Dodaj do ulubionych

Nowy proboszcz

16.11.20, 10:48
Czy ktoś wie kto będzie nowym proboszczem w Czernikowie?
Obserwuj wątek
    • edekzfabrykikredek12345 Re: Nowy proboszcz 16.11.20, 11:19
      dfj1984 napisał(a):

> Czy ktoś wie kto będzie nowym proboszczem w Czernikowie?
      Tak
      • kato33 Re: Nowy proboszcz 20.01.21, 21:41
        Czy wy ludzie nie macie lepszych zajęć?Współczuję wam tak pustego życia.Życie bez Boga jest bezwartościowe.A doszły mnie słuchy,że wypisujecie na forach na nowego proboszcza. Którego jeszcze nie znacie A już daliście mu karteczkę na placy twierdząc,że gorszy od poprzedniego.Z tego co kojarzę bardzo dużo osób z Czernikowa stało blisko poprzedniego proboszcza A za plecami gadali głupoty i to takie że uszy więdły.A ta osoba która twierdząco napisała,
        że gorszy od poprzedniego widocznie musi go bardzo dobrze znac😆😆😆czyżby znowu jakaś ploteczka.Bardzo mnie to cieszy, ze nie mieszkam w centrum czernikowa i mogę żyć z dala od ludzi plujących jadem.Ps.nie jestem ani kolezanka ani kochanką księdza jestem zwykła parafianka z 3dzieci i mężem kochającym. Dlatego postanowiłam założyć oto konto aby wam parę słów napisać.Bo aż się nie dobrze robi.
        • jarro65 Re: Nowy proboszcz 21.01.21, 18:42
          Brawo 👉Ty
    • fajny_kaszalot Re: Nowy proboszcz 16.11.20, 11:43
      Słyszałam, że bedzie gorszy od poprzedniego.
      • jarro65 Re: Nowy proboszcz 16.11.20, 16:59
        To jakaś kara za odejście poprzedniego 😂😂😂
      • totu2010 Re: Nowy proboszcz 16.11.20, 17:00
        fajny_kaszalot napisała:

> Słyszałam, że bedzie gorszy od poprzedniego.

Myślę że to dobry pomysł...
        By przyszedł taki nieudacznik by zaczęło się wszystko sypać, rozpadać.Na początek złomiarze powinni rozebrać i sprzedać ogrodzenie cmentarza potem to już samo poleci.....
        • edekzfabrykikredek12345 Re: Nowy proboszcz 16.11.20, 18:17
          totu2010 napisał:

> Myślę że to dobry pomysł...
          > By przyszedł taki nieudacznik by zaczęło się wszystko sypać, rozpadać.Na począt
          > ek złomiarze powinni rozebrać i sprzedać ogrodzenie cmentarza potem to już samo
          > poleci.....
          jak zafsze gadasz idiotyzmy. od nieoamientnych czasuw nie bylo w czwernikowie rzadnego aktu wandalizmu na cmantażu czy w kosciele. i nie bendzie niezalerznie od tego czy jakis pajac typu totu2010 cos sobie w horej glowie ubzdura.
        • wiesmack75 Re: Nowy proboszcz 17.11.20, 09:19
          Totuś ty zdrowy na umysle jesteś?
    • dzikibill Re: Nowy proboszcz 16.11.20, 20:46
      Na nowego proboszcza pcha się boczek z Mazowsza
    • mrowka_8765 Re: Nowy proboszcz 17.11.20, 15:48
      Podobno nowy proboszcz, przekupił Biskupa by trafić do naszej parafii, ponieważ było dużo chętnych na to stanowisko.
      • jarro65 Re: Nowy proboszcz 22.11.20, 22:15
        Serio.... U nas też tak może być jak w Korczewie... Nasi księża... Co to ma być.... Jeden z nich paraduje z kochanką.... Drugi ma też jakiś problem z sobą..... Chętnych może być sporo na to stanowisko....

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka