Dodaj do ulubionych

Długi Polski Weekend 2014

18.01.14, 10:47
Zadziwiające było to szaleństwo rozbiegowe w Wiśle. Jury niby zawsze tak ostrożne, a tu w ogóle nie reagowało na przekraczanie HS przez kolejnych skoczków. Był w tym oczywiście głębszy sens, bo warunki panowały niestabilne, a rozbieg był i tak dość krótki. Gdyby go jeszcze zmniejszyć, a wiatr się nagle odwrócił (co mu się od czasu do czasu zdarzało), mielibyśmy lądowania czołówki na buli.
No ale wszystko dla nas dobrze się skończyło, Kamil na podium (ale był szczęśliwy!) - i tylko Prevca żal, bo on powinien to wygrać. wink
Obserwuj wątek
    • stela2004 Re: Długi Polski Weekend 2014 19.01.14, 16:02
      No tak. Tylko, że ja Wisłę zdołałam przegapić. sad

Teraz próbuję oglądać nibyskoki na nibykonkursie. uncertain

Ojej! Jak fajnie było bez Kurzajewskiego, Szaranowicza, a przede wszystkim bez Hellera.
      • k.fanka Re: Długi Polski Weekend 2014 19.01.14, 16:53
        > No tak. Tylko, że ja Wisłę zdołałam przegapić. sad

Ooo. Niemożliwe. uncertain

> Teraz próbuję oglądać nibyskoki na nibykonkursie. uncertain

Żenujące to widowisko. I własnie przed chwilą się dowiedziałam, że mają zamiar zrobić drugą serię. To już są jakieś przerażające jaja!

> Ojej! Jak fajnie było bez Kurzajewskiego, Szaranowicza, a przede wszystkim bez
        > Hellera.

Dla mnie Szaranowicz jest najgorszy, kolejni skoczkowie skaczą, a on pogrąża się w towarzyskich dywagacjach na temat odległej przeszłości i tak gada, i gada.... o żesz.
        • stela2004 Re: Długi Polski Weekend 2014 19.01.14, 21:20
          Wywiady mnie również rozpraszają.

Szczęsny i Rudziński w miarę dobrze komentują, dopóki nie zaczną się wgłębiać w dodawanie i odejmowanie i ... nic im z tego nie wychodzi. big_grin
          • k.fanka Re: Długi Polski Weekend 2014 20.01.14, 11:22
            Przez całe lata oglądałam skoki na Eurosporcie i do stylu komentowania w TVP zupełnie nie jestem przyzwyczajona, co chwilę mnie otrząsa. wink No ale cóż, w necie tylko TVP można za darmo oglądać, echh.
        • stela2004 Re: Długi Polski Weekend 2014 19.01.14, 21:23
          > > No tak. Tylko, że ja Wisłę zdołałam przegapić. sad
          >
          > Ooo. Niemożliwe. uncertain

No jak niemożliwe, jak możliwe. Do tego stopnia przegapiłam, że nawet do mnie nie dotarło, że tam będą skakać.
          Może dlatego, że byłam na wycieczce naukowej i z nadmiaru wrażeń mózg mi się zlasował.

• k.fanka Re: Długi Polski Weekend 2014 20.01.14, 11:18
            > Może dlatego, że byłam na wycieczce naukowej i z nadmiaru wrażeń mózg mi się zl
            > asował.

Aaa, to wiele wyjaśnia. wink
      • k.fanka Re: Długi Polski Weekend 2014 19.01.14, 17:03
        Uff. Skasowali drugą. Jednak doszli do rozumu, choć łatwe to nie było i trochę czasu zajęło.
        Maksimoczkin na piątym miejscu. Ten to jest farciarz. big_grin
        • stela2004 Re: Długi Polski Weekend 2014 19.01.14, 21:26
          > Uff. Skasowali drugą. Jednak doszli do rozumu, choć łatwe to nie było i trochę
          > czasu zajęło.

Też się zastanawiałam, co też oni sobie wyobrazili w związku z ta drugą serią?!
          Jak nic - z głupim się widzieli. big_grin

> Maksimoczkin na piątym miejscu. Ten to jest farciarz. big_grin

Ładnie skoczył. Niech się chłopak cieszy.

Co się dzieje z Bułgarem?
          • k.fanka Re: Długi Polski Weekend 2014 20.01.14, 11:25
            > Też się zastanawiałam, co też oni sobie wyobrazili w związku z ta drugą serią?!
            >
            > Jak nic - z głupim się widzieli. big_grin

Jeden tylko argument przychodzi mi do głowy - nie chcieli, żeby cała publiczność się zmyła przed dekoracją, więc w ten sposób chcieli ludzi przytrzymać na miejscu. wink
            Podobno pod Bardalem podium o mało się nie rozpadło. big_grin

> Co się dzieje z Bułgarem?

Zanik formy go niestety dopadł. sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka