pijaw 07.12.02, 12:28 No to próbka, czy zrozumiałem: Prawko robię powoli I jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: No i co z tą sygnaturką? 07.12.02, 14:38 Wejdź na "moje forum" tam na dole są ustawienia sygnaturki. Skopiuj to co tutaj napisałeś i wklej tam. Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Hehe, dzięki :-) 07.12.02, 16:27 Sęk w tym, że tak właśnie zrobiłem, ale się chyba nie zapisało Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Jusz działa!!! 07.12.02, 16:28 Teraz po wyjściu i wejściu - działa Jeszcze raz Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Próba porady 08.12.02, 18:08 Ciężko się tu rozwodzić, ale najwięcej przykładów znajdziesz tutaj: www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=1 czyli na testowym forum. Sens ogólny jest taki: <a href=" tutaj wpisujesz cały link do strony poczynając od ... "> a tutaj wpisujesz text jaki chcesz by ukrywał link (np. w mojej sygnaturce jest to text "kochajcie!" </a> całość wygląda tak: <a href=http://www.idn.org.pl/medykon/wiersze/wrobelek.htm">Kochajcie!</a> żeby się nie zmieniło w odnosnik skasowałem jeden " przed , bo niestety nie wiem jeszcze jak oznacza sie na forum komentarz, aby dana komenda html nie działała pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedfx Re: hm, może zobaczyć o co chodzi z html? IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.12.02, 21:49 pijaw napisał: > No to próbka, czy zrozumiałem: > > Prawko robię powoli > > I jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedfx Re: hm, może zobaczyć o co chodzi z html? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 21:49 pijaw napisał: > No to próbka, czy zrozumiałem: > > Prawko robię powoli > > I jak? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: hm, może zobaczyć o co chodzi z html? 29.12.02, 13:25 Tak myslalem. pijaw napisał: > No to próbka, czy zrozumiałem: > > <a href="http://www.prawojazdy.com.pl/">Prawko robię powoli</a> > > I jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzynka Re: hm, może zobaczyć o co chodzi z html? IP: cache* / *.esatclear.ie 14.01.03, 16:23 "a href=www.pepsiblue.com/index.html" pijcie <ja> nie umiem chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: hm, może zobaczyć o co chodzi z html? 11.02.03, 18:48 Nie łam się próbuj do woli na tym Forum Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: hm, może zobaczyć o co chodzi z html? 11.02.03, 18:49 Mnie też nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: hm, może zobaczyć o co chodzi z html? 11.02.03, 18:53 A może tak będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś