się moimi danymi nie posiadając "wypisu GIODO tzw. podstawę zarejestrowania i przetwarzania moich danych oraz kopi sporządzonej i podpisanej umowy pomiędzy stronami- czyli mną" Czy ten kraj to bezprawie? Mieszkałem za granicą 28 lat, przyjechałem do polski ale po 4 latach uważam że tu wciąż się uprawia "dziki zachód" policja załatwia swoje gangowe sprawy tłukąc obywateli jak niemieccy gestapowcy polaków za czasów drugiej wojny światowej zasłaniając się prawem. Ten kraj sam się wykończy. Ja wyjeżdżam za granice na stałe wraz z całą rodzina i braćmi (38 osób) i zachęcam innych do spróbowania życia w raju jakim nie jest polska. W Anglii zaraz po przyjeździe dostać można socjal a po pól roku mieszkanie.
      Roześle to po wszystkich możliwych stronach internetowych, powiadomię prokuraturę a z tvn już rozmawiałem i załatwiłem, jeszcze znajomy z BBC ma mi dać odpowiedź kiedy będą. Niech Europa się dowie jak tu się łamie prawo.
    • Gość: t Re: Aktywne linki - kompedium ;-) IP: *.promax.media.pl 03.07.20, 19:13
      .
    • tomek.400 Re: Aktywne linki - kompedium ;-) 11.09.23, 22:38
      podbiję wątek, żeby moje spadły trochę niżej
      jestem już tym wszystkim zmęczony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka