Gość: Grzanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 15:50 uwielbiam te piosenkę!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LoVeSkA Piotr Kupicha jest boski! IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.07, 19:18 Kocham Piotra Kupichę!!!! Jest cudowny, boski, extra-przystojny i czarujący!!!!!! I ma nieziemski głos... Mmmmmmmmm... Szkoda tylko, ze jest zajęty... I to chyba na stałe... ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudusia Sopot poczuł Feel IP: *.xdsl.centertel.pl 13.12.07, 14:41 Fotki fajne itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Sopot poczuł Feel IP: 80.48.158.* 22.12.07, 19:24 www.f-e-e-l.blog.onet.pl <= Blog o FEEL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Sopot poczuł Feel IP: *.masterkom.pl 31.12.07, 15:00 Feel- jeśli chodzi o zespół to spoko.Piosenki- co jedna to lepsza... A to wszystko dzięki Piotrusiowi.Jego głos powala niejednego człowieka.Możemy być z Niego dumni... Bo to jak on brzmi to niesamowite. Zeby dodać coś od siebie to powiem, że ma swietny gust i styl i oczywiście bardzo lubię na Niego patrzeć. Pozdrawiam. Kamila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia ferenc Sopot poczuł Feel IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 12.01.08, 18:32 najlepszy zespół jaki słyszałam i widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feel Sopot poczuł Feel IP: *.piekary.net 17.01.08, 23:36 bardzo podoba mi sie ten zespul feel sybilla001 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Sopot poczuł Feel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 20:27 siema feellllllllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek feel jest super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 20:34 siema feellllllllllllll jak u was macie super piosenki wymyscie nową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Sopot poczuł Feel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:30 a ja kocham piotra kupichę!!!!!!!!!!!!'./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczka Sopot poczuł Feel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 07:45 Jesteś moin Fanem. Jesteś fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia Sopot poczuł Feel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 15:42 feel to mój najlepszy zesouł bułam nawet na jego koncercie było super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia K Sopot poczuł Feel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 11:33 Cześć fajnie śpiewasz i masz zgrany zespół ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia K Sopot poczuł Feel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 11:47 Cześć fajnie śpiewasz i masz zgrany zespół ..... Też chcę założyć zespół muzyczny ponieważ uwielbiam śpiewać i niektórzy mówią że mam rockowy głos lecz to zdanie innych nie moje , wiadomo każdy ma swoje poglądy uwielbiam publiczność i jakbym była piosenkarką to nieśpiewałabym dla samych pieniędzy tylko dla ludzi i dla przyjemnośći. Wierzę,że to skromne moje marzenie się kiedyś spełni i że Bóg Miłosierny pomoże mi zrealizować to marzenie pozdrawiam Sylwia K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Sopot poczuł Feel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 23:38 supcio piosenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Sopot poczuł Feel IP: *.zamosc.mm.pl 09.04.08, 10:04 jesteście super słucham was całymi dniami nawet sie nie uczę się bo was bardzo lubię moja prawie cała rodzina was śpiewa ja też raz zaśpiewa łam ją na występie wielkie schody do wielkiej kariery Odpowiedz Link Zgłoś