Dodaj do ulubionych

Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO!

15.06.11, 18:35

ludzie....czy Wam juz wszystkicm na LOZY i Podworku TOTALNIE odbilo????!!!big_grinbig_grinbig_grin

Ps. do Maski: Masko, sława Zorra nie spłynie na Ciebie, choćbys nie wiem jak mocno właziła mu w dupę To tyle...

Ja sie pytam, jaka slawa???!!cool
Przy kafelkach? big_grin
Przy fugowaniu?:coo:
Przy zamiataniu tego calego syfu???!!:cool
Ci Wam jeszcze do glowy walnie???!
Zostalem juz: kabotynem, lajdakiem, bezczelnym, drobnomieszczanskim, chamem, kretynem i....teraz w dodatku slawnym???!
Co Wy tam palicie i chlejecie na tej LOOZY???!!big_grin
Nie lepiej przezucic sie na troche drozsze a lepsze?!big_grin
Moze w koncu Wam sie w glowach znowu ustabilizuje i bedziemy (bez BANOWANIA) mogli pogadac jak czlowiek z czlowiekiem....big_grin
Celowo nie pisze jak Polak z Polakiem bo to ostatnio nie wychodzi......cool
P
.S
Ja urazy ZADNEJ nie mam. Bo dopoki czlowiek rozmawia to "armaty i bomby spia".....
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Witajcie ....w MAGLU TROLLE! 15.06.11, 19:18

czyli Masko, Al, Maju, Zuziu, czarku, Basiu....i wielu innych!

deriadezy 14.06.11, 22:15 Odpowiedz
      Magiel zawsze był miejscem specyficznym. Tam powstawały teorie spiskowe, dorabianie ideologii i tworzenie portretów psychologicznych było na porządku dziennym, analiza życia bliźnich do drugiego pokolenia-normą.
      Takie wprawki konwersacyjne dla samego mielenia jęzorem
      Taki jest i Kalejdoskop
      Bardzo proszę, pomachajmy do zacnych następców przeszłości i zamknijmy drzwi

Re: Zaproszenie
      wichryiburze 14.06.11, 22:26 Odpowiedz
      Zatrzasnęłam Dyziu z hukiem Mam nadzieję, że inni podobnie
      big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      SORRY!!! Zapomnialem o GLOWNYM TROLLU - czyli o mnie!cool
      Boze...jaki ten kurnik...SORRY, LOZA...jest kulturalna!big_grin
      • m.maska Re: Witajcie ....w MAGLU TROLLE! 15.06.11, 19:39
        Dyza... postaw sobie lustro - do twarzy Ci z tym opisem, nie szukaj juz dalej... rozejrzyj sie wsrod siebie...

No i znowu sie forum ruszylo... tematem ambitnym... po ksiazecym slubie, nareszcie macie o KIM pisac... bo juz naprawde nudno bylo...ale mnie to juz tez nudzi.
        Tlumaczyc mozna komus, kto jest otwarty na przyjmowanie nowego, ale Hohlraum Versiegelung nie przyjmuje nic...
        • 1zorro-bis Re: Witajcie ....w MAGLU TROLLE! 15.06.11, 19:43
          ja tym jej postem sie naprawde ....zniesmaczylem!big_grin
          A fe! Dyziu....cool
    • m.maska Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 15.06.11, 19:35
      Wichry tym postem zaprezentowala po raz, ze nie radzi sobie mimo wszystko ze zrozumieniem tekstow... vide tekst Majeczki smile...biedactwo, na pewno nie robila nowej matury... a po drugie, jakimi torami toczy sie jej rozumowanie... no tak, usiasc przy jednym stoliku i robic za ozdobe, to juz nie Ona pierwsza... a to znaczy jakie glebokie ma kompleksy, skoro uwaza, ze po to zeby byc zaakceptowanym, trzeba zostac Dupeuszem...tylko, ze to MY AL i ja stworzylysmy postac Dupeusza, nie przypuszczalysmy, ze beda sie oni/one rozmnazac...
      • 1zorro-bis Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 15.06.11, 19:42
        ja tego tez nie rozumiem. Bo mialem kiedys z nia sympatyczny, prywatny kontakt. Ale...pewnego dnia chyba GURU zabronil....big_grin
        I sie urwalo. cool
        Ale.....moze to byl...sam GURU??!!cool
        • m.maska Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 15.06.11, 19:47
          Tam sa krzykacze i Dupeusze...

Musze zamknac kompa na dyis...szkoda.
    • m.maska [...] 15.06.11, 19:44
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • m.maska Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 15.06.11, 19:44
      Zorro, komu Ty chcesy to tlumacyzc?
      • 1zorro-bis Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 15.06.11, 19:50
        no....mylse ciagle, ze mam z ludzmi do czynienia.big_grin
        A nie z malpami.big_grin
        Czyzbym sie mylil??!cool
        • 1zorro-bis Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 16.06.11, 18:21
          big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin...........................................................................................................cool
          • m.maska Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 16.06.11, 19:53
            Najwazniejsze chyba, ze człek-oksztaltni sa...smile
            • 1zorro-bis Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 17.06.11, 09:30
              malpy tez sa czekoksztaltne....cool
              • 1zorro-bis Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 18.06.11, 07:36
                moze mi to ktos na polski przetkumaczyc?big_grinbig_grinbig_grin
                Re: 17 czerwca 2011 - piątkowo
                Autor: droga_mleczna_1 ☺ 17.06.11, 16:07
                Dodaj do ulubionych
                Odpowiedz cytując Odpowiedz
                Guru jak guru, trzeba samemu wybierać proste drogi.
                Nie lubię utrudniać sobie, a tym bardziej innym życia.
                Nie błądze... mam światełko.
                Kołatka będzie w sam raz i "Pierwszy krok w chmurach" Marka Hłaski smile

"Mowa rodzinna niechaj będzie prosta.

Ażeby każdy, kto usłysz słowo

Widział jabłonie, rzekę, zakręt drogi,

Tak jak się widzi w letniej błyskawicy.

Nie może jednak mowa być obrazem

I niczym więcej. [...] "

Nie mam czasu smile
                • 1zorro-bis Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 18.06.11, 07:39
                  ....a to?big_grinbig_grinbig_grin
                  czytam, czytam i moja "entelegencja" zaczyna zgrzytac.....big_grinbig_grinbig_grin

e: 16 czerwca 2011 - oraz bliżej lata
                  Autor: droga_mleczna_1 ☺ 16.06.11, 16:22
                  Dodaj do ulubionych
                  Z tego wygląda, że niektórzy panowie uważają, iż samochód to przedłużenie ptaszka. Gdzieś to czytałam.
                  Wierzę na słówa, że masz samochód, w to również, że masz kondycję, nie wiem do czego, ale skoro pływasz to i przyholować potrafisz jak jaka dziewoja chapsnie Cię za szyję w wodzie.
                  Przyznaje uczciwe nie wchodzę do wody, spaceruję tylko po plaży, leżąc piaseczek wsypuje się i trzeba wydmuchiwać fuj.
                  Nie wiem jak mawiał polityk, ale jak oglądam ich to mi ziemniurki kiełkują w piwnicy.
                  Nie napiszę co odkryłam, ale kuźwa w niebie podobno siedzę, awansowałam z duszka.
                  Dałabym im duszka, aniołka i wiele innych jeszcze. Włożyli by pewnie do klatki przekręcili klucz, mało tego wiedząc najlepiej nawet kiedy ten tego no i jeszcze to też.
                  By być w formie to; przejechać 80 km na rowerku, wyprowadzić pod górę mając na "plecykach" kobietę i jeszcze pójść z nią gdzie chce. To jest kondycja. Bawidamkom, ułomnym, niecierpiącym zwłoki mówimy precz... skrytożercom parówkowym również xDD
                  • zuza_anna Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 18.06.11, 08:08
                    Jenyyyyy Zorrku, czytasz ten bełkot, bo ja nie, i niech lepiej zostanie tam... wink
                    • 1zorro-bis Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 18.06.11, 08:40
                      czytam duzo. ale przy tym to.....padam!big_grinbig_grinbig_grin
                      • zuza_anna Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 18.06.11, 08:50
                        To tego nie czytaj, nie wklejaj, bo nam naprawdę padniesz. Zostaw tam! smile
                        • 1zorro-bis Re: Kon by sie usmial.....nawet ten od ZORRO! 18.06.11, 09:59
                          eeeee...Zuza, kondycje mam dobra!big_grinbig_grinbig_grin
                          • 1zorro-bis no.....cos takiego????!!! 20.06.11, 08:23
                            big_grinbig_grinbig_grin I to kto mowi???! No, nie my.....cool
                            Re: Emigracyjny raj
                            Autor: vidmo76 ☺ 19.06.11, 18:18
                            Dodaj do ulubionych
                            Wychodzi na to, że można wszystkim ufać na świecie, tylko nie Polakom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka