Dodaj do ulubionych

9 Marca....

09.03.11, 07:08
Dzien dobry Wszystkim ale znikam zaraz....cool
Na koniec cholernej zimy grypa mnie dopadla....
Obserwuj wątek
    • zuza_anna Re: 9 Marca.... 09.03.11, 08:08
      Dzień dobry Wszystkim smile Czy Ty czasem, nie układałeś kafelki przy o otwartym oknie,
      Zorro? wink Zdrowia życzę, kuruj się smile Dnia zdrowego, i słonecznego życzę. Pozdrawiam smile
      • 1zorro-bis Re: 9 Marca.... 09.03.11, 11:42
        zone odwiozlem a teraz ide sie plozyc bo ledwo laze....cool
        • m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 13:31
          Witajcie... ja tez troche w biegu - jak to przed urlopem.
          Zorro - kuruj sie, tak Ci sie to juz zbieralo od kilku dni. Zdrowia Ci zycze..a zone wyslales i kto sie teraz Toba zajmie?
          Zuza - buziaki od AL, oczywiscie dla Wszystkich...ale dla Ciebie o jeden wiecej kiss
          • m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 13:48
            Dopada mnie chyba Reisefieber...
            • 1zorro-bis Re: 9 Marca.... 09.03.11, 14:34
              kuruje sie...Polozylem sie do lozka co mi sie naprawde rzadko zadarza. Ale cholerstwo mnie zmoglo....Naylkalem sie pelno roznych antygrypowych tabletek i moze do wieczora przejdzie...big_grin
              To na razie...big_grin
              • m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 14:43
                Wiosna idzie, a Ty sie kladziesz z choroba ? to zbieraj sie szybko... big_grin
                zeby mnie tylko nie dopadlo - za tydzien o tej porze bede spacerowac brzegiem morza...juz sie nie moge doczekac.
          • zuza_anna Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:22
            Podziękuj AL, Maseczko a przy okazji, pozdrów, iiii http://emots.yetihehe.com/1/buzki.gif
            • maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:30
              Witajcie smile
              Zorrku - zdrowiej! To kompletny bezsens chorować teraz, jak wiosna tak blisko! Nie miał Cię kto pilnować - Żona daleko, to od razu widać, że zaopiekowany nie jesteś.

Maseczko - podziękowania dla AL i pozdrowienia smile
              Ty też wracaj prędko, bo Kalejdoskop bardzo odczuje Twoją nieobecność. Kto będzie szkiełkami potrząsał? żeby bardziej kolorowo na świecie było smile
              Artykułów tlumaczonych przez Nutelle też będzie brakować sad
              • m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:36
                Hej Majeczko smile
                zabieram kompa - w hotelu jak z tego wynika kacik netowy jest - z wlasnym laptopem zaszalec mozna...tak mysle, ze relacje na biezaco uda mi sie wrzucic - nooo...ta Gala mnie pewnie wetnie na wieczor lub dwa...poza tym juz wiem, ze jeden czy dwa noclegi sa zaplanowane z dala od wybrzeza...w okolicy Hierapolis i Pamukkale... eeeh, no nie moge sie doczekac smile
                A gdyby jeszcze ten portal, ktory przewiduje 29°-30° pisal prawde - byloby bajecznie - bo jakas wymarznieta jestem po tej zimie... smile
                • maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:44
                  Pozdrów Troję smile
                  • m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 17:03
                    Bede glosno wolac, bo to dosyc daleko... gdzies w kierunku polnocnym smile
                  • m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 18:02
                    I Troja pozostaje za kazdym razem poza moim zasiegiem... sad poprzednim razem byla zbyt daleko na polnoc...a teraz jeszcze dalej na polnoc....
                    • 1zorro-bis Re: 9 Marca.... 09.03.11, 18:16
                      nie wykurowany, tylko tyle lezec to nie wytrzymuje...cool
    • zuza_anna Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:09
      Cześć Maseczko smile Na razie mamy przedwiośnie, ale wiosnę już czuć w powietrzu, i nie
      nie jednego jeszcze położy do łóżka... wink Zorrek, okłady ciepłe by się zdały wink
      • m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:19
        Eeetam cieple - pamietam, ze jak Junior mial wysoka goraczke, to wlasnie lekarz zalecal zimne oklady na lydki wink... zeby sie obylo bez lekow spedzajacych goraczke...
        Tylko ze u Zorro - to sie tak zapowiadalo...juz kilka dni temu pisal, ze go cos lapie.
        Ja szczesliwa jestem od czasu tych szczepionek - bo naprawde zle znosilam kiedy mnie dopadalo.
        • zuza_anna Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:27
          Ja o innych ciepłych okładach myślałam wink big_grin Ja się nie szczepię, bo grupa mnie rzadko
          dopada, zwłaszcza teraz, ale, zaliczyłam trzydniówkę g. ż. wink Tym razem lekko przeszłam smile
          • zuza_anna Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:31
            nie grupa, tylko grypa*
            http://emots.yetihehe.com/1/buja_w_oblokach.gif
            • m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:45
              hihi... i po co ta poprawka? i tak nie zauwazylam smile i to wlasnie tak jest, czyta sie slowo - gadamy o grypie, to wiadomo, ze piszesz o grypie...zludzenia optyczne big_grin
              • 1zorro-bis Re: 9 Marca.... 09.03.11, 16:51
                a Istambule -1 i pada....cool Wlasnie mialem telefon...big_grin
                Tak ze nie ciesz sie za bardzo na Turcje. Pogoda zwariowala...big_grin
                • 1zorro-bis Jak to mozliwe??? 09.03.11, 17:00
                  img822.imageshack.us/i/tulipan.jpg/
                  • m.maska Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 17:04
                    a co?...
                  • m.maska Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 17:05
                    A Ty juz wykurowany? rany - to jakies swietne leki masz - pochwal sie, co to takiego smile
                  • 1zorro-bis Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 18:17
                    kliknij na tego linka....
                    Jakim cudem mam to???!!big_grin

1zorro-bis napisał:

> img822.imageshack.us/i/tulipan.jpg/
                    • zuza_anna Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 19:23
                      Zorrku!, cudów nie ma! I Ty chory jesteś? wink
                      • m.maska Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 19:24
                        On sie chyba piesci.... zartuje oczywiscie smile przeciez nawet podczas choroby mozna kliknac smile
                        • zuza_anna Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 19:36
                          Pewnie, że można. Ja nie potrafię wyleżeć w łóżku, chyba, że mam gorączkę smile
                          • m.maska Re: Jak to mozliwe??? 09.03.11, 20:30
                            Dopoki klika to nie jest jeszcze tak zle... smile
    • m.maska Re: 9 Marca.... 09.03.11, 20:30
      Wlasnie rozmawialam z AL - dla Wszystkich pozdrowienia i buziaki...
      • 1zorro-bis 10 Marca... 10.03.11, 07:34

Witam Wszystkich...
        Nie zakladam nowego watku bo mnie znowu opieprza...big_grin
        • 1zorro-bis Re: 10 Marca... 10.03.11, 11:48
          ja dostaje "kota"...Ale takkiego....big_grin
          A musze Cie zmartwic...W Istambule jest dzisiaj - 2 i pada snieg....cool
          • m.maska Re: 10 Marca... 10.03.11, 12:01
            Zorro....http://emots.yetihehe.com/1/smutny.gif - to ze Ci zle bo dopadl Cie "kot" i smutno, bo nie ma zony - to nie oznacza, ze musisz zloscic mnie wink przestan sie na mnie wyzywac...http://emots.yetihehe.com/1/boisie.gif

http://emots.yetihehe.com/1/haha.gif i tak mi humoru nie pogorszysz - za tydzien o tej porze to juz bede hohohoho... a moze jeszcze dalej - a pogode tam przewiduja na 20° i wiatr z poludnia - do Istambulu stamtad kawal drogi i do tego na polnoc...http://emots.yetihehe.com/3/tancze.gif
            • 1zorro-bis Re: 10 Marca... 10.03.11, 12:40
              oby tak bylo....Bo zona mi dzisiaj rano mowila, ze Bosforu z okna nie widac tak sniegem sypie....cool
              • m.maska Re: 10 Marca... 10.03.11, 12:57
                To rzeczywiscie fatalnie - ale dobrze wiedziec, jak bede planowala Istambul - to nie wczesniej niz kwiecien, maj...a tak prawde mowiac, to najchetniej jezdze na "wycieczki" samodzielne w koncu czerwca - bo to wtedy dni najdluzsze i wiecej mozna obejrzec...
              • 1zorro-bis Re: 10 Marca... 10.03.11, 19:21
                to chyba zart? Nir ma przeciez niczego takiego. A teraz znikam! musze cos zjesc a potem do lozka bo mnie znowu "rozklada"...cool
    • zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 08:02
      Dzień dobry Wszystkim smile Wyzdrowiałeś już Zorrku?
      Maseczko, proszę AL podziękować i odwzajemnić pozdrowienia smile

Spokojnego dnia życzę. Pozdrawiam smile
      • 1zorro-bis Re: 9 Marca.... 10.03.11, 09:27
        nie, nie wyzdrowialem jeszcze ale ja nie potrafie caly czas lezec. Kota bym dostal...big_grin
        • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 11:32
          Witajcie...
          Zuza - oczywiscie, ze to zrobie kiss
          Zorro - ale gdybys dostal kota, to mialbys zajecie i zobowiazania i nie moglbys chorowac - a i pod nieobecnosc zony, mialbys kogo przytulic i o kogo dbac smile http://emots.yetihehe.com/1/kotek.gif
    • zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 13:30
      Cześć Maseczko smile Wróciłam od ch. n. nastraszył mnie jak diabli, tylko na ile?
      Jak ja już czuję się odstraszona, do następnej wizyty wink smile
      • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 13:54
        A co Ty takimi tajemniczymi skrotami piszesz? co to takiego jest? "chory neurotyk" shock
        • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 13:55
          jesli tak to ja sie nie dziwie, ze Cie nastraszyl... a moze "chirurg nastraszacz"?
          • zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 14:13
            Wiedziałam, Maseczko, że rozszyfrujesz, ch. nastraszacz, od naczynek wink
            Dość, że młody, dowcipny, przystojny, to zna dobrze swój fach. Pacjenci go chwalą,
            ale ja przeważnie trafiam na dobrych lekarzy, tylko żeby mniej straszył wink big_grin
            • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 14:26
              Niech straszy... i niech dobrze straszy...tak zeby Ci sie po nocach snil - wszak jesli mlody i przystojny to moze przynajmniej jak Cie ktos taki nastraszy - to bedziesz grzeczniejsza wink
            • 1zorro-bis Re: 9 Marca.... 10.03.11, 14:36
              jak straszy to dobrze. Jak nie straszy to ludzie lekcewaza...:cool.
              • 1zorro-bis Re: 9 Marca.... 10.03.11, 14:38
                mojego kumpla za malo straszyli. Od pol roku jest juz na tamtym swiecie bo sobie wszystko lekcewazyl....cool
                • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 15:23
                  Moze za pozno zaczeli straszyc...i tak bywa, ze juz zadne straszenie nie pomoze sad
                  • 1zorro-bis Re: 9 Marca.... 10.03.11, 15:25
                    nie, nie! Akurat nie w jego wypadku. Ale jak ktos jest taki durny, zeby przez POL ROKU wynikow biopsji nie odbierac bo "biznes" wazniejszy to.....:cool.
                    • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 15:29
                      Wiesz i tak bywa - to taka cicha umowa miedzy Nim a rakiem - On sie z nim umowil, ze nie bedzie go zauwazal, tylko rak nie przyjal tego najwyrazniej do wiadomosci i lazl dalej... sad
                      • zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 16:25
                        Rak jest okropny, zżera wszystko sad Widziałam co mojego brata zrobił... sad
                        • 1zorro-bis Re: 9 Marca.... 10.03.11, 16:54
                          a mozemy temat zmienic?cool
                          • zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 17:02
                            jestem za smile
                            • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 18:35
                              ja tez i to jak najbardziej... samochod mam brudny jak nieszczescie i wlasnie to stwierdzilam wink
    • zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 19:16
      Naszemu Rodzynkowi, wszystkiego najlepszego z okazji dnia Mężczyzny, dużo Zdrówka! wink
      • maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 10.03.11, 19:24
        Życzenia dla Panów to chyba w Dzień Dziecka? smile
        Jakoś nie sądzę, żeby 40 męczenników było stosownymi patronami wink....
        W takim razie Dzień Kobiet musiałby być obchodzony we Wszystkich Świętych...
        Pozdrowienia Wszystkim smile
        • zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 19:26
          oj tam, oj tam wink Cześć Maju smile
          • maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 10.03.11, 19:39
            smile
      • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:09
        No cos podobnego... ja pierwszy raz slysze o takim dniu...od kiedy to taki dzien w ogole?... macie Panie jakies blizsze informacje dla mnie? shock
        • maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:14
          Maseczko.....jakby Ci to powiedzieć.....Ostatnio mężczyźni niewieścieją, więc z jednej strony Oni potrzebują święta podobnego do Kobiet, z drugiej strony jesteśmu My - należy temu niewieścieniu przeciwdziałać i dlatego utwierdzamy ich w mniemaniu, że są ważni, dzielni....itd. cel jest zbożny - świat opisany w Seksmisji nie bardzo mi odpowiada, choć pewne plusy posiada.
          • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:33
            Maju...ja chyba nie mam w swoim otoczeniu takich facetow - przynajmniej w realu - nie macho, ale jakby nie bylo jednak z charakterem i kregoslupem...i dobrze, ze tacy wlasnie sa....smile
            Seksmisja - masz racje, to drobna przesada - chociaz...jak to jest z tymi polkulami mozgowymi? dlaczego Oni nie potrafia korzystac z dwoch jedneoczesnie? ale zdarzaja sie tacy co im sie to udaje - czy to wlasnie ci zniewiesciali? nie zauwazylam...raczej powiedzialabym, ze wlasnie ci nie - tylko ze sluchem u nich tez bywaja problemy, szybka gluchna wink no taka plec specjalnej troski wink
          • maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:34
            Zorrrku, Arturze, Wszyscy Goście rodzaju męskiego smile

Życzę Wam, byście zawsze mieli się do kogo uśmiechnąć, z kim podzielić radością, zachwytem, pochwalić sukcesem, powiedzieć, że jest ciężko i usłyszeć że będzie lepiej.....żeby był zawsze ktoś, kto spełni marzenia....
            Życzę Wam więc, żeby zawsze była z Wami kochająca Kobieta smile. I życzę Wam, by Ona też była szczęśliwa smile
            • zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:42
              Zapomniałam o Arturze, i o czytających Panach. Szczęścia, Zdrowia i Słodyczy, ja życzę smile
            • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:48
              I ja, i ja takze - mysle, ze bez NICH Nam byloby nudno wink wiec niech Im sie wiedzie. Drogie Panie, trzeba myslec egoistycznie wink- jesli Im bedzie dobrze - wtedy nam bedzie swietnie smile
    • zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 20:55
      Kochajcie starszych panów
      Mądre dziewczyny
      Będzie wam zapisany
      Dobry uczynek.

Bez wielkich ansów
      Nie grozi wtedy banał
      I brak dystansu.

Pachnieć lawendą
      Starszy pan
      Nie ma dla kogo
      Gdy jest sam.

To dobry sposób
      Żeby się poczuć damą
      Uśmiechem losu...

Jonasz Kofta

smilesmilesmile
      • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 21:10
        to ja tylko dodam...Oooo to smile

www.youtube.com/watch?v=xs2_LT_ZgIs
    • zuza_anna Re: 9 Marca.... 10.03.11, 21:04
      Idę pod kołderkę wink Spokojnych snów. Dobranoc smile
      • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 21:10
        Dobranoc Zuza... smile
        • maja-z-podworka Re: 9 Marca.... 10.03.11, 21:22
          Mam klopoty z pisaniem - życzenia na Kalejdoskop wpisywałam cztery razy!!! Za każdym razem wywalalo mnie z sieci.
          Nie jestem podejrzliwa, ale normalne to nie jest i na pewno ktoś ma w tym jakiś interes, co ja jeszcze nie wiem jaki, ale się dowiem i się rozliczę.

A na razie poddaję się i idę po prostu spać!
          Dobranoc Wszystkim smile
          • m.maska Re: 9 Marca.... 10.03.11, 22:03
            Dobranoc Maju... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka