Gość: t Re: sygnaturka IP: *.promax.media.pl 27.05.19, 03:19 Codziennie ze strachu przed potencjalną ewentualnością utraty celu. www.youtube.com/watch?v=YuMx_JXMor8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sygnaturka IP: *.promax.media.pl 28.05.19, 17:26 > potencjalną ewentualnością A jednak masło maślane. Od początku mi coś tam zgrzytało. obcyjezykpolski.pl/potencjalne-mozliwosci-blad/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sygnaturka IP: *.promax.media.pl 27.05.19, 03:24 „Piekło z całą pewnością jest, ale chrześcijanin się nad tym jeszcze nie zastanawia.” ~ Jan Paweł II. www.youtube.com/watch?v=zrwtLqE3MyI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sygnaturka IP: *.promax.media.pl 04.06.19, 02:20 Wrzuciłem to ponad tydzień temu w wyszukiwarkę, teraz wkleję to tutaj. Post Image mi coś nie działa dzisiaj więc może gdzieś indziej: i.ibb.co/ysVkqkH/Nowy-1.jpg Wrzucę, bo historia poza całym tragizmem, ma również elementy humorystyczne. Oto bezdomny alkoholik poszukuje dobrze ustawionej kobiety do lat 40-tu. Jan ma lat 48, mimo że wygląda na 70. Nie kpię z tych ludzi, żal mi ich. www.youtube.com/watch?v=dZ-foQ0XWPk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sygnaturka IP: *.promax.media.pl 04.06.19, 02:51 Nie chce mi się w tej chwili przeglądać, gdzie to widziałem. Może w tych linkach poniżej. 30-letni bezdomny Mariusz nienawidzi swojego życia i chce umrzeć. Jako że nie potrafi popełnić samobójstwa, postanowił się zapić na śmierć. www.youtube.com/results?search_query=mario+z+krzakow&sp=CAI%253D www.youtube.com/watch?v=y2lF0R7lM3A Są tam jacyś księża w tym Białymstoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sygnaturka IP: *.promax.media.pl 05.06.19, 01:56 Wojtek ma brata, który go sobie "odpuścił". Normalne sytuacje w rodzinach. Spowiedź Suchodolskiego www.youtube.com/watch?v=j16BNsD1he4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sygnaturka IP: *.promax.media.pl 13.06.19, 20:28 Zajrzałem dzisiaj na tag i widzę, że Major się poryczał na lajwie. Oni tam na tej Szkolnej nigdy na prostą nie wyjdą. i.postimg.cc/PxMcs7mQ/2019-06-13-202514.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: sygnaturka IP: *.promax.media.pl 14.06.19, 01:27 "Major musi mieć nerwy w strzępach. Parę lat oglądamy majora i nigdy czegoś takiego nie było. Historyczny moment." www.wykop.pl/wpis/41992459/major-musi-miec-nerwy-w-strzepach-taki-placz-i-lam/ Ktoś tam będzie w końcu musiał zainterweniować. Choćby opieka społeczna. Odpowiedz Link Zgłoś