Gość: t Re: spam IP: *.promax.media.pl 13.09.19, 00:31 Miłości rozkwitają na Szkolnej "Chce, żeby ja z nią chodził, przysłała nawet serduszko" www.youtube.com/watch?v=tLSr7I7wLWU Major już prawie wybierał imiona dla dzieci www.youtube.com/watch?v=9wQ1nMuqzeM To zdecydowanie bardziej jest dramat niż komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: spam IP: *.promax.media.pl 13.09.19, 01:01 „Ja też muszę kupić serduszko dla niej czerwone, i wysłać w kopercie, żeby ona też wiedziała, że kocham ją.”. W następnym zdaniu apeluje do innych kobiet o wysyłanie kolejnych miłosnych listów Jak ludziom w dzisiejszych czasach (nie tylko przecież tym upośledzonym ze Szkolnej) łatwo przychodzi wypowiedzieć tą najważniejszą w życiu deklarację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: spam IP: *.promax.media.pl 13.09.19, 03:39 wypowiedzieć ---- złożyć wypowiedzieć to można umowę Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: spam 17.09.19, 00:45 Europejska Agencja Środowiska: Hałas w środowisku trapi wielu Europejczyków. Hałas postrzegany jest jako jeden z największych problemów środowiskowych. Hałas oddziałuje na ludzi zarówno w sferze fizjologicznej, jak i psychologicznej, zakłócając podstawowe czynności takie jak sen, odpoczynek, naukę i porozumiewanie się. Mimo że przez długi czas skutki hałasu na zdrowie pozostawały nieznane, to ostatnie badania dowodzą, że są one odczuwalne przy niższym natężeniu hałasu, niż pierwotnie sądzono. Na szczęście wynaleziono gadżet skutecznie redukujący hałas, a przy tym nieporównanie wygodniejszy od - powiedzmy - stanika. Estetyczny design, regulowany obwód, 7 kolorów! Użytkowniczki (małżonka, teściowa, koleżanki w biurze czy te dwie pańcie w autobusie siedzące za tobą) szybko się doń przyzwyczają. Dbajmy o ochronę środowiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: spam IP: *.promax.media.pl 13.09.19, 01:15 Przy okazji: Major czyta wam. www.youtube.com/watch?v=cKsdYrx4mFg "Ja przeczytam powolutku sobie" Odpowiedz Link Zgłoś