R.Zafón - Gra Anioła
Zawiść jest religią przeciętniaków. Umacnia ich, łagodzi gryzące niepokoje, a wreszcie przeżera duszę i pozwala usprawiedliwiać nikczemność i zazdrość do tego stopnia iż zaczynają je uważać za cnoty, przekonani, że bramy raju staną otworem tylko przed takimi jak oni - kreatury, po których zostają jedynie żałosne próby pomniejszania zasług innych i wykluczenia albo, jeśli to możliwe, zniszczenia tych, którzy samym swoim istnieniem i byciem tym kim są, obnażają ubóstwo ich ducha, umysłu i charakteru. Błogosławiony ten, którego obszczekują kretyni, bo nie do nich należeć będzie jego dusza.
Ja im nawet wspolczuje, to musi byc straszne codziennie widziec, jak inni cos potrafia, jak inni nie lekcewaza siebie wzajemnie... i gdzie mogliby sie wyladowac? Ma sie przeciez wspolnego wroga...hihi... MNIE.. tylko, ze mnie bardzo trudno jest trafic - to juz musialoby byc cos poteznego, co zahaczaloby o real...
Bedac w kraju nawet nie zagladalam na kanal you tube... ale dzisiaj humor poprawil mi sie natychmiast kiedy zobaczylam, ze zawistnicy nie ustaja w wysilkach...naprawde, moze zalogujcie sie jeszcze na kilka innych kont... tam jest jeszcze kilkadziesiat innych clipow, mozecie te takze "wypunktowac"... ja po prostu nawet nie potrafie opisac stanu w jaki zescie mnie tym wprawili...
Zuza... teraz dobieraja sie powoli do Twojego videoclipu...hihi...strasznie im to jak widac po oczach wali

Pamietam jak pewien nauta zamknal blog poniewaz ktos mu zanizal srednia oceny...hihihi... a mnie to zwisa...i jest tylko dowodem na ich mentalnosc....tzn. ze ich by to bolalo, a mnie to tylko bawi

ot taka bezinteresowna zawisc....przecietniakow i kretynow...

Aaaaa polezli nawet na kanal Kalypso i dopadli jedynego clipu, ktorego adres byl na forum - ze tez im sie chce...tak jak wygrzebywac moje posty sprzed trzech i pol roku na forum tvn-u - bardzo Was denerwuje "misiaczki".... dam Wam jeszcze jeden link... na clip na kolejnym kanale - tego nie znacie, otworze go specjalnie dla Was... jak to zmieniaja sie adresaci...kto by pomyslal - nie zapomnijcie ocenic....hihihi....a ja go potem i tak zamkne
www.youtube.com/watch?v=GJp3jagY7Q0