1zorro-bis 10.11.11, 18:29 Hardy z Ulissessem w serialu graja!!! Szok. Po prostu szok! Ale aktorzy.... www.youtube.com/watch?v=ivbjPOo7lQs&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: Rany Boskie.....! 10.11.11, 18:39 Ech Zorrku, Zorrku! Daj spokój, nie ruszaj....... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Rany Boskie.....! 10.11.11, 18:52 Oni ruszyli....Naet nie wiesz gdzie.... Ja tylko kontynuuje... a tutaj: Wierszyki Nie-Poważne Re: Kogut zegna...sie na zawsze! Autor: 1zorro-bis 10.11.11, 18:51 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Twoje EGO? A przepraszam z czego EGO? Zeby EGO bylo spore musisz najpierw znalezc nore. A w tej norze - nie w kurniku! Jaja skladaj tam bez liku.... Rany, rety - co ja plote??! Na to Kogut ma ochote?! Kury proscic, jaja znosic? Toz to lepiej ....EGO nosic! Nosi dumny Kogut EGO wszyscy mysla ze to jego. Jego EGO ? A dlaczego? Gdzie to kupil, gdzie zarobil? Tylko garbu sie dorobil... Chodzi ciagle z mina MORRO krzyczac ze to wina ...ZORRO! big_grinbig_grinbig_grin Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Rany Boskie.....! 10.11.11, 19:09 Chyba wiem, a może nie wiem. Oświeć mnie Rymuj, świetnie Ci wychodzi Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Rany Boskie.....! 10.11.11, 19:12 na dobranoc....(szukaj na....Podworku!) Wierszyki Nie-Poważne Re: "Oda do WU....dochtora...." Autor: 1zorro-bis 10.11.11, 19:11 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Byl tu wczoraj "dochtór mundry" pewnie zjadal same "flundry"... Kogut potrzebowal rady a ten chlop nie od parady! Pierwsza pomoc mu udzielil ZORRA palka w leb tez zdzielil... Uciekl potem niczym baba bo mu w glowie cos tam gada... Trupy, czaszki i upiory a to przeciez jego ZMORY! big_grinbig_grinbig_grin Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Rany Boskie.....! 10.11.11, 19:15 eeee, tam...tam pozjadali wszystkie rozumy... nie chodzę Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Rany Boskie.....! 11.11.11, 05:55 czasem warto! Kabaret niezly... zuza_anna napisała: > eeee, tam...tam pozjadali wszystkie rozumy... > nie chodzę > Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Rany Boskie.....! 11.11.11, 09:36 Niektóre kabarety są nie do strawienia Odpowiedz Link
1zorro-bis Czarus w koncu ...potwierdzil! 11.11.11, 10:11 ze go nikt nie wywalil, tylko on sam powiedzial "pa-pa!".... Bidulka... ...Nasza Szkapa... Re: Pytanie do Koguta... Autor: czarek_777 ☺ 11.11.11, 09:10 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Gadasz bo tak Ci kazano ? więc chociaż gęba już od tego boli to przypomnę Ci, że sam odszedłem smile masz tam mój post w tym temacie który bez trudu znajdziesz Zorro. Po prostu olałem Kalejdoskop z powodu Waszej nietolerancji, ksenofobi i nienawiści do mnie i odszedłem jednocześnie informując Was o tym. Wiem że boli to bardzo bo jestem chyba pierwszym byłym uczestnikiem który olał wątek Kalejdoskop i sam odszedł publicznie o tym informując. Więc napij się winka Zorro przy dzisiejszym Święcie które ja obchodzę a którego Ty nie obchodzisz, otrzyj łezki i pogódź się z tym - że to ja olałem Wasz wątek i to ja od Was odszedłem, nie Wy ode mnie forumowe dziwolągi i zacofańcy rodem z wczesnego średniowiecza smile miłego dnia. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Czarus w koncu ...potwierdzil! 11.11.11, 10:44 A tyle pisał, że myśmy go zbanowali. Przysięgał! Wyszło, że kłamał Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Czarus w koncu ...potwierdzil! 11.11.11, 10:47 Ciekawa jestem, co teraz nakręci, aby wybrnąć z tego kłamstwa. Głośno wołał, że został zbanowany i domagał się ponownego przyjęcia, a tu taaaaaaaka skleroza Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Czarus w koncu ...potwierdzil! 11.11.11, 10:58 a jakich ma ADWOKATOW! Cieplanata do nich dolaczyla.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Czarus w koncu ...potwierdzil! 11.11.11, 11:06 A po co Ty Zorrku z nim dyskutujesz, naprawdę Cię nie rozumiem. Chyba, że chcesz, żeby Ci nabluzgał Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Czarus w koncu ...potwierdzil! 11.11.11, 12:17 Juz mówiłeś Znikaj, ale jak najszybciej się pojaw Pa....... Odpowiedz Link
m.maska Schnüffler in Anmarsch 11.11.11, 15:15 Detektywom forumowym Rozwiklac sie w koncu udalo AL, maska i Zorro To tylko jedno cialo…. Odpowiedz Link
m.maska Re: Schnüffler in Anmarsch 11.11.11, 15:17 Detektywom forumowym Rozwikłać się w końcu udało AL, maska i Zorro To tylko jedno ciało…. ułatwię im chętnie działanie, przez znaków diakrytycznych wstawianie... Odpowiedz Link
m.maska Re: Schnüffler in Anmarsch 11.11.11, 16:38 Czasami taki musi Inaczej się udusi Kombinuje, fantazjuje, Stylu się doszukuje... I odkrycia dokonuje AL maską pisze, Zorro po śląsku fedruje Ale będą o stylu pisać będą bredzić będą się spinać... Balony wielkie W niebo ulatują I trują i trują i trują.... Po sobie sądzą Z doświadczeń wielu Gdy numer numerowi mówił: przyjacielu Potem odwrót robi, Woła: klon nad klony I myśli, że już jest uwolniony.... Odpowiedz Link
m.maska Re: Schnüffler in Anmarsch 11.11.11, 20:23 Hahahaha... Ktoś nam tu rozkazy da Ależ ależ Doktorze, Nie rób konkurencji Agorze... Tyś tu jeszcze jest nowy To wprawia nas w humor wyjątkowy Chcesz pouczać NAS? Idź ze swą nauką w las... Tam są trawki, myszki, kwiatki Niech słuchają Twojej gadki. Odpowiedz Link