edzioszka 25.10.03, 16:48 na jesienne spotkanko ;) adam.gif.krakow.pl/des/026.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: Uroczy zakątek 27.10.03, 10:34 całkiem całkiem, tylko zdjęcia ździebko niewyraźne... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Uroczy zakątek 27.10.03, 10:39 to wszytko mglistością powodowane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Uroczy zakątek 27.10.03, 10:43 niewątpliwie, rzecz w tym, że na zdjęciu wole widzieć dokładnie miejsce w które mam si eudać, bo inaczej okazać sięmoże iż owa mglistość skrywa jakoweś dla mię niebezpieczeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Uroczy zakątek 31.10.03, 08:48 a czy niebezpieczeństwo Cię nie ekscytuje, powiew tajemnicy i takie tam mrożące krew w żyłach przyjemnostki dla psyche? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Uroczy zakątek 31.10.03, 09:02 jako niebezpieczeństwo na myśli miałam jakiś dziko rosnący czosnek, czy też kołki osinowe, na które, potknąszy sie można sie nadziać... a co do mrożących krew w zyłach przyjemnostkach psyche, to wole ja mieć pod kontrolą, stąd też moja budowa pałacu tortur... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Uroczy zakątek 31.10.03, 09:08 zdecydowanie wampiry lubują się nie we własnem, a cudzem cierpieniu - tak się mi zdaje, poczyniłam uwagi owe z obserwacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Uroczy zakątek 31.10.03, 09:15 no, ja też w sumie jeszcze nie słyszałam o przypadku wampira-masochisty ;)= Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Uroczy zakątek 31.10.03, 12:37 nalezy zglebic temat masochizmu wsrod wampirow Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Uroczy zakątek 31.10.03, 13:31 jak masz coś w tym temacie do powoedzenia, to bardzo chętnie poczytam, bo ja w tym temaciesie już wyczerpująco wypowiedziałam ;))= Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Uroczy zakątek 31.10.03, 16:50 A byłaś może w Pradze , tam jest taki stary Żydowski cmentarz. Miał twardo wyznaczone granice przez kilkaset lat, niezależnie od przybywających "lokatorów" i teraz jest tak "spiętrzony". Na mnie zrobił niesamowite wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Uroczy zakątek 02.11.03, 14:28 nigdy mnie w Pradze nie było, ale już wiem, co oprócz Mostu Karola warto zobaczyć, gdy w końcu kiedyś tam zawitam... Odpowiedz Link Zgłoś