demi123123 13.10.10, 19:39 jestem dość wysoka mam 178cm wzrostu i jestem najwyższa z klasy ,i jestem wyższa od większościowi chłopaków w moim wieku dlatego mam problem z znalezieniem chłopaka jak mogę się ubierać żeby przynajmniej optycznie wyglądać na trochę niższą?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: pomużcie 13.10.10, 19:45 Jakieś buty może teraz w zimę kozaki wysokie. Jakieś proste lub luźniejsze spodnie a nie rurki(nie jestem pewna ale rurki raczej wydłużają nogi), Jakieś tuniki nie wiem poszukaj w google Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: pomużcie 13.10.10, 19:49 Też mam taki wzrost i się nie "zmniejszam" Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: pomużcie 13.10.10, 19:55 Narpiew naucz się ortografi a potem myśl o chłopakach pisze się pomóżcię Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: pomużcie 13.10.10, 19:52 poziome paski, szersze spodnie ( nie dzwony, ale nie rurki ) unikaj obcasów, nawet tych najmniejszych, nie rób sobie wysokiego kucyka, noś spodnie typu ''baggy'' ( skracają nogi ) A jak to nie pomoże, to szukaj wyższych chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ Re: pomużcie 13.10.10, 19:54 botki, szersze spodnie, i dłuugi sweter do kolan. ;d Odpowiedz Link Zgłoś