21.02.11, 16:15
Coś padło - coś się skończyło - coś umarło - PODWÓRKO Ulissesa !!!!!!!!!!! czy Ulissesa ? z pewnością nie i na pewno nie. Ono było nas wszystkich !! moje było ,Ulissesa też ale i Kocicy było Majki Kobry Hardego Śmieszki Krzysia Fabuły Mamby Yourka i wielu innych osób. Czemu padło ? nie podejmę się oceny. Swoje oceny tego wątku zachowuję i - cześć ferajno smile smile smile

https://emotikona.pl/emotikony/pic/rybak.gif
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Podwórko 21.02.11, 16:34
      padlo bo nie ma kto pisac...Tylko taki jeden frajer w czarnej masce....big_grin
    • m.maska Re: Podwórko 21.02.11, 16:38
      Czarek...Podworko na GW, zeby bylo jasne nie bylo ani Twoje, ani Kocicy(ktora na tvn-ie byla na Podworku kilka zaledwie dni, ale brudu robila jeszcze wiele kolejnych lat) ani Yourka, ani nawet Smieszki - bo akurat te osoby, ktore wyliczylam robily WSZYSTKO co mozliwe, zeby sklocic wszystkich ze wszystkimi i zniszczyc te idee... Zadna z tych osob nie przylozyla jednego uderzenia w klawisz, do jego przetrwania a my, jak to jest w Naszym Otwarciu bardzo wyraznie powiedziane, nie podejmujemy sie oceny...

Ty nie masz zadnych predyspozycji do tego... bo jesli kiedys, bardzo krotki czas tam byles, a nie doczekales nawet pierwszej rocznicy, to nie jest zadnym upowaznieniem dla Ciebie - pamietasz co robiles na forum "Orla cien"???? wraz z niektorymi wg Ciebie "zasluzonymi"? wiec jesli chcesz tutaj pisac - zapomnij o tym...a jesli nie mozesz to pisz gdzie indziej.
      • solidaruch777 Re: Podwórko 21.02.11, 16:47
        Ale Ty jesteś Masko - zawsze mi na przekór wbrew sobie nawet ale na złość !!! ja tylko powiedziałem co myślę. Przyjrzałem się i bardzo Ciebie przepraszam - MASECZKI nie wymieniłem przepraszam Ciebie bardzo kochana MASECZKO smile Czaruś he he. A podwórka bardzo mi szkoda - cholernie sad
        • m.maska Re: Podwórko 21.02.11, 16:52
          Wiesz co? Moze ja Cie uswiadomie - na tej liscie ktora koniecznie chcesz stworzyc, nie bylo, nie ma i nie bedzie osob ktore wymieniles...a juz najmniej bedziesz Ty.....
          Jest mi to obojetne czy mnie wymienisz czy tez nie - zajrzyj sobie do Klasyki Podworka i pokaz mi gdzie to siebie tam odnajdujesz, albo kocice, chyba tylko przez przypadek o ile w ogole....przypisujesz sobie cos do czego absolutnie nie masz prawa i radze skoncz z tym - bo mi dzialasz na nerwy.
          Tutaj nie znajdziesz nikogo kto tak jak Ty ma jakies obsesje na punkcie rozliczen i bedzie to ciagnal w nieskonczonsc latami.
          • solidaruch777 Re: Podwórko 21.02.11, 17:05
            Za to bardzo Ciebie kocham i lubię Maseczko, by Ciebie oceniać smile za to że deprecjonujesz mój udział w wątku tzw podwórka też. Ale nie przeginaj oki ?? byłem tam i odwal się dobrze !!!!
            • m.maska Re: Podwórko 21.02.11, 17:20
              Po raz ostatni Cie upominam... "odwal sie" - mozesz mowic sobie w domu do zony a nie tutaj do kogokolwiek - jeszcze raz i wylecisz....
              • solidaruch777 Re: Podwórko 21.02.11, 17:29
                Odczep się ode mnie albo.....okaż słabość i wyrzuć mnie - za co ? za nic bo niby za co - przecież nie ubliżam ? cześć Masko.
                • n.nutella Re: Podwórko 21.02.11, 17:44
                  Właśnie za to....
                • 1zorro-bis Re: Podwórko 21.02.11, 17:45
                  Czarek....nie przeginaj.Mozna wszystko sobie powiedziec ale bez chamstwa i wulgarnosci....big_grin
                  Tutaj nie bija, nie banuja ale chamstwa nie toleruja...big_grin
                  Capisci? cool
                  • n.nutella Re: Podwórko 21.02.11, 17:48
                    Właśnie został zbanowany, od dwóch dni, nieustannie ktoś mu zwraca uwagę...widocznie On inaczej nie potrafi
                    • 1zorro-bis Re: Podwórko 21.02.11, 17:50
                      nie robilbym tego....cool
                      • m.maska Re: Podwórko 21.02.11, 17:56
                        Uwazasz Zorro, ze ja mam ochote np. przerabiac po raz tysieczny ten sam cyrk? to samo przedstawienie z kims kto nawet nie wie, ze jest ordynarny i wulgarny? bo jego duma rozpiera z tego powodu, ze szedl i rozwalal wszystko po kolei? a co to jest tutaj melina? to po to przyszlismy tutaj zeby sie nieustannie opedzac od tego co wlecze sie za nami juz nie od tygodni, miesiecy ale od lat? gdybys wiedzial na co ten osobnik sobie wobec NAS wszystkich pozwalal na forum, ktore zostalo przez Agore zamkniete - byloby dla Ciebie wtedy jasne, ze Nikt normalny nie powinien z nim zamienic nawet jednego slowa - a mysmy mu wciaz dawali szanse - ale to tak jest dasz komus szanse, wtedy uwaza, ze jestes slaby i moze Ci wejsc na glowe - nie, te czasy sa ADE
                      • solidaruch777 Re: Podwórko 21.02.11, 17:59
                        Pokaż mi Zorro jeden wulgaryzm oki ? staram się jak cholera i nic. Wczoraj Zuzanna się przychrzaniła dzisiaj Maska - w mordę jeża !!! wkurzony jestem jak cholera. Walcie się wszyscy !!!!! zapierdykam w robocie i w ryj dostaję. Cześć. Wkurzony jestem - bardzo bo nie zasłużyłem. Mam dość cześć i w dupie mam wszystko -: (
                        • m.maska Re: Podwórko 21.02.11, 18:01
                          to spadaj i nie wracaj....
                          • solidaruch777 Re: Podwórko 21.02.11, 18:06
                            Tylko dla Ciebie tego nie zrobię Masko. Pomyśl dlaczego oki ? cześć.
                            • 1zorro-bis Re: Podwórko 21.02.11, 18:09
                              dajcie sobie na luz.....prosze, O.K?
                        • 1zorro-bis Re: Podwórko 21.02.11, 18:06
                          facet...w tym jednym poscie masz co njmniej 4 wulgaryzmy. Nie uwazasz, ze limit przekraczasz?
                          • m.maska Re: Podwórko 21.02.11, 18:09
                            Zorro, on o tym nie wie...bo dla niego to jest jego normalny jezyk...i wg niego to on niczego ordynarnego nie napisal.
                            • 1zorro-bis Re: Podwórko 21.02.11, 18:10
                              no, "pan vicepremier" juz kiedys nawet w Sejmie powiedzial....k..., Wersal sie skonczyl!cool
                              • m.maska Re: Podwórko 21.02.11, 18:18
                                w Sejmie to sobie moga, a ja niestety, zyje na zgnilym zachodzie i tutaj takiego slownictwa nie chce czytac - poza tym Solidaruch nie potrafi sie ode mnie odczepic... a zwrotu "odwal sie" - nie toleruje, chocby z tego powodu, ze to on tutaj przylazl... Nie ma mojej zgody na to, zeby to on zaprowadzal tutaj swoje porzadki - i powtorze mu to co juz powiedzialam na Podworku - tak, nigdy nie bedzie tutaj na takich warunkach na jakich AL, Maja, Zuza czy Ty. NIGDY
                                • 1zorro-bis Re: Podwórko 21.02.11, 18:20
                                  To on jest "impregnowany"?cool
                                  No przeciez dziecko sie nauczy jak sie raz pieca goracego dotknie....:cool.
                                  • maja-z-podworka Re: Podwórko 21.02.11, 20:41
                                    Zorro.
                                    To jest kolejna próba i każda kończy się podobnie.
                                    Problem w tym, że my za dobrze pamietamy to, co działo się wcześniej. Jeśli ktoś mówi o mnie "podwórkowa hołota", to potem "rybka złota" nie jest specjalnie wiarygodna.
                                    Żałuję tego, bo pamiętam też dobre czasy na początku starego "Podwórka".
                                    Te wspomnienia każą nam za każdym razem mieć nadzieję, że coś się zmieniło, ale Czarek prowokuje nieustannie, w sposób, który jest dla nas oczywisty, nawet jeśli nie widzi tego osoba patrząca z boku.
                                    Ubolewanie nad upadkiem Podwórka dla nas jest policzkiem, bo Czarek wraz ze swoimi przyjaciółmi zrobił wszystko, by je zniszczyć. Zdaje się o tym nie pamiętać...
                                    • 1zorro-bis Re: Podwórko 21.02.11, 22:05
                                      no, to ja nie wiem o co facetowi chodzi.cool
                                      • m.maska [...] 21.02.11, 22:35
                                        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                                      • m.maska Re: Podwórko 21.02.11, 22:36
                                        No jak to o co? a o co mu chodzilo, jak szedl z kumplami i rozwalal wszystko co napotkal na drodze?... no wlasnie...
                                        Tego drogi Zorro nie zrozumiesz, bo kiedy miales lat 20 szedles z dziewczyna do parku i lawka sluzyla Ci do siedzenia, a on szedl do parku, zeby te lawke rozwalic...taka roznica, moze drobna ale zasadnicza - nie probuj rozumiec...nie te rejony
                                        • 1zorro-bis Re: Podwórko 22.02.11, 07:42
                                          no fakt....Odbieramy i nadajemy na innych "falach"....big_grin
                                          A Czarka "fale" maja jeszcze zaklocenia....z "Wolnej Europy"?! big_grinbig_grinbig_grin
                                          • m.maska Re: Podwórko 22.02.11, 11:06
                                            eeetam z "Wolnej Europy" to przychodzila kultura...jego z radia Erewan...
                                            • 1zorro-bis Re: Podwórko 22.02.11, 11:17
                                              .............................................................piwo........................................................big_grinbig_grinbig_grin.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka