Dodaj do ulubionych

---------------------- "LUMPEX " -ktory najlepszy?

07.04.06, 06:23
Dziewczyny ( i Chlopaki) , doradzcie , ktory "LUPEX "jest najlepszy w
Gorzowie ?
Czy moze ktos z Was wie gdzie mozna kupic ciuchy uzywane ( i takie po dobrej
cenie )z Wloch ?
Czy ktoras z was miala szczescie kupic cos fajnego ?
CO ??? ... i za ile ??? ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: ---------------------- "LUMPEX " -ktory najle IP: *.ed.shawcable.net 07.04.06, 07:08
      Hey 66tosia,
      Moze przy okazji ranking gorzowskich lumpeksow...
      Czyli od tych w ktorych kazdy z checia by cos kupil po te...gdzie strach
      wejsc...
      :)
    • budrys77 "LUMPEX " -ktory najlepszy 07.04.06, 07:09
      hehehehe, pytasz się o tajemnicę handlową;) Trzeba trochę pochodzić, bo każdy
      ma swoje najlepsze miejsce. Poza tym nie zawsze da się coś kupić. Ja lubię
      najbardziej były Pewex na Myśliborskiej, duży lump nad Metrem i Szwedzką Odzież
      na Łokietka lub w Granatowym Pawilonie na Staszica. O włoskiej nie mam
      zielonego pojęcia. Pozdro
      • Gość: studentka Re: "LUMPEX " -ktory najlepszy IP: *.wisz.edu.pl / *.wisz.edu.pl 07.04.06, 10:23
        No prosze facet jaki zorientowany w tych sprawach... hehe Podzielam Twoje
        zdanie budrysie77, to też są moje ulubione lumpexy.
      • Gość: pytek Re: "LUMPEX " -ktory najlepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:57
        A znacie firmę Z.K. Wronki "Producent Odzieży Używanej" ?
        • Gość: Danny Re: "LUMPEX " -ktory najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:45
          > A znacie firmę Z.K. Wronki "Producent Odzieży Używanej" ?
          To pasiaki tez można kupić w lumpeksach?
    • Gość: Danny Re: ---------------------- "LUMPEX " -ktory najle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:44
      Reserved w Panoramie?
      • budrys77 Re: ---------------------- "LUMPEX " -ktory najle 08.04.06, 04:22
        Nie jest sztuką kupić coś za multum kasy ale sztuką jest kupic to samo za
        ćwierć ceny:) Rozumiem, że większość mężczyzn wypowiadających się w tym wątku,
        dzwoni do mamy, by zapytać się, jaki ma numer w pasie, podczas kupowania
        bielizny...
        Żarty na temat więzienia uważam za wyjątkowo prostackie. Pozdrawiam
        • Gość: beniek co ty na to benek co ty na to? IP: *.gorzow.mm.pl 08.04.06, 04:48
          benek co ty na to?
          czy używaną odzież też byś chciał?
          czy coś byś przeciw miał?
          • Gość: Bernard Re: benek co ty na to? IP: *.ed.shawcable.net 08.04.06, 05:22
            Hey,
            Oczywiscie ze nic...przeciwko..
            Istnieja tu sklepy ktore ja nazywam "Ubrania z doswiadczeniem."...

Wydaj grosze a wygladaj jak milion dolarow....
            Powodzenia w zakupach.
            Tak trzymac..
    • 66tosia Czy wszedzie cena jest "na wage " ??? 08.04.06, 06:57
      Dzieki za odpowedzi .
      Czy wszedzie cena jest "na wage " ???
      Jak jest w tym "Lumpeksie " po dawnym Pewexie ?
      A co sie dzieje z tak zwanymi komisami , czy tam tez mozna znalezc cos super ?
      Czy udalo sie Wam kupic w Lumpeksie takie ciuchy warte fortune ale za male
      pieniadze ??? Jezeli tak , to gdzie ???
      • Gość: pytek Re: Czy wszedzie cena jest "na wage " ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 14:45
        66tosia - ty to jesteś taki "lumpeks pytań" - tylko uzywane odpowiedzi cię
        zadowalają? Poszukaj se sama, będziesz miała radoche jak znajdziesz jakiś fajny
        Szmateks.
        • budrys77 Re: Czy wszedzie cena jest "na wage " ??? 08.04.06, 16:04
          Hehehe dokładnie:) Trzeba samemu doświadczyć tego dreszczyka emocji podczas
          polowań:) Kupuj tylko w poniedziałki, bo wtedy trafiają się prawdziwe cacka jak
          np. koszula Camela warta 300 zł - kupisz za 15:))) Nowe Levisy za 30 zł.
          Są też takie dni, że nie kupisz nic. Ja wiem gdzie najlepsze koszule, gdzie
          najlepsze t-shirty i bluzy, gdzie trafiają się fajne spodnie. Co do komisów nie
          mam pojęcia. Pozdrawiam
          • budrys77 Re: Czy wszedzie cena jest "na wage " ??? 08.04.06, 16:05
            Aaa, niewszędzie jest na wagę. Np. w lumpie na 30 stycznia, niedaleko Banku
            Handlowego ceny są na etykietach.
      • Gość: Bernard Re: Czy wszedzie cena jest "na wage " ??? IP: *.ed.shawcable.net 08.04.06, 19:53
        Hey 66tosia ,
        Sklepow z ubraniami "na wage" nie ma..
        Ubrania sprzedawane sa podobnie jak w innych sklepach..
        Sa na nich etykietki z cenami...
        Jest to towar jak kazdy inny...
        Jesli ktos nie chce zaplacic kupe forsy za np. "design" prosto spod igly...moze
        poszukac podobnych z...paroma kilometrami na liczniku..
        Sklepy te sa popularne wsrod mlodziezy (wiadomo, budzet zawsze cieniutki) ale
        nie tylko...
        PS. Na cuda jednak bym nie liczyl...Pamietac trzeba ze te sklepy istnieja dla
        jednego powodu: Profit!
        Jesli klient wie co ile nowe kosztuje to na pewno tez wie sprzedajacy..
        Za "darmo" na pewno nie odda.
        "Pozwoli" kupic po prostu za mniejsze pieniadze..
        Sklep zarobi i klient zaoszczedzi...
        • e_kloszard Re: Czy wszedzie cena jest "na wage " ??? 08.04.06, 19:58
          A to co za baran? Przecież ja kupuje ciuchy w Szmateksie własnie na wgę!!! Skąd
          ty jestes? Świety Berrnardynie? W Alpach nie ma tkich sklepów? To dawaj do
          Gorzówka!!!
    • Gość: Małgosia Re: ---------------------- "LUMPEX " -ktory najle IP: *.gorzow.mm.pl 13.06.14, 08:33
      Witam. Ja osobiście nie lubię tych wielkich na wagę, nie umiem tam szukać, kupuję w małych, można tam wyszukać fajne ciuszki, ostatnio byłam w piwniczce na deptaku i wyszłam zadowolona, dwie sukienki, spódnica, trzy bluzeczki i świetna torebka. Na pewno tam wrócę
    • Gość: Kris Budrys w którym lumpie najlepiej kupić koszule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.14, 15:44
      Byłem w nowa i wymiękłem ceny koszul masakra.Pozdrawiam
      • Gość: w3d Re: Budrys w którym lumpie najlepiej kupić koszul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 09:28
        Nowiuśkie koszulie ;)

Tosia kiedyś mnie zaciągneła kumpela biedaczka do "pewexu" myślałem że sie pożygam od tego odoru. Nie wirm jak ludzie wstydu nie mają grzebać tam łapami w tym g..nie. i nie tylko stare dużo młodych i w średnim wieku.

W parku111 na samej górze jest chiński sklep można za 14zł kupiłem tam elegancką nową koszulke.
        Na giełdzie samochodowej rumuni sprzedają po 10zł nowe ubrania.

Ale jak wy wolicie stare brudne znoszone i całe w molach zalatujące stęhlizną używane z oryginalnym znaczkiem albo krokodylkiem za 5zł to tylko o was świadczy
        • Gość: as Re: Budrys w którym lumpie najlepiej kupić koszul IP: *.gorzow.mm.pl 01.11.14, 16:23
          Tak tylko te cuchnace jak wypierzesz to mozesz je jeszcze dlugo nosic bo sa bardzo dobrej jakosci.a chinskie badziewie to sztuczny material i szmata po pierwszym praniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka