Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego adwokata. Sprawa jest pilna.

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.14, 01:47
Witajcie,
Szukam dobrego adwokata (sprawa karna, problemy z matką) z Katowic, albo okolic.
Proszę o poważne wpisy, bo sprawa jest pilna.
Mam teraz adwokatkę, ale jak widzę bardziej podejmie się konsultacji, niż samej sprawy.
Ja potrzebuję adwokata i w kwestii porady, ale też żeby mógł np pojechać ze mną do prokuratury, bo matka mataczy strasznie i czułbym się po prostu pewniej, I oczywiście takiego, który mógłby mnie reprezentować w sądzie.
Obserwuj wątek
    • niunia51 Re: Szukam dobrego adwokata. Sprawa jest pilna. 15.02.14, 12:07
      Polecam kancelarię prawną Pro Justitia siedziba jest w Żorach. Ja korzystałam z mecenasa Michała Szczygła ale może w Twojej sprawie bardziej odpowiedni będzie inny prawnik z tej kancelarii. Wiem jak ciężko wybrać jest dobrego prawnika sama byłam w kilku kancelariach aż ktoś polecił mi właśnie tę i jestem bardzo zadowolona . Najlepiej będzie jak sam poczytasz na temat kancelarii www.kancelaria-proiustitia.pl.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia
      • Gość: anna mec. Lonczyk Chorzów IP: *.226.foxnet.com.pl 06.03.14, 02:48
        Mec. Lończyk z Chorzowa . Kancelaria na ul. Wolności. Jeden z najlepszych prawników w Chorzowie. Od poczatku do konca angażuje się w sprawę, wszedzie z tobą pojedzie. Bardzo dobry adwokat.
    • prawniklodz Re: Szukam dobrego adwokata. Sprawa jest pilna. 27.03.14, 12:01
      Witam,

Jeśli sprawa jest nadal aktualna to mogę się nią zająć, gdyż jako adwokat mam duże doświadczenie w tych sprawach. Proszę o ewentualny kontakt na adres: kancelariaprawnicza1@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka