Dodaj do ulubionych

Wypadek w Mazowszu

16.01.14, 15:14
Czy ktoś- coś o tym zdarzeniu słyszał ? Podobno zginęła dziewczyna potrącona przez samochód , który wpadł w poślizg . Chciałam zapytać przy okazji dlaczego boczne drogi naszej gminy nie są posypane piaskiem ... czy pada już tak długo , ze zabrakło go ?
Obserwuj wątek
    • monalisa49 Re: Wypadek w Mazowszu 16.01.14, 18:43
      Na ten temat nic nie słyszałam,ale jeśli chodzi o drogi typu Osówka,Mazowsze,Zimny Zdrój to totalna porażka jak co roku z resztą,ciekawe czy do naszych władz wyglądają tak samo.Proponuje żeby nasz wójt przejechał się tymi drogami może w końcu coś z tym zrobi.
      • pink0000 Re: Wypadek w Mazowszu 16.01.14, 23:26
        do pierwszej wypowiedzi ...O błagam zanim coś powiesz to dobrze się zastanów przeciez ta osoba lub rodzina to czyta więc sory ale ciężko to nawet komentować owszem wypadek byl ale ,,,a zostawię to w nie pewności może coś nowego z tego wyrośnie smile
        Natomiast jeśli chodzi o SZANOWNEGO Wójta a i owszem chadza tymi dróżkami przynajmniej w kierunku Mazowsza gdyż tam ma rodzinę no cóż może lubi że tak kolokwialnie zwę myśli sobie jak za dawnych czasów ???smilepozdrawiam
    • bollo12 Re: Wypadek w Mazowszu 21.01.14, 13:42
      Po prostu trzeba wolniej jeździć. Bo jak jest ślisko to nawet piasek ci nie pomorze. Jest zima to musi być zimno.
      • troll540 Re: Wypadek w Mazowszu 21.01.14, 16:23
        Proponuje bardziej powalczyć z dysortografią niż zimą.Pozdrawiam!
        • troll540 Re: Wypadek w Mazowszu 21.01.14, 16:24
          Sorry-z zimą
          • pink0000 Re: Wypadek w Mazowszu 23.01.14, 11:27
            dysortografie się posiada i na nią jako takiej tabletki nie ma smile ja osobiście nie mam, problemu z czytaniem i sama również nie koniecznie zastanawiam sie nad kreseczka czy laseczka pisząc w kompie uważam że inteligentni ludzie nie maja problemu z rozczytaniem .Co prawda widać iż nie którzy lubią pisać ze słownikiem szkoda że w tym samym czasie nie z głową .więc ech ! wole swoje błędy smilehaha "widzę ze jest tu jak to sama sobie oszacowałam jakiś wykwalifikowany kierowca ,jedzie niby z przepisami ,natomiast ostro i niestety bardzo lubi ślizgnąć się w niektórych tematach co świadczy iż albo ma wysokie progi albo chce mieć smile'Każdy ma tu prawo gadać co mu sie chce można owszem zweryfikować pewne teorie ale no już podkładanie sie w każdym jak zauważam temacie oj może zakończyć sie małym wypadkiem . Ja ze swojej strony życzę szerokiej drogi takim kierowcom smilesmilesmilesmile bo o drogach była mowa ?smilepozdrawiam smile
            • troll540 Re: Wypadek w Mazowszu 23.01.14, 18:44
              Inteligencja to nie używanie emotikonów lecz argumentów.Jeżeli ktoś uważa inaczej to gratuluje! Pozdrawiam!!
              • pink0000 Re: Wypadek w Mazowszu 23.01.14, 18:57
                dziękuję za gratulacje z radością przyjmuję gdyż uważam że wypowiedz tyczy się mnie smile
                nie podejmę dyskusji myślę dalej gdyż to już było by używanie emotikonów jak w powyższa wypowiedzi smilecieszą mnie wygimnastykowane języki ale również zrozumiałe i w odpowiednim momencie zastosowane . Tu niestety nie warto się ślinić
                oczywiście również pozdrawiam wszak zimnem powiałosmile
                • pink0000 Re: Wypadek w Mazowszu 23.01.14, 18:58
                  o? nawet postarałam się o mały błąd tym bardziej mnie to rozbawiło
                  • troll540 Re: Wypadek w Mazowszu 23.01.14, 20:19
                    Z wyrazami wielkiego szacunku-stwierdzam,że niektórym do samozadowolenie dużo nie trzeba.Pozdrawiam!!!
                    • troll540 Re: Wypadek w Mazowszu 23.01.14, 20:30
                      *samozadowolenia
                      • pink0000 Re: Wypadek w Mazowszu 23.01.14, 20:50
                        sfera samozadowolenia ?? oj prosze mi wierzyć aż tak intymnie o tym nie myślę smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka