1zorro-bis 09.03.11, 07:08 Dzien dobry Wszystkim ale znikam zaraz.... Na koniec cholernej zimy grypa mnie dopadla.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: 9 Marca.... 09.03.11, 08:08 Dzień dobry Wszystkim Czy Ty czasem, nie układałeś kafelki przy o otwartym oknie, Zorro? Zdrowia życzę, kuruj się Dnia zdrowego, i słonecznego życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 9 Marca.... 09.03.11, 11:42 zone odwiozlem a teraz ide sie plozyc bo ledwo laze.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 13:31 Witajcie... ja tez troche w biegu - jak to przed urlopem. Zorro - kuruj sie, tak Ci sie to juz zbieralo od kilku dni. Zdrowia Ci zycze..a zone wyslales i kto sie teraz Toba zajmie? Zuza - buziaki od AL, oczywiscie dla Wszystkich...ale dla Ciebie o jeden wiecej Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 9 Marca.... 09.03.11, 14:34 kuruje sie...Polozylem sie do lozka co mi sie naprawde rzadko zadarza. Ale cholerstwo mnie zmoglo....Naylkalem sie pelno roznych antygrypowych tabletek i moze do wieczora przejdzie... To na razie... Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 14:43 Wiosna idzie, a Ty sie kladziesz z choroba ? to zbieraj sie szybko... zeby mnie tylko nie dopadlo - za tydzien o tej porze bede spacerowac brzegiem morza...juz sie nie moge doczekac. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:22 Podziękuj AL, Maseczko a przy okazji, pozdrów, iiii Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:30 Witajcie Zorrku - zdrowiej! To kompletny bezsens chorować teraz, jak wiosna tak blisko! Nie miał Cię kto pilnować - Żona daleko, to od razu widać, że zaopiekowany nie jesteś. Maseczko - podziękowania dla AL i pozdrowienia Ty też wracaj prędko, bo Kalejdoskop bardzo odczuje Twoją nieobecność. Kto będzie szkiełkami potrząsał? żeby bardziej kolorowo na świecie było Artykułów tlumaczonych przez Nutelle też będzie brakować Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:36 Hej Majeczko zabieram kompa - w hotelu jak z tego wynika kacik netowy jest - z wlasnym laptopem zaszalec mozna...tak mysle, ze relacje na biezaco uda mi sie wrzucic - nooo...ta Gala mnie pewnie wetnie na wieczor lub dwa...poza tym juz wiem, ze jeden czy dwa noclegi sa zaplanowane z dala od wybrzeza...w okolicy Hierapolis i Pamukkale... eeeh, no nie moge sie doczekac A gdyby jeszcze ten portal, ktory przewiduje 29°-30° pisal prawde - byloby bajecznie - bo jakas wymarznieta jestem po tej zimie... Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 17:03 Bede glosno wolac, bo to dosyc daleko... gdzies w kierunku polnocnym Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 18:02 I Troja pozostaje za kazdym razem poza moim zasiegiem... poprzednim razem byla zbyt daleko na polnoc...a teraz jeszcze dalej na polnoc.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 9 Marca.... 09.03.11, 18:16 nie wykurowany, tylko tyle lezec to nie wytrzymuje... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:09 Cześć Maseczko Na razie mamy przedwiośnie, ale wiosnę już czuć w powietrzu, i nie nie jednego jeszcze położy do łóżka... Zorrek, okłady ciepłe by się zdały Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:19 Eeetam cieple - pamietam, ze jak Junior mial wysoka goraczke, to wlasnie lekarz zalecal zimne oklady na lydki ... zeby sie obylo bez lekow spedzajacych goraczke... Tylko ze u Zorro - to sie tak zapowiadalo...juz kilka dni temu pisal, ze go cos lapie. Ja szczesliwa jestem od czasu tych szczepionek - bo naprawde zle znosilam kiedy mnie dopadalo. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:27 Ja o innych ciepłych okładach myślałam Ja się nie szczepię, bo grupa mnie rzadko dopada, zwłaszcza teraz, ale, zaliczyłam trzydniówkę g. ż. Tym razem lekko przeszłam Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:45 hihi... i po co ta poprawka? i tak nie zauwazylam i to wlasnie tak jest, czyta sie slowo - gadamy o grypie, to wiadomo, ze piszesz o grypie...zludzenia optyczne Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:51 a Istambule -1 i pada.... Wlasnie mialem telefon... Tak ze nie ciesz sie za bardzo na Turcje. Pogoda zwariowala... Odpowiedz Link
m.maska Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 17:05 A Ty juz wykurowany? rany - to jakies swietne leki masz - pochwal sie, co to takiego Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 18:17 kliknij na tego linka.... Jakim cudem mam to???!! 1zorro-bis napisał: > img822.imageshack.us/i/tulipan.jpg/ Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 19:23 Zorrku!, cudów nie ma! I Ty chory jesteś? Odpowiedz Link
m.maska Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 19:24 On sie chyba piesci.... zartuje oczywiscie przeciez nawet podczas choroby mozna kliknac Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 19:36 Pewnie, że można. Ja nie potrafię wyleżeć w łóżku, chyba, że mam gorączkę Odpowiedz Link
m.maska Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 20:30 Dopoki klika to nie jest jeszcze tak zle... Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 20:30 Wlasnie rozmawialam z AL - dla Wszystkich pozdrowienia i buziaki... Odpowiedz Link
1zorro-bis 10 Marca... 10.03.11, 07:34 Witam Wszystkich... Nie zakladam nowego watku bo mnie znowu opieprza... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 10 Marca... 10.03.11, 11:48 ja dostaje "kota"...Ale takkiego.... A musze Cie zmartwic...W Istambule jest dzisiaj - 2 i pada snieg.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 10 Marca... 10.03.11, 12:01 Zorro.... - to ze Ci zle bo dopadl Cie "kot" i smutno, bo nie ma zony - to nie oznacza, ze musisz zloscic mnie przestan sie na mnie wyzywac... i tak mi humoru nie pogorszysz - za tydzien o tej porze to juz bede hohohoho... a moze jeszcze dalej - a pogode tam przewiduja na 20° i wiatr z poludnia - do Istambulu stamtad kawal drogi i do tego na polnoc... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 10 Marca... 10.03.11, 12:40 oby tak bylo....Bo zona mi dzisiaj rano mowila, ze Bosforu z okna nie widac tak sniegem sypie.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 10 Marca... 10.03.11, 12:57 To rzeczywiscie fatalnie - ale dobrze wiedziec, jak bede planowala Istambul - to nie wczesniej niz kwiecien, maj...a tak prawde mowiac, to najchetniej jezdze na "wycieczki" samodzielne w koncu czerwca - bo to wtedy dni najdluzsze i wiecej mozna obejrzec... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 10 Marca... 10.03.11, 19:21 to chyba zart? Nir ma przeciez niczego takiego. A teraz znikam! musze cos zjesc a potem do lozka bo mnie znowu "rozklada"... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 08:02 Dzień dobry Wszystkim Wyzdrowiałeś już Zorrku? Maseczko, proszę AL podziękować i odwzajemnić pozdrowienia Spokojnego dnia życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 9 Marca.... 10.03.11, 09:27 nie, nie wyzdrowialem jeszcze ale ja nie potrafie caly czas lezec. Kota bym dostal... Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 11:32 Witajcie... Zuza - oczywiscie, ze to zrobie Zorro - ale gdybys dostal kota, to mialbys zajecie i zobowiazania i nie moglbys chorowac - a i pod nieobecnosc zony, mialbys kogo przytulic i o kogo dbac Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 13:30 Cześć Maseczko Wróciłam od ch. n. nastraszył mnie jak diabli, tylko na ile? Jak ja już czuję się odstraszona, do następnej wizyty Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 13:54 A co Ty takimi tajemniczymi skrotami piszesz? co to takiego jest? "chory neurotyk" Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 13:55 jesli tak to ja sie nie dziwie, ze Cie nastraszyl... a moze "chirurg nastraszacz"? Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 14:13 Wiedziałam, Maseczko, że rozszyfrujesz, ch. nastraszacz, od naczynek Dość, że młody, dowcipny, przystojny, to zna dobrze swój fach. Pacjenci go chwalą, ale ja przeważnie trafiam na dobrych lekarzy, tylko żeby mniej straszył Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 14:26 Niech straszy... i niech dobrze straszy...tak zeby Ci sie po nocach snil - wszak jesli mlody i przystojny to moze przynajmniej jak Cie ktos taki nastraszy - to bedziesz grzeczniejsza Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 9 Marca.... 10.03.11, 14:36 jak straszy to dobrze. Jak nie straszy to ludzie lekcewaza...:cool. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 9 Marca.... 10.03.11, 14:38 mojego kumpla za malo straszyli. Od pol roku jest juz na tamtym swiecie bo sobie wszystko lekcewazyl.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 15:23 Moze za pozno zaczeli straszyc...i tak bywa, ze juz zadne straszenie nie pomoze Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 9 Marca.... 10.03.11, 15:25 nie, nie! Akurat nie w jego wypadku. Ale jak ktos jest taki durny, zeby przez POL ROKU wynikow biopsji nie odbierac bo "biznes" wazniejszy to.....:cool. Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 15:29 Wiesz i tak bywa - to taka cicha umowa miedzy Nim a rakiem - On sie z nim umowil, ze nie bedzie go zauwazal, tylko rak nie przyjal tego najwyrazniej do wiadomosci i lazl dalej... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 16:25 Rak jest okropny, zżera wszystko Widziałam co mojego brata zrobił... Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 18:35 ja tez i to jak najbardziej... samochod mam brudny jak nieszczescie i wlasnie to stwierdzilam Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 19:16 Naszemu Rodzynkowi, wszystkiego najlepszego z okazji dnia Mężczyzny, dużo Zdrówka! Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 10.03.11, 19:24 Życzenia dla Panów to chyba w Dzień Dziecka? Jakoś nie sądzę, żeby 40 męczenników było stosownymi patronami .... W takim razie Dzień Kobiet musiałby być obchodzony we Wszystkich Świętych... Pozdrowienia Wszystkim Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:09 No cos podobnego... ja pierwszy raz slysze o takim dniu...od kiedy to taki dzien w ogole?... macie Panie jakies blizsze informacje dla mnie? Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:14 Maseczko.....jakby Ci to powiedzieć.....Ostatnio mężczyźni niewieścieją, więc z jednej strony Oni potrzebują święta podobnego do Kobiet, z drugiej strony jesteśmu My - należy temu niewieścieniu przeciwdziałać i dlatego utwierdzamy ich w mniemaniu, że są ważni, dzielni....itd. cel jest zbożny - świat opisany w Seksmisji nie bardzo mi odpowiada, choć pewne plusy posiada. Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:33 Maju...ja chyba nie mam w swoim otoczeniu takich facetow - przynajmniej w realu - nie macho, ale jakby nie bylo jednak z charakterem i kregoslupem...i dobrze, ze tacy wlasnie sa.... Seksmisja - masz racje, to drobna przesada - chociaz...jak to jest z tymi polkulami mozgowymi? dlaczego Oni nie potrafia korzystac z dwoch jedneoczesnie? ale zdarzaja sie tacy co im sie to udaje - czy to wlasnie ci zniewiesciali? nie zauwazylam...raczej powiedzialabym, ze wlasnie ci nie - tylko ze sluchem u nich tez bywaja problemy, szybka gluchna no taka plec specjalnej troski Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:34 Zorrrku, Arturze, Wszyscy Goście rodzaju męskiego Życzę Wam, byście zawsze mieli się do kogo uśmiechnąć, z kim podzielić radością, zachwytem, pochwalić sukcesem, powiedzieć, że jest ciężko i usłyszeć że będzie lepiej.....żeby był zawsze ktoś, kto spełni marzenia.... Życzę Wam więc, żeby zawsze była z Wami kochająca Kobieta . I życzę Wam, by Ona też była szczęśliwa Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:42 Zapomniałam o Arturze, i o czytających Panach. Szczęścia, Zdrowia i Słodyczy, ja życzę Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:48 I ja, i ja takze - mysle, ze bez NICH Nam byloby nudno wiec niech Im sie wiedzie. Drogie Panie, trzeba myslec egoistycznie - jesli Im bedzie dobrze - wtedy nam bedzie swietnie Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:55 Kochajcie starszych panów Mądre dziewczyny Będzie wam zapisany Dobry uczynek. Kochajcie starszych panów Bez wielkich ansów Nie grozi wtedy banał I brak dystansu. Pachnieć lawendą Starszy pan Nie ma dla kogo Gdy jest sam. Kochajcie starszych panów To dobry sposób Żeby się poczuć damą Uśmiechem losu... Jonasz Kofta Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 21:10 to ja tylko dodam...Oooo to www.youtube.com/watch?v=xs2_LT_ZgIs Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 10.03.11, 21:22 Mam klopoty z pisaniem - życzenia na Kalejdoskop wpisywałam cztery razy!!! Za każdym razem wywalalo mnie z sieci. Nie jestem podejrzliwa, ale normalne to nie jest i na pewno ktoś ma w tym jakiś interes, co ja jeszcze nie wiem jaki, ale się dowiem i się rozliczę. A na razie poddaję się i idę po prostu spać! Dobranoc Wszystkim Odpowiedz Link