Dodaj do ulubionych

Cornelli :-)

13.02.11, 20:12
Jedno moge Ci obiecac, cokolwiek zostanie napisane na Twoj temat zostanie usuniete - ale zamykac forum nie bedziemy, watek ten Pan jesli chce niech ma, w przeciwnym wypadku beda nam powstawac nowe watki a po co? jesli ktos musi, to musi, bo sie udusi....
Pozdrawiam...
Wciaz oczekujemy, ze osoba, ktora tak bardzo potrzebuje pisac - zechce zrobic to takze prywatnie a nie tylko na forum - inaczej uznamy, ze chce tylko zrobic duzo szumu wokol siebie.
Obserwuj wątek
    • zdzislaw.czapeczka [...] 13.02.11, 20:25
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • deriadezy Re: Cornelli :-) 13.02.11, 21:25
      Dobry wieczór.
      Wzruszył mnie Twój post maseczko, zapewne wzruszę się bardziej, jeśli zrozumię czego oczekujecie od trolla, jakich sensacyjnych wiadomości.
      Jednego jednak nie rozumiem, mając złe wspomnienia zwiazane z takimi osobliwościami, nadal czegoś OCZEKUJECIE? czy nie przez takie osoby musieliście zmieniać miejsce?
      To co, może należy życzyć powodzenia w kontaktach z trolamismile
      Tyle w Was wyrozumiałości...
      Ciekawe.
      • deriadezy Re: Cornelli :-) 13.02.11, 21:28
        zrozumiem*

smile
        • m.maska Re: Cornelli :-) 13.02.11, 22:29
          Deriadezy, nie bede tlumaczyla rzeczy o ktorych ja wiem i wiekszosc osob ktore przyszly wraz ze mna z tvn-u... poznalam trolle i to z jak najgorszej strony - w koncu te same teksty byly juz w zasadzie wszedzie, przynajmniej w miejscach, ktore odwiedzalam... a nawet na mojej poczcie.
          Nie bede wyjasniac, dlaczego na privie, bo to juz ciut za daleko by poszlo - niech Ci wiec wystarczy, ze z zawodu jestem programista, stad wiem, ze troll do mnie na pewno nigdy nie napisze...bo wiekszosc tych, ktorzy znaja mego nicka o tym wie - a to tylko swiadczy o jednym - troll nie jest nikim obcym, zaden troll nie jest obcym...to samo bylo na tvn-ie... to ktos komu sie mocno nudzi a z powodu braku wlasnej inwencji, nie potrafi wymyslic niczego innego....

Pozdrawiam....

p.s. W zwiazku bedziemy stosowac punkt 6 regulaminu, rozszerzony o kasowanie postow.
          • m.maska Re: Cornelli :-) 14.02.11, 09:20
            widze wlasnie, ze opuscilam... "w zwiazku z tym"
      • 1zorro-bis Re: Cornelli :-) 13.02.11, 23:07
        Deriadezy...milo, ze za "adwokata" teraz robisz....big_grin
        A moze za "prokuratora"...?big_grin
        Bo zjawiasz sie ni stad , ni z owad ...jak kometa z nieba! big_grinbig_grinbig_grin
        Jakos nie moge uwierzyc w twoje dobre intencje......cool
      • m.maska Re: Cornelli :-) 14.02.11, 10:17
        Wiesz Deriadezy oburzenie Twoje, byc moze jest sluszne - tylko jaka szkoda, ze nie przeczytalam Twego oburzenia w zwiazku z wulgarnymi obrazkami w komiksie Jokkera w ktorym przedstawil kobiete pod postacia kopulujacego pieska... czyzby mentalnosc Kalego? u innych widzimy zdzblo w oku a u siebie nie widzimy belki? tego co tutaj pisal/y troll/e, nie pisal nikt z NAS i nikt sie pod tym nie podpisal - tam, niestety ze smutkiem stwierdzam, WSZYSCY byli zachwyceni czyms co bylo niesmaczne, to bylo wrecz ordynarne a autor z duma sie z tym obnosil... Gratuluje obiektywizmu...i pozdrawiam... smile
        • 1zorro-bis Re: Cornelli :-) 14.02.11, 14:56
          jeden nawet "czolem bil o ziemie"....big_grinbig_grinbig_grin
    • cornelli Re: Cornelli :-) 13.02.11, 21:33
      To nie o mnie, Maseczko. Właściwie wisi mi, czy jakiś oszołom napisze coś na mój temat. Chodzi mi o to, że w pewnym momencie wpisy na forum zaczynają przypominać nagonkę i budzą niesmak, a na tym traci przede wszystkim forum i jego uczestnicy.
      Po każdym zdarzeniu, nawet bardzo przykrym, przychodzi chwila, kiedy powinno się odpuści, zapomnieć, bo nikomu nie wychodzi na zdrowie ciągnięcie sprawy w nieskończoność.
      Pomyślcie o tym.
      • maja-z-podworka Re: Cornelli :-) 13.02.11, 21:37
        Uważam, że zarówno Cornelli jak i Deriadezy mają rację.
        Przy całym sprzeciwie co do kasowania wątków, uważam że tu granice zostały przekroczone.
        • zdzislaw.czapeczka [...] 13.02.11, 21:48
          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • m.maska Deriadezy 15.02.11, 01:08
      Odnosze wrazenie, ze pomylily Ci sie przyczyna ze skutkiem... to LOZA zupelnie bez powodu wykopiowala nasze wypowiedzi z trzeciego forum, wyrwala je z kontekstu, dopuscila sie plagiatu niejako... a byla prosba forum, zeby tego nie robic...a jesli sie kogos cytuje to zeby podawac zrodlo. Przypominam sobie w zwiazku z tym oddzielny watek na LOZY i taaaaka glosna prosbe Jokkera - ale to tylko na pokaz jest sie tak szlachetnym....znowu mentalnosc Kalego smile
      Nasz KOMIKS, NIKOGO nie kopiuje, nie podrabia, nie kradnie jego slow, jesli ktos siebie tam odnalazl, to jego osobista sprawa - nasz KOMIKS jest odpowiedzia na komiks LOZY... kneblowanie, to juz nie te czasy i nie wsrod NAS.
      W kazdym razie nie ma u Nas ani wulgaryzmow, ani ordynarnosci, ktora jako zywo daleko odbiega od ambicji jakimi szczyci sie LOZA... o kulturze Panstwo chcecie rozmawiac? teraz juz przynajmniej wiadomo o jakiej kulturze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka