Dodaj do ulubionych

ZAWIŚĆ....

05.07.11, 02:50
R.Zafón - Gra Anioła

Zawiść jest religią przeciętniaków. Umacnia ich, łagodzi gryzące niepokoje, a wreszcie przeżera duszę i pozwala usprawiedliwiać nikczemność i zazdrość do tego stopnia iż zaczynają je uważać za cnoty, przekonani, że bramy raju staną otworem tylko przed takimi jak oni - kreatury, po których zostają jedynie żałosne próby pomniejszania zasług innych i wykluczenia albo, jeśli to możliwe, zniszczenia tych, którzy samym swoim istnieniem i byciem tym kim są, obnażają ubóstwo ich ducha, umysłu i charakteru. Błogosławiony ten, którego obszczekują kretyni, bo nie do nich należeć będzie jego dusza.

Ja im nawet wspolczuje, to musi byc straszne codziennie widziec, jak inni cos potrafia, jak inni nie lekcewaza siebie wzajemnie... i gdzie mogliby sie wyladowac? Ma sie przeciez wspolnego wroga...hihi... MNIE.. tylko, ze mnie bardzo trudno jest trafic - to juz musialoby byc cos poteznego, co zahaczaloby o real...

Bedac w kraju nawet nie zagladalam na kanal you tube... ale dzisiaj humor poprawil mi sie natychmiast kiedy zobaczylam, ze zawistnicy nie ustaja w wysilkach...naprawde, moze zalogujcie sie jeszcze na kilka innych kont... tam jest jeszcze kilkadziesiat innych clipow, mozecie te takze "wypunktowac"... ja po prostu nawet nie potrafie opisac stanu w jaki zescie mnie tym wprawili...

Zuza... teraz dobieraja sie powoli do Twojego videoclipu...hihi...strasznie im to jak widac po oczach wali big_grinbig_grinbig_grin

Pamietam jak pewien nauta zamknal blog poniewaz ktos mu zanizal srednia oceny...hihihi... a mnie to zwisa...i jest tylko dowodem na ich mentalnosc....tzn. ze ich by to bolalo, a mnie to tylko bawi smilesmilesmile ot taka bezinteresowna zawisc....przecietniakow i kretynow... smilesmilesmile

Aaaaa polezli nawet na kanal Kalypso i dopadli jedynego clipu, ktorego adres byl na forum - ze tez im sie chce...tak jak wygrzebywac moje posty sprzed trzech i pol roku na forum tvn-u - bardzo Was denerwuje "misiaczki".... dam Wam jeszcze jeden link... na clip na kolejnym kanale - tego nie znacie, otworze go specjalnie dla Was... jak to zmieniaja sie adresaci...kto by pomyslal - nie zapomnijcie ocenic....hihihi....a ja go potem i tak zamkne smile

www.youtube.com/watch?v=GJp3jagY7Q0
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 02:56
      p.s. mam jeszcze jeden kanal.... smile szukajcie, jest tam przeciez szpicel wsrod Was... na pewno znajdzie, przeciez nie ma aktualnie nic lepszego do roboty... smile...moge podrzucic slady... smile
      • zuza_anna Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 08:28
        Czyżby ktoś mnie nie lubił, Maseczko, bo nie wiem o co chodzi, zawistnej osóbce. Vidoklip, jest
        bardzo fajny, zdjęcia umieszczone w nim, są przeze mnie zrobione, dlatego nie rozumiem.
        Ale, są ludzie zawzięci, nie spoczną do póki nie zrobią innym na złość. To jest po prostu chore.
        Jak można tak żyć, ja nie potrafiłabym smile
        • 1zorro-bis Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 08:42
          a gdzie to wszystko jest do obejzenia?big_grin
          • zuza_anna Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 09:24
            A, tu Zorrku!, na razie mamy dwóch zawistników. Są takie badziewne videoklipy, a oni próbują dobrać się, do videoklipów Maseczki. Ja nigdy nie zrozumiem takich ludzi, jak można żyć w zawiści. Czy ich sumienie nie gryzie?, chyba, że sumienia nie mają! smile
            • 1zorro-bis Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 10:24
              bo ludzie to sa.....ludzie!cool
        • m.maska Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 11:35
          Aaaa nie Zuza... to nie jest jedna osoba, ich jest kilka... bo z jednego konta you tube mozesz oddac jedna ocene...hihi... i co ciekawe, ze calymi miesiacami nikt sie nie interesowal moimi clipami a nagle ta sama ilosc osob zaczela oceniac videoclip AL... i to tuz po jej urodzinach - tak jakby spolecznosc you tube wiedziala, ze taki clip zostanie umieszczony...a przy okazji dobrali sie do videoclipu, ktory wisial kilka miesiecy i nikt sie nim nie interesowal i nagle jakie zainteresowanie? podobnie clip Kalypso... mysle, ze to doskonale studium ludzkiej "biedy"....

Powiem tak "misiaczki"... starajcie sie, kombinujcie jak mozecie i tak na wiecej Was nigdy stac nie bedzie....
          • zuza_anna Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 11:41
            Cześć Maseczko! Ale ja wiem, że to nie jedna osóbka, tak brzydko się bawi...
            Ja zawsze mówię, że tam na górze, za złe uczynki będziemy rozliczeni...
            Nie chce mi się, już o nich dyskutować, szkoda czasu, bo i tak nic do nich nie dotrze, żebyś
            nie wiem ile im oleju go głowy wlała smile
            Na razie, idę pichcić wink
            • m.maska Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 11:46
              Ale Zuza... jasne, ze nie sa warci dyskusji, ale mnie bawia, najbardziej przez to, ze sa tak bardzo przewidywalni....
              • 1zorro-bis Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 12:10
                a co pisza?
                • m.maska Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 12:19
                  Zorro, Ty jak zwykle nie wiesz o co chodzi... otoz umiescilam na you tube dawno temu videoclip Voyage, voyage i calymi miesiacami nikt sie nim nie interesowal i nikt go nie ocenial i tak bylo z innymi videoclipami - ja tez ogladam wiele videoclipow, czasami nawet wpisze jakas uwage ale nigdy nie oceniam...a tutaj nagle, kiedy dostali na forum wciry, obnazyli swoja nedze i chyba sami to zauwazyli, polecieli na you tube, i w swojej bezsilnosci i bezmyslnosci zaczeli dawac oceny "down" na urodzinowy videoclip AL, teraz Zuzy no i ten z podrozy.... big_grinbig_grinbig_grin bo im sie wydaje, ze mi na tym zalezy - jak to mozna w ten sposob poznac cudza mentalnosc - a mnie to akurat jest totaln ie obojetne a juz ocena przecietniakow i kretynow, zupelnie mnie nie interesuje....ale...jak to sie mowi: kazdy sadzi wg siebie, widac sadza po sobie... tylko ze ja od zawsze wymykalam sie wszelkim stereotypom big_grinbig_grinbig_grin
                  • 1zorro-bis Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 14:25
                    to az dziwne, ze mnie sie nie dostalo....cool
                    • m.maska Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 14:32
                      Zaczekaj pewnie i na Ciebie przyjdzie czas... bo Ty byles na urlopie i widac nie zalazles im tak za skore jak AL i ja... no przeciez obnazyli sie w tamtych dyskusjach do nagosci... smile
                      No i czekalam, ze zdoluja clip o Wroclawiu, kiedy go przypomnialam - moze nie mieli czasu...biedni, w koncu jest sezon urlopowy smile
                    • m.maska Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 14:34
                      Wow... ze tez na to nie wpadlam... nie mozna zdolowac clipu do ktorego wstawilo sie wlasne fotki....hihihihi... dlatego Wroclaw nie ma jeszcze minusow, bo niektorzy musielby swoje fotki zle ocenic, a to przeciez nie wypada... ale to jest kino... znowu przewidywalne... smile
    • al-szamanka Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 13:54
      Te minusy to najlepszy dowód uznania big_grin. Nie "dowala" się byle komu za byle co. Dowala się KOMUŚ big_grin
      • m.maska Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 14:22
        i to jest wlasnie zabawne, ze tego nie widza...poniewaz tutaj nie maja jak, to ida na you tube big_grin a przeciez nikt im nie broni tutaj pisac, forum otwarte, nie okopalismy sie w twierdzy, nie banujemy, nie usuwamy...widac nie czuja sie na silach zeby stanac z otwarta przylbica i dyskutowac... argumentow brak smile dlatego ida cichaczem na you tube zeby anonimowo ugryzc, jak takie male pieski, gdzies spod stolu zaszczekac i uciec...

Oczywiscie, ze to najlepszy dowod na to, ze ich to boli... a przeciez miliony ludzi robi videoclipy, to naprawde nie jest takie trudno, moga sie tez nauczyc a nie tylko zawiscic - chociaz na pewno to jest latwiejsze....
        • m.maska Re: ZAWIŚĆ.... 05.07.11, 14:23
          Tak naprawde to biedni sa, bo chcieliby trafic a nie potrafia.... big_grinbig_grinbig_grin
    • m.maska Re: ZAWIŚĆ.... 06.07.11, 14:23
      Aaaa tu macie jeszcze jedno video... mozecie sie wypowiedziec.... stare ci ono jest, zamkniete bylo - ale nie kasowalam, tak myslalam, ze kiedys znowu sie przyda...
      Tekst juz znacie big_grinbig_grinbig_grin

www.youtube.com/watch?v=vqo0BouWBHY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka