sakral 08.10.11, 00:00 będzie beatyfikacja---??? nowy numer tej gazety z okazji wyborów trup w rodzinie to kapitał polityczny kartka z kalendarza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.sajgon Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 00:07 sakral napisał: > będzie beatyfikacja---??? > > > nowy numer tej gazety z okazji wyborów > trup w rodzinie to kapitał polityczny > > > [url=http://www.kalendarzswiat.pl/8_pazdziernika/]kartka z kalendarza[/u > rl] To jest jeden z powodow dla ktorych jestem ostatnio malo aktywny na forach politycznych. Odpowiedz Link
m.maska Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 00:38 mr.sajgon napisał: > To jest jeden z powodow dla ktorych jestem ostatnio malo aktywny na forach poli > tycznych. I jakos mnie to nie dziwi...tez juz dawno przestalam pisac na politycznych... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 07:32 czolem Wszystkim! Jak cisza, jaka cisza? Odpowiedz Link
m.maska Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 00:08 Sakral...to sa powazne sprawy... codziennie mamy swieto jakiegos swietego...a Ty sobie tutaj sie smiejesz... moze jest jeszcze kilka wolnych dni do zagospodarowania w kalendarzu.... Odpowiedz Link
sakral Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 00:18 ja się nie śmieję. Kaczyński "spełnia" jeden z głównych wymogów do beatyfikacji. "poległ" pod Smoleńskiem za wiarę waszą i naszą i do tego jeszcze przedmurze chrześcijaństwa Jarosław wie co robi. ja już koronki odmawiam PS. muszę sprawdzić co to są te koronki, często o nich czytam /o tych koronkach/ Odpowiedz Link
m.maska Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 00:23 ..... o Matko Boska... w Koniakowie pamietam, ze goralki robily koronki... Odpowiedz Link
m.maska Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 00:28 sakral napisał: > > ja już koronki odmawiam > > > PS. > muszę sprawdzić co to są te koronki, > często o nich czytam /o tych koronkach/ Ale jesli nie wiesz co to koronki, to moze zrezygnuj z koronek i wez odmow litanie... Odpowiedz Link
sakral sobota 08.10.11, 08:36 a on jest taki słodki to tylko rozmowa o plakacie a polska szkoła plakatu jest znana Odpowiedz Link
zuza_anna [...] 08.10.11, 08:47 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
zuza_anna 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 08:39 Moim zdaniem, cisza przedwyborcza powinna być, tylko w niedzielę. Ludzie, w domach i na ulicach i tak dyskutują, na kogo, mają oddać głos. Dzień dobry Wszystkim! Pani Jesień coś dzisiaj zimna i płaczliwa jest. Dlatego, pogodnej soboty życzę. Pozdrawiam --- " Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą!..." Michel Quoist " Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony!" W.Grzeszczuk -->Codziennie Kliknij !!! Humanitarni.pl Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 08:51 zuza_anna napisała: > Moim zdaniem, cisza przedwyborcza powinna być, tylko w niedzielę. Ludzie, w dom > ach i na ulicach i tak dyskutują, na kogo, mają oddać głos. > Dzień dobry Wszystkim! Pani Jesień coś dzisiaj zimna i płaczliwa jest. D > latego, pogodnej soboty życzę. Pozdrawiam > > --- > " Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą!..." Michel Quoist > > " Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać > z innej strony!" W.Grzeszczuk > --& > #62;Codziennie Kliknij !!! Humanitarni.pl Dzien Dobry Zuziu Cisza to jakis dziwny wynalazek, nie wiadomo czemu ma sluzyc Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 08:57 Hej Mister Sajgon! Tylko pojawiłeś się i słońce zza chmur wyszło > Cisza to jakis dziwny wynalazek, nie wiadomo czemu ma sluzyc I tak nikomu ust nie zamkną Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 09:02 zuza_anna napisała: > > I tak nikomu ust nie zamkną > Kazde dzialanie powinno zawierac w sobie jakis sens. Sensowne jest zeby wygral ten kto zbierze najwiecej glosow, wiec po co ta cisza. Dla mnie jest to postkomunistyczny wynalazek. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 09:08 Widocznie, takie durne wynalazki im podobają się, bo dalej to ciągną. Fora polityczne zamykają, po co to? " Przepraszamy, na czas ciszy wyborczej forum niedostępne " Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 09:13 zuza_anna napisała: > Widocznie, takie durne wynalazki im podobają się, bo dalej to ciągną. > Fora polityczne zamykają, po co to? > " Przepraszamy, na czas ciszy wyborczej forum niedostępne " > A gdzie Ty takie cos znalazlas ???? ciekawski sajgon Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 09:24 Forum TVN24. Nie znasz? eee, chyba znasz Nie zaliczam się do leni, to idę porządki sobotnie robić, a potem...pichcenie Do napisania. Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 09:32 zuza_anna napisała: > Forum TVN24. Nie znasz? eee, chyba znasz > Nie zaliczam się do leni, to idę porządki sobotnie robić, a potem...pichcenie ; > ) Do napisania. > Czasami wchodze jak jest link a tak jestem tylko na gazecie. Jestem staly w uczuciach ) Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 09:25 a ja mam ta cisze w ....... Precz z Jarkiem!!! Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 09:32 1zorro-bis napisał: > a ja mam ta cisze w ....... > Precz z Jarkiem!!! ok wiec ja jeszcze glosniej PRECZ Z PRECZEM ))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sakral Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 09:46 mr.sajgon napisał: > 1zorro-bis napisał: > > > a ja mam ta cisze w ....... > > Precz z Jarkiem!!! > ok > > wiec ja jeszcze glosniej > > > PRECZ Z PRECZEM ))))))))))))))))))))))) --------------------------------------------------------------- precz z tzw.poprawnością polityczną ta poprawność zabrania mi mówić co myślę np. o o.M.M.Kolbe czy o tym "co kocha i podziwia cały świat i nam Polakom zazdrości" Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 09:50 sakral napisał: ------------------------------------------------ > > precz z tzw.poprawnością polityczną > To forma ktora nie tylko knebluje usta ale jeszcze narzuca nam swoj oglad swiata. A to juz jest niedopuszczalne poniewaz ingeruje w nas samych. Odpowiedz Link
sakral Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 10:09 ale co jest ciekawe abp Józef Michalik /przew.episkopatu/jest przeciwny poprawności politycznej i w tm punkcie z tym złym człowiekiem się zgadzam tylko ich chroni art.196 kodeksu karnego precz z artykułem w kodeksie karnym to ogranicza dyskusję na temat religii Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 10:24 sakral napisał: > ale co jest ciekawe > > abp Józef Michalik /przew.episkopatu/jest przeciwny poprawności politycznej > > i w tm punkcie z tym złym człowiekiem się zgadzam > > tylko ich chroni art.196 kodeksu karnego > > precz > z artykułem w kodeksie karnym > > to ogranicza dyskusję na temat religii Opowiem Ci jak ja to widze. Zawsze chetnie rozmawiam o religiach ale unikam rozmow o jakiejs konkretnej. Skupianie sie na jednej wierze czy kosciele a zwalaszcza krytykowanie tego wybranego w czambul uwiarygadnia pozostale a ja jestem temu przeciwny. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 10:49 Niech nam zyje i podrasta, maly Jarek p........premier??! Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 13:20 1zorro-bis napisał: > Niech nam zyje i podrasta, > maly Jarek p........premier??! Nie mam nic przeciwko roznym orientacjom seksualnym. Niech kazdy sie kocha jak ma na to ochote. Uwazam to za prywatna sprawe kazdego czlowieka. Odpowiedz Link
sakral Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 13:30 ale chyba Zorro nie to miał na myśli. tak myślę Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 13:34 przeciez o....premierze Jarku byla mowa..... A ze sie nie rymuje? sakral napisał: > ale chyba Zorro nie to miał na myśli. > tak myślę Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 13:32 www.youtube.com/watch?v=PPYHra2MLl4&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: 08.10.11. sobota, cisza przedwyborcza 08.10.11, 11:30 Dzien Dobry Panstwu... jak na te cisze, to strasznie zescie sie od switu rozdokazywali.... a widzialam gdzies na jakims forum, gdzie Mister dyskutowal z moderatorem, ktory/a twirdzil, ze beda kasowac posty... p.s. a co na tvn-ie znowu im odpala?.... jakos mnie to nie dziwi... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 11:37 Hej porannie i ponocnodyżurnie. U mnie paskudne 5°C, całą noc lało. Jedyne w tym wszystkim dobre było to, że klienci spali jak jak zabici, oczywiście z wyjątkiem Moniki, która zwykle robi wszystko inaczej i na przekór - nawet po dominalu była tak ożywiona, jakby na bal się wybierała. Ale zmęczona jestem mimo wszystko. Ciepłego dnia Odpowiedz Link
sakral Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 11:57 jutrzejsze wybory też coś mają wspąlnego z impotencją a pamiętacie te boskie plakaty - z pijanym nie tańczę i to było najlepsze - wszystkie dzieci są nasze Odpowiedz Link
al-szamanka Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 12:32 Czy o tego typu plakatach myślałeś, Sakralu???? Odpowiedz Link
sakral Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 12:57 boskie ale muszę powiedzieć,że to widzę pierwszy raz Odpowiedz Link
zuza_anna Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 12:40 AL, Witaj! A jak ktoś lubi chodzić bez... ? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: sobota,cisza przedwyborcza 08.10.11, 12:58 zuza_anna napisała: > AL, Witaj! A jak ktoś lubi chodzić bez... ? > No jak to tak....nie słuchać plakatu !!!!??????? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Plakaty.... 08.10.11, 13:12 www.youtube.com/watch?v=uBzN3IcRFys&feature=related Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Plakaty.... 08.10.11, 18:32 glosujcie na HARDCORE PIS! www.youtube.com/watch?v=VbHGAZMJ18U&feature=related Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Plakaty.... 08.10.11, 18:34 gosujcie, glosujcie a bedziecie mieli tego gnoma za premiera....,. www.youtube.com/watch?v=Zp8cPwo7PIA&feature=related Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Plakaty.... 08.10.11, 18:38 tak to jest jak sprzataczka ministerm zostaje..... www.youtube.com/watch?v=veCCX4NYW00&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: Plakaty.... 08.10.11, 18:44 1zorro-bis napisał: > tak to jest jak sprzataczka ministerm zostaje..... > www.youtube.com/watch?v=veCCX4NYW00&feature=related Noooooooo Zorro, nie przesadzaj... pani Fotyga powiedziala duzo, nie mowiac nic - to tez trzeba potrafic Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Plakaty.... 08.10.11, 13:14 odloty..... www.youtube.com/watch?v=hlf5Uj51xgc&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: Plakaty.... 08.10.11, 13:39 niedlugo powstanie sekta Natanka... bo to zalatuje totalnym odlotem Odpowiedz Link
al-szamanka Idę odsypiać nocny dyżur 08.10.11, 13:43 ...muszę, jutro długa jazda mnie czeka Odpowiedz Link
1zorro-bis A co kolega Sakral na to? 08.10.11, 13:49 dla mnie bomba.... www.youtube.com/watch?v=PHAsIkrooEU&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: A co kolega Sakral na to? 08.10.11, 14:06 dla mnie tez.....mam czego sluchac podczas pakowania....swietne.... Odpowiedz Link
sakral Re: A co kolega Sakral na to? 08.10.11, 14:25 1zorro-bis napisał: > > dla mnie bomba.... > <a href="www.youtube.com/watch?v=PHAsIkrooEU&feature=related" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=PHAsIkrooEU&feature=related<----- ----------------------------------------------------- w 7 minucie filmiku jest komunikat kurii krakowskiej kardynała Dziwisza w sprawie ks.Natanka 1 Zawiesił do odwołania zgodę na prowadzenie pracy naukowej na uczelniach i wydziałach katolickich . czysty idiotyzm teologia nie jest nauką gdyż zakłada istnienie Panaboga a to już nie jest sprawdzalne cdn. Odpowiedz Link
m.maska Re: Idę odsypiać nocny dyżur 08.10.11, 14:19 Jest, jest, jeeeeeeeeeeest... a juz myslalam, ze to blaga... a jednak... co to znaczy miec farta... Od zachodu powialo wiatrem i po trzech dniach deszczow i pogody takiej sobie bardziej poznojesiennej - wlasnie wyjrzalo slonce... niech przywieje tamte chmury, byle nad Paryzem nie wisialy...tutaj juz moga... Odpowiedz Link
m.maska Re: Idę odsypiać nocny dyżur 08.10.11, 14:33 ha... a jutro o tej porze bede juz siedziec w pociagu do Paryza... a Zorro to juz pewnie bedzie doejzdzal... Odpowiedz Link
m.maska Re: Idę odsypiać nocny dyżur 08.10.11, 15:07 Mam...druga kawe...a slonce nadal swieci Odpowiedz Link
sakral cdn. 08.10.11, 14:36 niech nie robią z księdza Natanka idioty on dokładnie mówi to co jest w tekstach naszej matki,Kościoła katolickiego biskupi mówią to w zamkniętym języku zrozumiałym tylko dla tej grupy zawo- dowej. a ks.Natanek z biskupiego i papieskiego języka przyłożył to na nasze. walczmy o wolność słowa dla katolika Natanka. nie wolno kneblować katolikom ust w wolnej Polsce Odpowiedz Link
m.maska Re: cdn. 08.10.11, 14:49 Sakral....jestem za... ja bym mu nawet dala czas na antenie tv...i bardzo prosze zeby te programy szly w swiat, tzn. na tv polonia, koniecznie... niech swiat w koncu "oprzytomnieje".... Odpowiedz Link
1zorro-bis Ave....Rydzol! 08.10.11, 16:06 www.youtube.com/watch?v=5zdcPg8j7W8&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: Ave....Rydzol! 08.10.11, 16:18 gdyby facet wyszedl na scene i robil kabaret - to bylby prawdziwy hit.... Odpowiedz Link
sakral Re: Ave....Rydzol! 08.10.11, 18:00 przecież on jest na scenie i nawet jest publiczność,scenografia,muzyka i kadzidła /wszystko jak w dobrym teatrze/ a impreza kończy się słowami idźcie,ofiara spełniona PS. biletów nie ma, koszty pokrywa w b.małej części tzw.taca, budżet państwa i samorząd lokalny Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Ave....Rydzol! 08.10.11, 17:43 i takim "autkiem" jedzi Rydzol a te durne babcie ciagle mu na "tace" klada.... www.youtube.com/watch?v=L1cTvOaS3Vg&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: Ave....Rydzol! 08.10.11, 18:46 1zorro-bis napisał: > i takim "autkiem" jedzi Rydzol a te durne babcie ciagle mu na "tace" klada....: > cool: > www.youtube.com/watch?v=L1cTvOaS3Vg&feature=related To kup sobie tez... dla mnie za duze... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Ave....Rydzol! 08.10.11, 18:58 kierowce bym potrzebowal.... A ja lubie sam jezdzic. A teraz znikam bo musze sie spakowac i jutro....725 km... Odpowiedz Link
m.maska Re: Ave....Rydzol! 08.10.11, 19:02 Ha... a wczoraj pisales, ze juz sie pakujesz...to dlugo u Ciebie trwa... Odpowiedz Link
sakral Re: Ave....Rydzol! 08.10.11, 19:49 Zorrku to gdzie Ty tak daleko te kafelki i fugi układasz Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Ave....Rydzol! 08.10.11, 17:51 i jego wiernni sluchacze....+# www.youtube.com/watch?vVxfFw7x2_4&feature=related Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Ave....Rydzol! 08.10.11, 17:54 glosujcie na PIS i ojca Rydziola.... www.youtube.com/watch?v=5t__JmSZmYM&feature=related Odpowiedz Link
m.maska AaaaaL 08.10.11, 20:21 al-szamanka napisała: > ...muszę, jutro długa jazda mnie czeka > tylko, ze jak sie tak juz dobrze wyspisz w ciagu dzisiejszego dnia i wieczoru, to obawiam sie, ze noc bedziesz miala z glowy... a nie licz na to, ze pozwole Ci splynac do hotelu przed przed 22...o ile Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AaaaaL 08.10.11, 20:27 Jesteeeeeeeeeem!!! Udało mi się usnąć, ale na bardzo krotko, potem próbowałam to wielokrotnie powtórzyć ale już się nie udało. Za to spakowana jestem...hmm i ciągle coś mi w głowie świdruje, że czegoś jednak zapomniałam. Ale czego ????? Odpowiedz Link
izydor88 Re: AaaaaL 08.10.11, 20:43 Wracam z Paryża.Woody Allen i "O północy w Paryżu".Jak zwykle było trochę o Woody'm a trochę o mnie.Zwłaszcza,jak narzeczona wyrzuca głównemu bohaterowi,że w miejscach publicznych rozgląda się nieustannie za wyjściami pożarowymi. W kinie zawsze zajmuję strategiczne miejsce - z brzegu i jak najbliżej wyjścia... Film był boski.Zajawka "Baby są jakieś inne" też. Odpowiedz Link
izydor88 Re: AaaaaL 08.10.11, 21:04 Padało,bo ten romantyczny Amerykanin uważał,że w deszczu Paryż jest najpiękniejszy. Odpowiedz Link
m.maska Re: AaaaaL 08.10.11, 21:15 Ja kupilam skladana, niejako przymusowo... przedwczoraj podjechalam do sklepu, zostawilam samochod, weszlam na 15 minut, bo chcialam przymierzyc buty i kiedy chcialam wyjsc, przede mna byla sciana deszczu...w bagazniku 2 parasolki a ja cofnelam sie i kupilam kolejna... w domu jest jeszcze kilka... ale najbardziej mnie zloscilo, ze za daleko bylo do bagaznika a mnie sie spieszylo...i nie moglam przyjechac do biura jak zmoknieta kura. Odpowiedz Link
izydor88 Re: AaaaaL 08.10.11, 21:07 Kiedyś na forum popełniłam grafomański wierszyk: Jam Woody jest Allen w spódnicy. Więcej nie pamiętam i może dobrze. Odpowiedz Link
sakral Re: AaaaaL 08.10.11, 20:53 czołem Klaro a ja sobie to oglądam Opera za trzy grosze filmik ma tylko ca.8 minut warto zobaczyć Odpowiedz Link
sakral Re: AaaaaL 08.10.11, 21:15 teraz song a z Paryża kol.Maska będzie mogła pisać z kol.Sajgonem o kwiatkach i motylach ? /tzn.o miłości i spraw podobnych/ przeurocze Odpowiedz Link
izydor88 Re: AaaaaL 08.10.11, 21:35 Jazzik leci,rodzina słucha,nie do przeskoczenia. Kol.Maska z kol.Sajgonem o kwiatkach i motylkach...fajnie. Cole Porter był podkładem do dzisiejszego filmu.Tam też było o miłości,motylkach,żabkach i kopulujących ostrygach... Odpowiedz Link
izydor88 Re: AaaaaL 08.10.11, 21:45 W Paryżu podobno wszyscy.Tak twierdzi Woody Allen i Cole Porter. Odpowiedz Link
sakral Re: AaaaaL 09.10.11, 00:10 nie sklep PC zachorował w poniedziałek wyzdrowieje to i coś pod myszkę będzie Odpowiedz Link
m.maska [...] 09.10.11, 00:18 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: AaaaaL 09.10.11, 00:19 Cos w tym jest... zamowilam, ale z gory bylo wiadomo, ze dopiero od 7.10. beda mieli... ale nie dostalam zadnego maila, ze wyslali a na karcie kredytowej juz zapytali, czy wyplacalna jestem, chociaz jeszcze nie potracili... mam nadzieje, ze kiedy wroce, to podkladka bedzie juz czekala ...do tej pory mialam fajna, ale to co bylo na wierzchu, zaczelo sie odklejac i nijak nie dalo sie tego przykleic, zadne ekstra kleje tego nie trzymaja... inna rzecz, ze moja mysz to nawet na kolanie reaguje Odpowiedz Link
al-szamanka No to idę wcześniej spać... 08.10.11, 21:27 ...Maseczka wyjeżdża później, ja zrywam się o ciemnej szóstej godzinie rano DO NAPISANIA..... Odpowiedz Link