Dodaj do ulubionych

Po co potrzebne widelce ?

25.03.08, 13:19
Jak przecież mamy ręce ;D
Obserwuj wątek
    • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 13:23
      Po to,żeby ręce były czystesmile
      • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 13:25
        Myję przed i po posiłku,to są czyściutkie ;D
        • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 13:40
          Politykom i tego za mało...
          • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 13:52
            Politycy nie powinni wcale jeść.
            • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 13:56
              racja, dieta by im nie zaszkodziłabig_grin
              • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 14:03
                Dietę to Oni mają większą od mojej wypłaty big_grin
                • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 14:09
                  Pewnie masz inne zalety big_grin
                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 14:12
                    Oczywiście,że mam....kredyt w banku smile
                    • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 14:18
                      Nie mów tego głośno, bo się chętne zlecąbig_grin
                      • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 14:20
                        Chyba go spłacić. Polecam ;D
                        • f.l.y Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 15:10
                          to może i mój?

wink
                          • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 22:01
                            F.l.y to już będzie spółka zooooooo ;DDDD
                        • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 15:58
                          sequndant napisał:

> Chyba go spłacić. Polecam ;D
                          A po co spłacać? Zaciągnąć nastepnysmile
                          • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 22:02
                            Masz bank ?
                            • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 22:22
                              Na banksmile))
                              • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 22:48
                                Wypłacaj w bilonie wink)))
                                • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 22:51
                                  Nigdy nie rozmieniam się na drobnesmile))) Tylko vabankbig_grin
                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:01
                                    Biorę. Nawet nie musisz pakować ;D
                                    • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:04
                                      Już zapakowane. I jakie śliczne kokardki zawiązałam, no zobacz samsmile
                                      • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:11
                                        Ale to na bieżące koszty ;D
                                        • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:17
                                          Trudno, rozwiązujsad
                                          • literka102 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:29
                                            Coś o krzyżówce przeczytałam;0)
                                            • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:31
                                              No jest...jak najbardziej. Kaczka krzyżówka-bardzo kolorowa wink
                                              • literka102 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:33
                                                A to na obiad była jakieś dwa tni temu.Z jabłkami ja skrzyżowałam -
                                                tych kolorków to aż tyle nie było...
                                                • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:42
                                                  Kurcze,ludzie sobie kaczki jedzą ,a ja zupki amino sad
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:46
                                                    Kaczki są tłuste, jak dla mnie za bardzo. Wolę szaszłykismile
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:57
                                                    ale te pod spodkiem smile
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:01
                                                    Koniecznie! Z piwemsmile
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:04
                                                    Uwaga reklama....... "TYSKIE" smile
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:08
                                                    Usciślenie: butelkowesmile
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:14
                                                    Chcesz mnie nabić w butelkę ?
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:20
                                                    Ja nie bijęsad Delikatna jestem z natury...
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:25
                                                    Mam Ci wierzyć na słowo ?
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:35
                                                    Jasne...ja nie kłamięsmile
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:39
                                                    Wiem,wiem....
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:45
                                                    może i wiesz...
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:46
                                                    Ale.....
                                            • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:36
                                              literka102 napisała:

> Coś o krzyżówce przeczytałam;0)
                                              W życiu, nie o tej porzebig_grin Chciałam tylko,żeby rozwiazywał kokardki
                                              uwaznie, żeby supełków nie zrobićsmile
                                              • literka102 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:38
                                                W życiu, nie o tej porzebig_grin Chciałam tylko,żeby rozwiazywał kokardki
                                                > uwaznie, żeby supełków nie zrobićsmile

Trza było bieliznę na napy ubrać, a nie sznurowaną;0)Teraz się
                                                mordujcie;0)))Uciekam, bo mi się poducha na amen zakrzyczy;0))))
                                          • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:32
                                            A co takiego ?
                                            • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:34
                                              K O K A R D K I smile
                                              • literka102 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:35
                                                Tasiemka się pisze;0)Ale ona już śpi.
                                                • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:37
                                                  E tam, kokardki, wiem, co piszęsmile Tyle czasu je wiązałam...smile
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:43
                                                    dobra pozostańmy przy tych sznurowadłach wink
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:47
                                                    Sznurówkachtongue_out Znowu mam Ci je wiązać???
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 25.03.08, 23:57
                                                    Jam mam rzepy big_grin Takie mają u nas na wiosce wink))
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:02
                                                    No w końcusmile Ciężko tak się wciąż schylaćsmile
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:05
                                                    Pochyłość też jest czasem wskazana big_grinDDDDDDDD
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:09
                                                    Podobnie, jak miękkość...mam pod dostatkiembig_grinDD
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:15
                                                    Kupiłaś sobie nową pierzynę ? big_grinDDDDDD
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:21
                                                    A na co??? Po co??? wolę sie przytulić...big_grin
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:25
                                                    Do pierzyny ?
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:28
                                                    A myśl sobie do chcesz...
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:39
                                                    To naprowadź mnie na właściwy trop ;DDD
                                                  • europa.1 Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:46
                                                    Takie zdalne sterowanie? nie umiemsad
                                                  • sequndant Re: Po co potrzebne widelce ? 26.03.08, 00:47
                                                    Baterie się wyczerpały sad Rozumiem wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka