Dodaj do ulubionych

Biedna ślepa Kiszka

16.05.13, 16:09
ktora jak zwykle nic nie kapuje, nie rozumie, nie pojmuje i jako ten nietoperz lata po omacku i czepia sie byle czego.... on do tej pory nie zauwazyl, ze mnie zwisa opinia innych na moj temat, ze znam ich i wiem co o nich myslec, tego z dyplomem juz szczegolnie dobrze znam.... poczulam to na koncie... a poniewaz sam Kiszka przypinal sie do mojego wygladu od miesiecy, po tym jak zlodziejka k.karen ukradla nasze zdjecie z ukrytej galerii i rozeslala po ludziach postanowilam zadowolic tych wszystkich wcieknietych, ktorzy przypinaja sie od miesiecy do mojego wygladu, do moich koron(tam niektorzy powinni jak najszybciej udac sie do dentysty, niestety) i do wszystkiego co mnie dotyczy i pokazac jak wygladam i ze mam gdzies czy im sie to podoba czy nie.... sek w tym, ze oni siebie nie pokaza, bo sie zwyczajnie wstydza.... a my doskonale wiemy dlaczego.
Obserwuj wątek
    • loczek62 Re: Biedna ślepa Kiszka 16.05.13, 16:15
      Czytałem ten wpis i jestem zażenowany poziomem. Już tak rola z "cicha pęk" że czuje się anonimowy w necie i swoje głupoty może bezkarnie wypisywać. Tylko jak ugryźć nie może to próbuje podsikiwać...
      • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 16.05.13, 16:43
        loczek62 napisał:

> Czytałem ten wpis i jestem zażenowany poziomem. Już tak rola z "cicha pęk" że c
        > zuje się anonimowy w necie i swoje głupoty może bezkarnie wypisywać. Tylko jak
        > ugryźć nie może to próbuje podsikiwać...

I robi to w taki sposob: przychodzi, wrzuca kamien i przyglada sie co sie bedzie dzialo... a ze chetnych do rzucania jest wielu, to ma niezle widowisko.
        Tylko nie zauwazyl jeszcze, ze nam to jest obojetne.
      • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... Loczku! 16.05.13, 17:24
        loczek62 napisał:

> Czytałem ten wpis i jestem zażenowany poziomem. Już tak rola z "cicha pęk" że c
        > zuje się anonimowy w necie i swoje głupoty może bezkarnie wypisywać. Tylko jak
        > ugryźć nie może to próbuje podsikiwać...

Oj, Loczku, nie tylko tego próbuję.
        Swojego czasu napisałam i zamieściłam na forum groteskę pt. Józio Pokurcz.
        A Kiszka przeczytał i zrozumiał to po swojemu, chociaż podejrzewam, że nie pozostał obojętny na sugestie k.karen... i publicznie nazwał mnie damskie bydle twierdząc, że naśmiewam się z ludzi upośledzonych i że pełna jestem nienawiści do nich.

Oto tekst

Józio Pokurcz już od wczesnego dzieciństwa usiłował wyskoczyć nie tylko sam z siebie, ale i ponad innych. W przedszkolu spędzał czas, albo uwieszony na gimnastycznej drabince, skąd spoglądał na wszystko z przynależnej mu wysokości, albo też siedział na podłodze, gdyż wtedy mógł trwać w złudzeniu, że jednak nie jest najmniejszym w grupie.
        Był najmniejszy.
        Zawsze.
        Podczas porodu wyśliznął się z matki zupełnie niespodziewanie i, pomimo że zrobił to nóżkami do przodu, nie przysporzył jej żadnych dolegliwości, tak bardzo oblepiony był dziwacznym, wazelinopodobnym śluzem. Był malutki i tak zdenerwowany swoim przyjściem na świat, że trzy akuszerki sporo musiały się natrudzić, aby złapać w pieluchę to śliskie, wijące się coś, czerwone ze złości i głośno cmoktające powietrze. Niczym wygłodniała pijawka. Tak też i na dziecko spoglądały. Jak na pijawkę. Jedna z nich co prędzej przyczepiła Józia do matczynej piersi, a ten opróżnił ją w oka mgnieniu i zanim przerażona rodzicielka pomyślała, aby go z siebie strącić, dobrał się nachalnie do drugiej. Przez następne dni doił ją tak dokładnie, że straciła 15 kg żywej wagi i zaczęła traktować własne dziecko jak zło konieczne, przy czym często miała ochotę zdzielić je po głowie packą na muchy. To natręctwo pogłębiało się coraz bardziej, tak bardzo, że po wyjściu ze szpitala natychmiast zakupiła kilkanaście pacek w najprzeróżniejszych kolorach, i pomimo że dla bezpieczeństwa trzymała je uwiązane krótkimi sznurkami do mocnego haka, to jednak podczas dnia podchodziła do nich wielokrotnie, dotykała je z lubością i wyobrażała sobie z zachwytem, co by było gdyby mogła używać je do woli i jak popadnie.
        Józio bał się pacek, były mocne i władne, mogły go skrzywdzić, dlatego już bardzo wcześnie nauczył się wykorzystywać swoją wrodzoną, wazelinopodobną powłokę. Przy pomocy tej właściwości potrafił wyślizgiwać się z niekorzystnych sytuacji, a wślizgiwać tam, gdzie inni za nic na świecie nawet by nie próbowali. Opłacało się to bardzo. Pierwszym, poważniejszym sprawdzianem okazało się być wojsko. Oczywiście, że najmniejszy, przydzielony mu mundur i tak był za duży, buty spadały z nóg, i jakby tego było za mało, dosłownie gubił się w swoim ubraniu. Czasami siedział w rękawie, innym razem pochrapywał w nogawce, gdy tymczasem usztywniona wysychającym śluzem bluza wywijała na wietrze przedziwne wygibasy, co przełożeni uznali za brak subordynacji.
        Wywalono go z wojska na trzeci dzień, a Józio postarał się o to, by zamieszczona w rubryczce „Uwagi” ocena – Nie nadaje się do NICZEGO, nigdy nie ujrzała światła dziennego. Bo Józio nie chciał być niczym, chciał być Kimś. Jakoś tam wśliznął się na studia, jakoś udało mu się je ukończyć. Obronił pracę magisterską odpowiadając na pytania, zda się logicznie, cytatami z trzech książek. Nauczył się ich prawie na pamięć, gdy rozpoznał, że większość ludzi myli umiejętność bezmyślnego cytowania z ilorazem inteligencji. Wykorzystywał to niedoinformowanie namiętnie - cytował, wysyłał cytaty, cytatami się usprawiedliwiał, a gdy postępująca skleroza coraz częściej na to nie pozwalała, po prostu milczał, co miało w rozmówcy wzbudzić nie tylko podejrzenie, że nie jest wart józiowego cytatu, ale także przekonać go, że Józio właśnie mądrze myśli. I tak się życie ślizgało, byle jak, do bylekąd, siermiężnie i szaro.
        Czy Józio coś osiągnął? Może i tak, w jego mniemaniu. Jedno jest pewne, zawsze jest pokrzywdzony, niedoceniony i jako człowiek wyjątkowy, nierozumiany. Chyba że spotka następnego Józia.
        Józiów jest wielu na świecie
        • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... Loczku! 16.05.13, 18:28
          Wiesz AL a ja po tak dlugim czasie nabieram podejrzen, ze Kiszkonor odnalazl siebie w tym Joziu Pokuczu i dlatego sie tak rzucil.... niektorzy niechetnie patrza w lustro....
          • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... Loczku! 16.05.13, 19:44
            Niechby sie tak slepa Kiszka zabrala wraz z Wscieknietym za uzebienie Achaja co to ma dyplom ale proteza by mu sie przydala...
    • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 17.05.13, 01:04
      Autor: sorel.lina 17.05.13, 00:34
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      ulisses-achaj napisał:

> A ja nie ukrywam, eksperymentowałem, ale ostroznie

Ulissesie, pamiętaj: Wszystko, co powiesz, może być wykorzystane przeciwko Tobie! wink

Dobranoc, Hardy! Dobranoc, wszyscy! Do jutra. smile

Tak tak, pamietaj, specjalista w tym zakresie jest ten za ktorego krzakiem Srelcia sie chowa, naczelny CHAM forum - Wscieklyuklad.... a jeszcze ewentualnie jak cie wytropi w matrixie to bedzie na ciebie pisal donosy do ludzi, ktorzy nic o tobie nie wiedza - taka drobna kanalia, zapewne studia skonczyl dzieki takiej dzialalnosci - bo to ze logicznie myslec nie potrafi - to pewne - ale za donosicielstwo byc moze dostal nawet wyroznienie
      • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 17.05.13, 01:11
        Autor: wscieklyuklad 16.05.13, 22:46

Ponieważ sprawa ma charakter medyczny a zatem intymny, proponuję przenieść jutro naszą rozmowę na PW.
        Inaczej za jakiś czas dowiesz się gdzieś w necie ciekawych rzeczy o swojej rodzinie i chorobach jej tyczących.
        Pozdrawiam i zapraszam na gazetową PW.

No cos podobnego i to pisze naczelny CHAM forum GW, ktory bryluje w tej dzialalnosci... az sie wzruszylam... tym naglym przyplywem dyskrecji
        • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 17.05.13, 02:05
          m.maska napisała:

> Autor: wscieklyuklad 16.05.13, 22:46
          >
          > Ponieważ sprawa ma charakter medyczny a zatem intymny, proponuję przenieść jutr
          > o naszą rozmowę na PW.
          > Inaczej za jakiś czas dowiesz się gdzieś w necie ciekawych rzeczy o swojej r
          > odzinie i chorobach jej tyczących.

> Pozdrawiam i zapraszam na gazetową PW.
          >
          > No cos podobnego i to pisze naczelny CHAM forum GW, ktory bryluje w tej dzia
          > lalnosci... az sie wzruszylam... tym naglym przyplywem dyskrecji

Ja bym byla ostrozna na miejscu tego nauty, Wsciekniety przy najblizszej okazji, jesli beda odmiennego zdania, wyrzyga mu wszystko co wie, a to czego nie wie to wymysli i wyrzyga podwojnie....
        • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 17.05.13, 15:01
          m.maska napisała:

> Autor: wscieklyuklad 16.05.13, 22:46
          >
          > Ponieważ sprawa ma charakter medyczny a zatem intymny, proponuję przenieść jutr
          > o naszą rozmowę na PW.
          > Inaczej za jakiś czas dowiesz się gdzieś w necie ciekawych rzeczy o swojej r
          > odzinie i chorobach jej tyczących.

> Pozdrawiam i zapraszam na gazetową PW.
          >
          > No cos podobnego i to pisze naczelny CHAM forum GW, ktory bryluje w tej dzia
          > lalnosci... az sie wzruszylam... tym naglym przyplywem dyskrecji

No ja tez się wzruszyłam, mając w pamięci te donosy, które na mnie słał... czyżby się nawrócił?
      • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 17.05.13, 13:28
        m.maska napisała:

> Autor: sorel.lina 17.05.13, 00:34
        > Dodaj do ulubionych
        > Odpowiedz cytując Odpowiedz
        > ulisses-achaj napisał:
        >
        > > A ja nie ukrywam, eksperymentowałem, ale ostroznie
        >
        > Ulissesie, pamiętaj: Wszystko, co powiesz, może być wykorzystane przeciwko Tobi
        > e! wink

>
        > Dobranoc, Hardy! Dobranoc, wszyscy! Do jutra. smile
        >
        > Tak tak, pamietaj, specjalista w tym zakresie jest ten za ktorego krzakiem
        > ------Srelcia ---
        • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 17.05.13, 14:36
          al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:

> > Autor: sorel.lina 17.05.13, 00:34

> > ulisses-achaj napisał:
          > >
          > > > A ja nie ukrywam, eksperymentowałem, ale ostroznie
          > >
          > > Ulissesie, pamiętaj: Wszystko, co powiesz, może być wykorzystane przeciwk
          > o Tobi
          > > e! wink

> > Tak tak, pamietaj, specjalista w tym zakresie jest ten za ktorego krza
          > kiem
          > > ------Srelcia ---
          • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 17.05.13, 14:43
            m.maska napisała:

> > > ------Srelcia ---
            • leziox Re: Biedna ślepa Kiszka 17.05.13, 19:37
              Szczerze powiedziawszy,ja juz dawno przestalem cokolwiek z tego wszystkiego rozumiec i jawi mnie sie to jako przyklad wzorcowego domu wariatów.Jedni pisza cos na Podwórku,Maska odpowiada im tutaj,a ze ja z niektórymi autorami albo tez i "autorami" z zewnatrz nie mam do czynienia,no to tak czytam sobie i czytam,ale czuje ze moje minimalne IQ i tak sie powoli zaczyna kurczyc.
              Oby to kurczenie nie przenioslo mnie sie na penisa,bo kolezanki moglyby byc niepocieszone.
              • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 17.05.13, 20:15
                Oh Leziu... co bys wiedzial o co biega, to ja Ci tutaj pokaze.... slepa Kiszka mysli, ze mi zalezy... no to moze Ty go uswiadom jak mi zalezy na takiej opinii w realu... a co dopiero w necie.... hahahaha... a zdjecia pokazalam takie jakie mialam - z Turcji z Asklepiejon'u - akurat na nich bylam...
                Tak sie sklada Leziox, ze Ty wiesz jak ja wygladam, ja wiem jak Ty wygladasz - ale nikt nie wie co to za stwor Kiszkonor, poza tym, ze sam przyznal ze lubi pic skwasniale piwo i nosic rozwlekle kalesony... doprawdy marzenie kobiet...
                A Kiszkonor od czasu kiedy jokker umiescil nasze zdjecie, ktor musial potem usunac wypisywal na temat mojego wygladu takie fantastyczne historie, ze postanowilam pokazac jak te jego wymyslone "bohomazy" maja sie do rzeczywistosci....
                Ty wiesz, jak mi to zwisa....hahahaha....

Autor: kicho_nor 16.05.13, 07:01

Oglądałem zdjęcia ostatnio prezentowane na forum Kalejdoskop.
                Matka założycielka tego forum prezentuje się tam na tle ruin.

Ło Matko Bosko, można westchnąć po oglądnięci tej prezentacji foto.
                Nie młoda przecież pani w powycieranych dżinsach, w różowej kapocie,
                białe buty, rozpuszczone włosy, pokrzywiona jakaś. Wygląda tam jak wygnana
                z palącego się domu o świcie.
                Może bym machnął ręką, niech jej tam, ale przecież pani ta namiętnie krytykuje
                wygląd osób z innych forum.
                • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 12.08.13, 19:44

>
                  > Autor: kicho_nor 16.05.13, 07:01
                  >
                  > Oglądałem zdjęcia ostatnio prezentowane na forum Kalejdoskop.
                  > Matka założycielka tego forum prezentuje się tam na tle ruin.
                  >
                  > Ło Matko Bosko, można westchnąć po oglądnięci tej prezentacji foto.
                  > Nie młoda przecież pani w powycieranych dżinsach, w różowej kapocie,
                  > białe buty, rozpuszczone włosy, pokrzywiona jakaś. Wygląda tam jak wygnana
                  > z palącego się domu o świcie.
                  > Może bym machnął ręką, niech jej tam, ale przecież pani ta namiętnie krytykuje
                  > wygląd osób z innych forum.

Z pewna drobna roznica..... rozpoczal te spirale nienawisci czepiajac sie wygladu, wyksztalcenia, zebow, wlosow, oczu i czego tam jeszcze... "bozyszcze kobiet" cokolwiek kurduplowato-karlowaty Wsciekly Uklad - moze nalezaloby wiec do niego i jego malzonki sie zwrocic o zaprzestanie - bo ani on Adonis a raczej przeciwienstwo ani ona Bajadera, tylko tez cos bardzo przeciwnego... przy pilnym akompaniamencie karlutki, ktora nawet nasze buty potrafila skrytykowac, sugerujac zylaki tudziez czort wie co jeszcze...

Zylaki sa straszna choroba i ten kto je ma, na pewno nie z wlasnej winy i pragnienia, domyslam sie, ze cierpi - mam to szczescie, ze w mojej rodzinie tego nie bylo... ale tego rodzaju odzywki mnie wkurzaja do imentu - podobnie jak pogardliwe wyrazanie sie karlutki, ktora sama nic ale o kobietach, ktore z takich czy innych powodow pracuja przy ludziach starych i niedoleznych tez wyraza sie z pogarda - bo one nie zarobia przez 10 lat zmieniania pieluch na taki plot co to ona go ma... a ma go tylko we wlasnej fantazji, bo tak naprawde to przed jej blokiem, tak jak to bywa przed blokami jest jakis wylinialy zywoplot.

Tak wiec Kiszka z tymi uwagami to do swoich przyjaciol - ale najpierw spojrz jak sam wygladasz(wiemy - prawda?) - bo robisz to samo co Wsciekly Uklad - sam pokraczny ale innym wie jak dowalic - takie zasady nigdy nie panowaly na P. dopoki sie to pokraczne tam nie pojawilo...
    • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 17.05.13, 22:25
      Baw sie biedna slepa Kiszko, baw sie... tylko tak durny jak jestes, to jeszcze nie zauwazyles, ze w zamian kto inny za ciebie obrywa i moze oberwac nawet w realu - co zabawne raczej nie bedzie... rozumu ci nie starczylo zeby zrozumiec opowiadanko AL i teraz tez slepa Kiszko jestes tak slepy, ze ani ty ani twoj wsciekniety kumpel nie zauwazacie tego co tak naprawde sie dzieje.... a zwykle tak bywa, ze ten sie smieje, kto smieje sie ostatni....ja sobie poczekam - nie pierwszy raz, ale kiedy ja wezme odwet wtedy nie bedzie zabawnie... a ty sie nie liczysz - rozumiesz?
      • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 17.05.13, 22:33
        ... jakbys mial odrobine oleju w glowie to bys zrozumial, ze dwudniowy brak reakcji na twoja kolejna prowokacje na cos wskazuje - ale to juz niuanse, ktore wymykaja sie twojej "szczegolnej" inteligencji... i dobrze, ze nie ma reakcji... bo ja moge na przyklad stracic cierpliwosc... zareagowal tylko kosmita, bo ten podobnie jak ty, niczego nie rozumie i nie kapuje, widac nikt go nie poinformowal.... ty sie upewnij, czy nalezy mnie wkurzac... Radzilabym robic to w innym miejscu bo odwet to ja sobie wezme na tych, ktorzy tym miejscem zarzadzaja... ty jestes za maly pikus, zeby sie toba zajmowac - ot taki kundelek, tu poleci, tam poleci, podniesie noge podsika, troche poujada i ucieknie ze strachu i bedzie sie przygladal... pikusie mnie nigdy nie zajmowaly.
        • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 01:39
          To nie my zaczelysmy pisac o wygladzie a wsciekniety, dlaczego? to wiadomo... przedtem zapomnial spojrzec w lustro i na Sorelcie... moj Boze....!!!!! a dyplomy - no coz to rozpoczal Uli - jesli wywoluje sie demony, trzeba potem z nimi zyc... bo demony maja to do siebie ze sie usamodzielniaja....
          Swoja droga nigdy nie rozumialam ludzi, ktorzy nie potrafia przewidziec konsekwencji swinstw jakie robia....

Biedna ślepa Kiszka o krotkiej pamieci... czy ktos ruszal ciebie pikuś, kiedy wyskoczyles do AL i napisales "damskie bydle"? odczep sie - bo jestes tylko obsikujacy pikuś i nic poza tym, bez twarzy, bez tozsamosci i dlatego pikusiem pozostaniesz.... boli cie, ze dostales tutaj bana?
          Czy ty sie przypadkiem ode mnie nie uzalezniles pikuś? i robisz bardzo zla robote swoim "przyjaciolom" - bardzo zla - niektorzy nawet nie przypuszczaja jak zla... bo ja sie moge powiedzmy sobie wkurzyc i klikne cos i poleci i nie sadze zeby ci za te robote podziekowali....
          maluj lepiej te swoje roze...
      • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 11:13
        m.maska napisała:

> Baw sie biedna slepa Kiszko, baw sie... tylko tak durny jak jestes, to jeszcze
        > nie zauwazyles, ze w zamian kto inny za ciebie obrywa i moze oberwac nawet w re
        > alu - co zabawne raczej nie bedzie... rozumu ci nie starczylo zeby zrozumiec op
        > owiadanko AL i teraz tez slepa Kiszko jestes tak slepy, ze ani ty ani twoj wsci
        > ekniety kumpel nie zauwazacie tego co tak naprawde sie dzieje.... a zwykle tak
        > bywa, ze ten sie smieje, kto smieje sie ostatni....ja sobie poczekam - nie pier
        > wszy raz, ale kiedy ja wezme odwet wtedy nie bedzie zabawnie... a ty sie nie li
        > czysz - rozumiesz?

Rzeczywiście bardzo ślepy... i bardzo niedoinformowany.
        Nie wie, że z Wrocławia do np. Lubina jest około 80km
        Kiedy następny raz jesteś w Polsce, Maseczko?big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 12:04
          al-szamanka napisała:
          >
          >
          > Rzeczywiście bardzo ślepy... i bardzo niedoinformowany.
          > Nie wie, że z Wrocławia do np. Lubina jest około 80km
          > Kiedy następny raz jesteś w Polsce, Maseczko?big_grinbig_grinbig_grin

No coś Ty AL... suszone śliwki?...
          Tyle, ze z tych jaj moze sie latwo zrobic jajecznica... i to niezle rozbeltana...
          • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 12:08
            Ja sobie bardzo cenie moje powycierane jeansy... natomiast nigdy nie zalozylabym za zadne pieniadze czegos takiego - to jest dopiero obciach... prowincja...

https://www.bilder-hochladen.net/files/itqm-244-ce75.jpg
            • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 12:15
              m.maska napisała:

> Ja sobie bardzo cenie moje powycierane jeansy... natomiast nigdy nie zalozylaby
              > m za zadne pieniadze czegos takiego - to jest dopiero obciach... prowincja...
              >
              > https://www.bilder-hochladen.net/files/itqm-244-ce75.jpg

Ach, to jest noga założona na nogę!!!
              Obciach, prowincja - tak, ale ja mam jeszcze inne skojarzeniawink
              A spodenki jak z wysypiska wygrzebane.
              • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 12:24
                al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                >
                > > Ja sobie bardzo cenie moje powycierane jeansy... natomiast nigdy nie zalo
                > zylaby
                > > m za zadne pieniadze czegos takiego - to jest dopiero obciach... prowincj
                > a...
                > >
                > > https://www.bilder-hochladen.net/files/itqm-244-ce75.jpg
                >
                >
                > Ach, to jest noga założona na nogę!!!
                > Obciach, prowincja - tak, ale ja mam jeszcze inne skojarzeniawink
                > A spodenki jak z wysypiska wygrzebane.

Calosc fatalna... ale co Ci bede AL mowic... niektore kobiety z luboscia ubieraja na siebie takie rzeczy i wydaje im sie, ze wygladaja piknie...
                I to jest wlasnie to... nigdy nie byli za granica, nie wiedza, ze tutaj chodzi sie normalnie ubranym, tylko panienki pewnego autoramentu wyrozniaja sie i dlatego wydaje im sie, ze jak cuś takiego zaloza to beda bardzo trendy, a sa zenujace.
                • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 12:27
                  No i pewna roznica, zarowno w Salzburgu jak i w Asklepiejon bylam na wycieczce i gdybym miala na nogach traktory, tez byloby ok - no ale Kiszka tego nie rozroznia... co wybitnie swiadczy o tym, ze pewnie nawet w Ojcowie nie byl....
                  • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 12:29
                    ... zapewne Kiszka oczekuje, ze przed wyjazdem na wycieczke kobieta powinna pojsc i zrobic sobie koafiure dobrze wylakierowana, tudziez zalozyc suknie balowa i szpilki, po to zeby mogla sobie nogi powykrecac na kamieniach starozyntego traktu - idiota czy co?
                    • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 12:53
                      m.maska napisała:

> ... zapewne Kiszka oczekuje, ze przed wyjazdem na wycieczke kobieta powinna poj
                      > sc i zrobic sobie koafiure dobrze wylakierowana, tudziez zalozyc suknie balowa
                      > i szpilki, po to zeby mogla sobie nogi powykrecac na kamieniach starozyntego tr
                      > aktu - idiota czy co?

Noooo, a jak już tak się powykręca na tych kamieniach, to powinna w te pędy wracać do domu, bo kiszce trzeba skisłe piwo podać
                      • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 13:21
                        A tak prawdę mówiąc to jesteś ślepa kiszko zaledwie takim wyrostkiem- nieodrostkiem.
                        Stad te kompleksy i zauroczenie kobietą silną i niezależną.
                        • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 13:27
                          al-szamanka napisała:

> A tak prawdę mówiąc to jesteś ślepa kiszko zaledwie takim wyrostkiem- nieodrost
                          > kiem.
                          > Stad te kompleksy i zauroczenie kobietą silną i niezależną.

A wiesz AL, ze atak slepej kiszki moze byc najbardziej niebezpieczny dla niej samej? podobno nieleczona sie rozlewa i moze spowodowac zapalenie otrzewnej - bardzo grozne dla organizmu "w ktorym bytuje"...
                          • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 13:31
                            m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                            >
                            > > A tak prawdę mówiąc to jesteś ślepa kiszko zaledwie takim wyrostki
                            > em- nieodrost
                            > > kiem.
                            > > Stad te kompleksy i zauroczenie kobietą silną i niezależną.
                            >
                            > A wiesz AL, ze atak slepej kiszki moze byc najbardziej niebezpieczny dla niej s
                            > amej? podobno nieleczona sie rozlewa i moze spowodowac zapalenie otrzewnej - ba
                            > rdzo grozne dla organizmu "w ktorym bytuje"...

Widzę wyjście z sytuacji... pod nóż do wściekłego!!!
                            • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 13:35
                              al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                              >

> > A wiesz AL, ze atak slepej kiszki moze byc najbardziej niebezpieczny dla
                              > niej s
                              > > amej? podobno nieleczona sie rozlewa i moze spowodowac zapalenie otrzewne
                              > j - ba
                              > > rdzo grozne dla organizmu "w ktorym bytuje"...
                              >
                              >
                              > Widzę wyjście z sytuacji... pod nóż do wściekłego!!!

... ale jak wscieklemu podpadnie, to on go juz zoperuje... wtedy będzie biedny pikuś...
                              • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 18.05.13, 13:37
                                m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                                >
                                > > m.maska napisała:
                                > >
                                >
                                > > > A wiesz AL, ze atak slepej kiszki moze byc najbardziej niebezpieczn
                                > y dla
                                > > niej s
                                > > > amej? podobno nieleczona sie rozlewa i moze spowodowac zapalenie ot
                                > rzewne
                                > > j - ba
                                > > > rdzo grozne dla organizmu "w ktorym bytuje"...
                                > >
                                > >
                                > > Widzę wyjście z sytuacji... pod nóż do wściekłego!!!
                                >
                                > ... ale jak wscieklemu podpadnie, to on go juz zoperuje... wtedy będzie biedny
                                > pikuś...

Hmm, nawet wyrostek z niego nie zostanie
        • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 19.05.13, 13:48
          al-szamanka napisała:

>
          > Rzeczywiście bardzo ślepy... i bardzo niedoinformowany.
          > Nie wie, że z Wrocławia do np. Lubina jest około 80km
          > Kiedy następny raz jesteś w Polsce, Maseczko?big_grinbig_grinbig_grin

Hahahahaha.... w Google-maps jest taka swietna funkcja, ktora ja zwykle wykorzystuje przed kazdym wyjazdem na wycieczke, zeby poogladac sobie okolice... i nagle moze sie okazac, ze tam gdzie mial stac okazaly płot stoi po prostu blokowisko.... pewnie sie googlom cos pomylilo.... ot jak nie mozna wierzyc internetowi big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 19.05.13, 21:30
            m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
            >
            > >
            > > Rzeczywiście bardzo ślepy... i bardzo niedoinformowany.
            > > Nie wie, że z Wrocławia do np. Lubina jest około 80km
            > > Kiedy następny raz jesteś w Polsce, Maseczko?big_grinbig_grinbig_grin
            >
            > Hahahahaha.... w Google-maps jest taka swietna funkcja, ktora ja zwykle wykorzy
            > stuje przed kazdym wyjazdem na wycieczke, zeby poogladac sobie okolice... i nag
            > le moze sie okazac, ze tam gdzie mial stac okazaly płot stoi po prostu blokowis
            > ko.... pewnie sie googlom cos pomylilo.... ot jak nie mozna wierzyc internetowi
            > big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

No właśnie spojrzałam bardzo uważnie, ale rzeczywiscie, oprócz blokowiska najmniejszego pluto nie widać, a miał być taki drogocenny, błyszczący.
            Ale po co to tak wypisywać, wydziwiać... że się tyle ma. Przecież nie mieć nie znaczy, że jest się nikim. Bo kimś jest się zawsze, ale tylko w sercu.
            • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 19.05.13, 21:43
              al-szamanka napisała:

>
              > No właśnie spojrzałam bardzo uważnie, ale rzeczywiscie, oprócz blokowiska najmn
              > iejszego pluto nie widać, a miał być taki drogocenny, błyszczący.
              > Ale po co to tak wypisywać, wydziwiać... że się tyle ma. Przecież nie mieć nie
              > znaczy, że jest się nikim. Bo kimś jest się zawsze, ale tylko w sercu.

Tez tego nie rozumiem... chyba tylko jesli ma sie mentalnosc o taka: zobaczcie co to ja nie mam, o domek z drogocennym plotem, latam na szybowcach i co tam jeszcze, zazdrosccie mi, jaka jestem niezwykla - tylko po co? czy to tak trudno byc soba?... zycie w klamstwie wczesniej czy pozniej doprowadza do osmieszenia klamczucha....
              • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 19.05.13, 21:54
                Wiesz co AL, a moze wzieli i ukradli ten drogocenny płot.... smilesmilesmile razem z domkiem ukradli....
                • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 19.05.13, 22:01
                  m.maska napisała:

> Wiesz co AL, a moze wzieli i ukradli ten drogocenny płot.... smilesmilesmile razem z dom
                  > kiem ukradli....

No jeżeli za jednym zamachem wszystko ukradli, to teraz pewnie... koczuje na tym boisku nieopodal big_grin
                  • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 19.05.13, 22:11
                    al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                    >
                    > > Wiesz co AL, a moze wzieli i ukradli ten drogocenny płot.... smilesmilesmile razem
                    > z dom
                    > > kiem ukradli....
                    >
                    >
                    > No jeżeli za jednym zamachem wszystko ukradli, to teraz pewnie... koczuje na ty
                    > m boisku nieopodal big_grin

Nie ma daleko, po przekatnej.... ja tez mam plac zabaw po przekatnej, tyle, ze bardziej zadrzewiony.... no chyba, ze w miedzyczasie wyrosly tam juz kolejne bloki, uuuuups.... domki
              • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 19.05.13, 21:57
                m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                >
                > >
                > > No właśnie spojrzałam bardzo uważnie, ale rzeczywiscie, oprócz blokowiska
                > najmn
                > > iejszego pluto nie widać, a miał być taki drogocenny, błyszczący.
                > > Ale po co to tak wypisywać, wydziwiać... że się tyle ma. Przecież nie mie
                > ć nie
                > > znaczy, że jest się nikim. Bo kimś jest się zawsze, ale tylko w sercu.
                >
                > Tez tego nie rozumiem... chyba tylko jesli ma sie mentalnosc o taka: zobaczcie
                > co to ja nie mam, o domek z drogocennym plotem, latam na szybowcach i co tam je
                > szcze, zazdrosccie mi, jaka jestem niezwykla - tylko po co? czy to tak trudno b
                > yc soba?... zycie w klamstwie wczesniej czy pozniej doprowadza do osmieszenia k
                > lamczucha....

... zapomniałaś o wielkich truckach
                • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 19.05.13, 22:12
                  al-szamanka napisała:

... zycie w klamstwie wczesniej czy pozniej doprowadza do osmiesz
                  > enia k
                  > > lamczucha....
                  >
                  >
                  > ... zapomniałaś o wielkich truckach

nie ja klamalam, nie ja musze pamietac... niech pamietaja ci co nalogowo klamia....
                • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 19.05.13, 22:18
                  To sa bardzo ladne bloki, wiec nie rozumiem czego ona sie wstydzi?... chyba tylko tego, ze chciala sobie dodac wartosci oglaszajac, ze mieszka w domku, ze ma drogocenny plot - ach ta mentalnosc i chec imponowania... ale dac sie tak glupio zlapac.... no no...
                  Sprawdzilam google-maps - no niestety, ani jednego przeklamania... wszystkie znane mi adresy, na terenie calej Europy i w Polsce takze - pokazuje bezblednie...
                  • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie 20.05.13, 12:33
                    Jednym slowem sprawa sie rypla - klamstwo wylazlo na wierzch z cala jaskrawoscia i nawet nie warto wiecej zajmowac sie kims takim.... jak juz klamac to przynajmniej z glowa i przewidujac konsekwencje... jest smiesznie i nic ponadto.
    • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 18:16
      Chcialam serdecznie podziekowac ANONIMOWEMU NAUCIE.....ktory podeslal mi linka...na pewna galerie picasa w ktorej umieszczono foty z galerii w X...

A Kiszce napisze slow kilka: nie badz taki do przodu... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin te kalesony bardzo pasuja i nie ma w nich zadnej przesady...teraz tym bardziej jestes pikuś....
      • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 18:37
        Kiszka, czy ty nie mogles sie przyzwoiciej ubrac na ten wernisaz?
        • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 19:35
          Ooooo, widzę, Maseczko, że i Tobie podesłał Anonimus tego linkabig_grinbig_grinbig_grin
          • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 19:40
            al-szamanka napisała:

> Ooooo, widzę, Maseczko, że i Tobie podesłał Anonimus tego linkabig_grinbig_grinbig_grin

... też Józiosmile
            • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:03
              al-szamanka napisała:

> al-szamanka napisała:
              >
              > > Ooooo, widzę, Maseczko, że i Tobie podesłał Anonimus tego linkabig_grinbig_grinbig_grin
              >
              >
              > ... też Józiosmile

no Ziutek prawdziwy... powiedzialabym nawet, ze Ziut a to "podszczypywanie" to ma we krwi...
              • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:09
                m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                >
                > > al-szamanka napisała:
                > >
                > > > Ooooo, widzę, Maseczko, że i Tobie podesłał Anonimus tego linkabig_grinbig_grin
                > big_grin
                > >
                > >
                > > ... też Józiosmile
                >
                > no Ziutek prawdziwy... powiedzialabym nawet, ze Ziut a to "podszczypywanie" to
                > ma we krwi...

Oooooo, właśnie, ZIUT
                Szkoda mi Ziuta, bo wyraźnie widać, że nie tylko kalesony mu wiszą.
                • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:11
                  al-szamanka napisała:

> Oooooo, właśnie, ZIUT
                  > Szkoda mi Ziuta, bo wyraźnie widać, że nie tylko kalesony mu wiszą.

Trochę szkoda, że na tym wernisażu reszta podwórkowego bractwa się nie zjechała - byłoby baaaardzo dopasowane towarzystwo.
                • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:11
                  al-szamanka napisała:

>
                  > Oooooo, właśnie, ZIUT
                  > Szkoda mi Ziuta, bo wyraźnie widać, że nie tylko kalesony mu wiszą.

U Ziuta to chyba cieniutko sadzac po tym, ze chyba ubral sie w to co ma najlepsze na ten "wernisaz".... hihi... czyzby definitywnie zlikwidowano w kraju lumpeksy? tam lepsza odziez wyrzucaja....
                  • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:14
                    No, jest jeszcze jakis ulamek szansy ze Kiszka to nie Ziut... ale tylko jesli to malarstwo co to sie nim chwalil, nie jego bylo... tak zle i tak do kitu....
                    • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 18.05.13, 20:17
                      A zobacz do czego tu się przyznaje

Re: Ruina
                      Autor: kicho_nor 18.05.13, 20:05
                      Dodaj do ulubionych
                      Odpowiedz cytując Odpowiedz
                      by się wyniosły ???
                      bo one ptaki są bardzo strachliwe na strachy

Nie dziwię się, że na widok kiszki, ptaki z wrzaskiem uciekają.
                      • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 18.05.13, 20:23
                        al-szamanka napisała:

> A zobacz do czego tu się przyznaje
                        >
                        >
                        > Re: Ruina
                        > Autor: kicho_nor 18.05.13, 20:05
                        > Dodaj do ulubionych
                        > Odpowiedz cytując Odpowiedz
                        > by się wyniosły ???
                        > bo one ptaki są bardzo strachliwe na strachy
                        >
                        > Nie dziwię się, że na widok kiszki, ptaki z wrzaskiem uciekają.

Sama bym uciekla, chociaz ja nie ptak... kiedy zobaczylam to to... to sie przerazilam - Ziut, Ty to chyba jeszcze II wojne swiatowa pamietasz...
                        • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 18.05.13, 20:30
                          m.maska napisała:

>
                          > Sama bym uciekla, chociaz ja nie ptak... kiedy zobaczylam to to... to sie przer
                          > azilam - Ziut, Ty to chyba jeszcze II wojne swiatowa pamietasz...

a pewnie nawet o I wojne sie otarles, wtedy to ty maly Ziutek byles....
                          • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 18.05.13, 23:14
                            m.maska napisała:

> m.maska napisała:
                            >
                            > >
                            > > Sama bym uciekla, chociaz ja nie ptak... kiedy zobaczylam to to... to sie
                            > przer
                            > > azilam - Ziut, Ty to chyba jeszcze II wojne swiatowa pamietasz...
                            >
                            > a pewnie nawet o I wojne sie otarles, wtedy to ty maly Ziutek byles....

Wiesz Ziut, ja mysle, ze Ty jestes w wieku mojego ojca....
                            • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 18.05.13, 23:20
                              m.maska napisała:

> m.maska napisała:
                              >
                              > > m.maska napisała:
                              > >
                              > > >
                              > > > Sama bym uciekla, chociaz ja nie ptak... kiedy zobaczylam to to...
                              > to sie
                              > > przer
                              > > > azilam - Ziut, Ty to chyba jeszcze II wojne swiatowa pamietasz...
                              > >
                              > > a pewnie nawet o I wojne sie otarles, wtedy to ty maly Ziutek byles....
                              >
                              > Wiesz Ziut, ja mysle, ze Ty jestes w wieku mojego ojca....

No, ja raczej bym powiedziała, że w wieku Twojego dziadka... ale tym bardziej przykre, że tak wiekowy facet zachowuje się tak niegodnie
                              • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 18.05.13, 23:22
                                al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                                >

> > Wiesz Ziut, ja mysle, ze Ty jestes w wieku mojego ojca....
                                >
                                >
                                > No, ja raczej bym powiedziała, że w wieku Twojego dziadka... ale tym bardziej p
                                > rzykre, że tak wiekowy facet zachowuje się tak niegodnie

Za to na tym wernisazu, gdyby nie ten fatalny ubior, to promieniowal duma ze swoich "dziel" wiszacych na scianach.... no i to galeria publiczna....
            • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:08
              Ciekawe czy Ziut dostal takze tego linka, coby se to swoje "malarstwo" mogl poogladac.... i siebie...
              • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:21
                A ja jestem ciekawa ile osób w ogóle link na ten wernisaż dostało.
                I ciekawi mnie kim jest Anonimus - w końcu pokazał twarz kiszki... chyba bez jego zgody big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:37
                  al-szamanka napisała:

> A ja jestem ciekawa ile osób w ogóle link na ten wernisaż dostało.
                  > I ciekawi mnie kim jest Anonimus - w końcu pokazał twarz kiszki... chyba bez je
                  > go zgody big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

I dlatego zrobil to jako Anonymus... hahaha... jak to zobaczylam to ryknelam smiechem tak, ze KM wpadl pytac sie, co sie stalo - a ja nie moglam zlapac oddechu, tak sie smialam...
                  • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:43
                    m.maska napisała:

> al-szamanka napisała:
                    >
                    > > A ja jestem ciekawa ile osób w ogóle link na ten wernisaż dostało.
                    > > I ciekawi mnie kim jest Anonimus - w końcu pokazał twarz kiszki... chyba
                    > bez je
                    > > go zgody big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    >
                    > I dlatego zrobil to jako Anonymus... hahaha... jak to zobaczylam to ryknelam sm
                    > iechem tak, ze KM wpadl pytac sie, co sie stalo - a ja nie moglam zlapac oddech
                    > u, tak sie smialam...

Ja śmiać się nie mogłam, zatkało mnie współczucie sad
                    Ale rozumiem dlaczego Ty się śmiałaś - bo uwagi kiszki w stosunku do Ciebie wyglądają teraz tak, jakby karaluch naśmiewał się z łabędzia.
                    • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:47
                      al-szamanka napisała:

>
                      > Ja śmiać się nie mogłam, zatkało mnie współczucie sad
                      > Ale rozumiem dlaczego Ty się śmiałaś - bo uwagi kiszki w stosunku do Ciebie wyg
                      > lądają teraz tak, jakby karaluch naśmiewał się z łabędzia.

Ale musisz przyznac, ze nie przesadzil z tymi kalesonami, patrzac na to ziemiste cos, co przypomina szmate wyciagnieta ze smietnika, to pewnie i te kalesony gdzies tam znalazl... no bieda i tyle.... no ale na taki indywidualny "wernisaz" to mogl se cos pozyczyc chociaz, a tak.... artyste odstawia - niechluja...
                      • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:49
                        a szyja jak u indyka.... zawiazlby se cos na tej szyi, toby tego obwislego nie bylo tak widac....
                        • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:53
                          m.maska napisała:

> a szyja jak u indyka.... zawiazlby se cos na tej szyi, toby tego obwislego nie
                          > bylo tak widac....

No nie mów, Maseczko, może musi mieć przewiew... między faldami najchętniej lęgną się bakterie.
                          • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:56
                            al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                            >
                            > > a szyja jak u indyka.... zawiazlby se cos na tej szyi, toby tego obwisleg
                            > o nie
                            > > bylo tak widac....
                            >
                            >
                            > No nie mów, Maseczko, może musi mieć przewiew... między faldami najchętniej lęg
                            > ną się bakterie.

A potrafisz sobie wyobrazic jakie faldy sa pod ta szmata, w ktora sie ubral - wg niego pewnie elegancko, bo na wlasny "wernisaz".... no mi to wyglada na terapie zajeciowa dla samotnych seniorow...
                • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:41
                  al-szamanka napisała:

> I ciekawi mnie kim jest Anonimus - w końcu pokazał twarz kiszki... chyba bez je

Ale to wiele wyjasnia... Ziutowi nie moze sie podobac styl naszego ubierania sie, bo preferuje pewnie taki jak ta pani obok na focie... wiejska suknia z pasem pod biustem - tutaj jak widze kobiete podobnie ubrana, to od razu wiadomo: Rosjanka z Kazachstanu, ktora jeszcze sie nie potrafila dostosowac....
                • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 20:53
                  al-szamanka napisała:

No i teraz jasne dlaczego Jozio Pokurcz go tak trafil - a nie dalej jak wczoraj domyslalam sie, ze sie w Twoim opowiadaniu odnalazl... tylko dlaczego uznal, ze pisalas o uposledzonych????? hmmmm.... ciekawe...
                  • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 18.05.13, 21:09
                    kiszka kaszankowa
                    tłusta, rozepchana
                    z fałd wystaje głowa
                    siworozczochrana
                    • m.maska Kiszka - Ziut... 18.05.13, 21:19
                      Moze nalezaloby Ziutowi-Kiszce napisac, ze odblokowalam mu bana - cobysmy mogli sobie pogadac o jego wygladzie zewnetrznym.... tak wiec Ziut mozesz tutaj teraz przyjsc i pogadamy sobie z ktorego smietnika wyciagnales to "gustowne" cos co na siebie przywdziales... tam to juz nawet Czerwony Krzyz nie powinien podjezdzac tylko od razu do spalarni to transportowac.... radze Ci pogrzebac w smietnikach w poblizu lumpeksow, tam lepsze rzeczy wyrzucaja...
                      • m.maska Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 21:21
                        i jakis taki niedomyty jestes - na mydlo tez nie masz?
                        • m.maska Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 21:23
                          no i te wlosy - w Twoim wieku to nie wypada z taka plereza sie nosic...
                          • al-szamanka Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 21:38
                            m.maska napisała:

> no i te wlosy - w Twoim wieku to nie wypada z taka plereza sie nosic...

Eee, taki w jego pojęciu artystyczny nieład koloru siwego z kurczaczkowatym żółtym
                        • al-szamanka Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 21:42
                          m.maska napisała:

> i jakis taki niedomyty jestes - na mydlo tez nie masz?

Myślisz, że ten tłusty błysk skóry to niedomycie? Ja jestem skłonna podejrzewać, że się wywerniksował, aby "dobrze wypaść" na zdjęciachbig_grinbig_grinbig_grin
                          • m.maska Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 21:46
                            al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                            >
                            > > i jakis taki niedomyty jestes - na mydlo tez nie masz?
                            >
                            >
                            > Myślisz, że ten tłusty błysk skóry to niedomycie? Ja jestem skłonna podejrzewać
                            > , że się wywerniksował, aby "dobrze wypaść" na zdjęciachbig_grinbig_grinbig_grin

mogl tego werniksu wiecej nalozyc pod ta broda, bo to naprawde indyka przypomina - takie obwisle...
                      • m.maska Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 21:28
                        No ja to bym Ziuta wyslalala do Rio na karnawal.... tez
                        • al-szamanka Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 21:36
                          m.maska napisała:

> No ja to bym Ziuta wyslalala do Rio na karnawal.... tez

Eeee, jemu najlepiej pasuje to śmieszne Rio - krzyżówka spelunki z korytarzem.
                          • m.maska Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 21:45
                            Ziut probuje teraz cienko popiskiwac i silic sie na wersy - oj cieniutko Ziut, cieniutko....
                            • m.maska Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 21:54
                              Swoja droga na tym wernisazu wszyscy byli jakos tam dosyc przyzwoicie ubrani, tylko Ziut wygladal jak menel...
                              • al-szamanka Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 22:07
                                m.maska napisała:

> Swoja droga na tym wernisazu wszyscy byli jakos tam dosyc przyzwoicie ubrani, t
                                > ylko Ziut wygladal jak menel...

No nie tak do końca, menele to raczej chudzielce, a kiszka porządnie opływa w faldy tluszczowe
                                • m.maska Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 22:14
                                  i te wlosy przyklejone... fuuuu... spocil sie pewnie biedak z wrazenia - zapewne mu tam tez wszyscy klaskali - bo to tak w zwyczaju zachwycac sie kazdym byle czem...
                                  • al-szamanka Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 22:17
                                    m.maska napisała:

> i te wlosy przyklejone... fuuuu... spocil sie pewnie biedak z wrazenia - zapewn
                                    > e mu tam tez wszyscy klaskali - bo to tak w zwyczaju zachwycac sie kazdym byle
                                    > czem...

No, taka męska ruina
                                    • leziox Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 22:41
                                      Wiec okazalo sie w koncu ze i kiszki stolcowe nosza jakies nazwiska.
                                      No cóz,im wiecej sie probuje ukryc,tym glosniej sie wali dupa o podloge,spadajac z coraz wyzszej drabiny klamstw.
                                      • m.maska Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 23:02
                                        leziox napisał:

> Wiec okazalo sie w koncu ze i kiszki stolcowe nosza jakies nazwiska.
                                        > No cóz,im wiecej sie probuje ukryc,tym glosniej sie wali dupa o podloge,spadaja
                                        > c z coraz wyzszej drabiny klamstw.

...juz nie wali, bo walnela Kiszką(!) o podłogę i... no co sie tam moglo wydarzyc? w kazdym razie jakos juz nie drgnela... sie chyba rozlalo...
                                    • m.maska Re: Kiszka - Ziut... 18.05.13, 23:05
                                      al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                                      >
                                      > > i te wlosy przyklejone... fuuuu... spocil sie pewnie biedak z wraz
                                      > enia - zapewn
                                      > > e mu tam tez wszyscy klaskali - bo to tak w zwyczaju zachwycac sie kazdym
                                      > byle
                                      > > czem...
                                      >
                                      > No, taka męska ruina

... no bardzo, zapewne dlatego probuje innych sciagnac do swojego poziomu - ale na tym koniec... wiadomo, ze Ziut to tylko Ziut i nic ponadto... pikuś to nawet za wielkie slowo jak dla niego...
    • m.maska Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 18.05.13, 23:25
      Cos Kiszka dziwnie umilkl, nie chce rozmawiac o swoim wygladzie? dlaczego nie? kazdemu potrafil przylozyc... kazdemu bez wyjatku, swoim tez - tylko tak dziwnie, mu chyba Kiszke ścisło...
      • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 19.05.13, 12:51
        No Kiszka - dlaczego nie przyjdziesz tutaj? pogadalibysmy sobie tym razem o Tobie....
        • leziox Re: Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 19.05.13, 13:59
          Jak to nasz drogi prezydent kiedys mawial:
          -Ne ma takiej sytuacji...
          • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 19.05.13, 14:17
            smilesmilesmilesmilesmile....

sp.Prezydent powiedzial kiedys "spieprzaj dziadu" - kiedy polecialo mu po hamulcach... to moze byc jeszcze przed nami...
            • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 19.05.13, 14:35
              m.maska napisała:

> smilesmilesmilesmilesmile....
              >
              > sp.Prezydent powiedzial kiedys "spieprzaj dziadu" - kiedy polecialo mu po hamul
              > cach... to moze byc jeszcze przed nami...

tyle, ze Kiszka-Ziut jakos dziwnie przycichl... musi miec na forum jakiegos szczegolnego zwolennika, ktory go tak "lubi", ze sie nim bardzo intensywnie "zajal"....
          • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka... czyli Ziut 19.05.13, 21:29
            leziox napisał:

> Jak to nasz drogi prezydent kiedys mawial:
            > -Ne ma takiej sytuacji...

A ja mysle, ze Kiszka-Ziut dostal skretu kiszek po prostu... ze zlosci...
    • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 19.05.13, 17:25
      Wiesz AL jak tak poczytac wynurzenia niektorych tam za miedzą, to przypomina mi sie takie forum "Orła cień" przypomina mi sie kocica, tyle, ze ona miala ten domek... a tu nawet płotu nimo...
      • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 19.05.13, 21:16
        m.maska napisała:

> Wiesz AL jak tak poczytac wynurzenia niektorych tam za miedzą, to przypomina mi
        > sie takie forum "Orła cień" przypomina mi sie kocica, tyle, ze ona miala ten d
        > omek... a tu nawet płotu nimo...

Kocicę obsmarowano równo, zarzucając jej wszystkie winy tego świata... po latach myślę, że dobrze ktos ją wrabiał.
        • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 19.05.13, 21:28
          al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
          >
          > > Wiesz AL jak tak poczytac wynurzenia niektorych tam za miedzą, to przypom
          > ina mi
          > > sie takie forum "Orła cień" przypomina mi sie kocica, tyle, ze ona miala
          > ten d
          > > omek... a tu nawet płotu nimo...
          >
          >
          > Kocicę obsmarowano równo, zarzucając jej wszystkie winy tego świata... po lata
          > ch myślę, że dobrze ktos ją wrabiał.

....ona swieta nie byla... a moze po prostu z bezsilnosci sie miotala...
      • m.maska Kiszka - Spielverderber 20.05.13, 12:37
        Kiszka to nie jest fair, do tej pory miesiacami bawiles sie naszymi zabawkami i nieustannie robiles do naszej piaskownicy i nie tylko do naszej, bo swoim tez paprales niezle(dozorczyni zarobila, Uli zarobil, Hardy takze), a teraz kiedy my chcemy sie pobawic Twoimi to zwiales..... nieladnie.
    • m.maska Kiszka... 25.05.13, 21:08
      No gdzie jestes jajcarzu?... juz Ci sie jaj odechcialo?
      • m.maska Re: Kiszka... 25.05.13, 21:09
        dostales skazy bialkowej czy co sie stalo?
    • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 20.06.13, 20:19
      Chyba cos jednak zrobil z ta "slepa kiszka" bo znowu sie odwazyl.... i dopoki nie bedzie nas ruszal, to zapomnimy o Rio i pojedziemy do Wloch... smile
      • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 20.06.13, 20:36
        m.maska napisała:

> Chyba cos jednak zrobil z ta "slepa kiszka" bo znowu sie odwazyl.... i dopoki n
        > ie bedzie nas ruszal, to zapomnimy o Rio i pojedziemy do Wloch... smile

... ale długo tę rybę łowiłbig_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 20.06.13, 20:38
          ...no wiesz, teraz te ryby iperytem nafaszerowane - to kto wie co z tego wyniknie.... no bo chyba nie w Wisle lowil, nie trwaloby to tak dlugo....
          • leziox Re: Biedna ślepa Kiszka 20.06.13, 23:26
            Hahahaa!No iperyt tez dziala dosyc szybko.
            Tak czy siak,kaszana to kaszana.
            • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 21.06.13, 05:58
              leziox napisał:

> Hahahaa!No iperyt tez dziala dosyc szybko.
              > Tak czy siak,kaszana to kaszana.

Kaszana zawsze mi się kojarzyła z czymś poplątanym, nawet w starych czasach nigdy jej nie tknęłam
    • m.maska Re: Biedna ślepa Kiszka 12.08.13, 18:44
      Wiesz AL, ze Kiszka-Ziut znowu sie uaktywnil? ze tez takie stare oblesne zaniedbane w necie sie uaktywnia, niech sie zajmie tą co z dzwonkiem w tyłku lata, ona pokloni mu sie w zamian nisko, w koncu jest czteroalternatywna...big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • al-szamanka Re: Biedna ślepa Kiszka 13.08.13, 11:26
        m.maska napisała:

> Wiesz AL, ze Kiszka-Ziut znowu sie uaktywnil? ze tez takie stare oblesne zanied
        > bane w necie sie uaktywnia, niech sie zajmie tą co z dzwonkiem w tyłku lata,
        on
        > a pokloni mu sie w zamian nisko, w koncu jest czteroalternatywna...big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

A niech się uaktywnia, tacy ludzie muszą w jakiś sposób wyrzucać z siebie przeróżne frustracje.
        A tę, co obnosi się po forach ze swoim dzwonkiem w tyłku już przecież narysował. Podobieństwo idealne, a i poddańcza, usłużna postawa doskonale dzwonkiem określona.
    • m.maska bardzo Biedna ślepa Kiszka 15.08.13, 18:35
      AL, wiesz jak sie wrylas w pamiec Kiszki?.... fascynuje go chyba to co piszemy, przezywa gleboko kazdy post... bo jak inaczej wyjasnic fakt, ze w dniu dzisiejszym nawiazuje on do postow sprzed 20 miesiecy... nie wiem czy ma taka pamiec czy powraca do tego co bylo pisane i upaja sie tym - to bardzo ciekawe jest.... a tutaj link na watek o ktorym mowa smile

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,131386640,131386640,Przegladalam_stare_fotografie_.html
      • al-szamanka Re: bardzo Biedna ślepa Kiszka 15.08.13, 18:47
        m.maska napisała:

> AL, wiesz jak sie wrylas w pamiec Kiszki?.... fascynuje go chyba to co piszemy,
        > przezywa gleboko kazdy post... bo jak inaczej wyjasnic fakt, ze w dniu dzisiej
        > szym nawiazuje on do postow sprzed 20 miesiecy... nie wiem czy ma taka pamiec c
        > zy powraca do tego co bylo pisane i upaja sie tym - to bardzo ciekawe jest....
        > a tutaj link na watek o ktorym mowa smile
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/w,101385,131386640,131386640,Przegladalam_stare_fotografie_.html

Takie zachowania mają nazwę.
        Fascynacja.
        I nie jest z tym odosobniony. Wściekły wsysa się wręcz w każde słowo, które napiszę i wszystkie świetnie pamięta.
        A swoją drogą, to ciekawa jestem czy też tak dobrze pamięta, co 20 miesięcy temu pisała karlutka albo sorelciabig_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: bardzo Biedna ślepa Kiszka 15.08.13, 19:00
          Jakby nie pisac i coby nie pisac to jego posty sa tam jedyne na ktorych warto oko zawiesic i niejednokrotnie powoduja u nas wybuchy smiechu.... smile
          • al-szamanka Re: bardzo Biedna ślepa Kiszka 15.08.13, 19:14
            m.maska napisała:

> Jakby nie pisac i coby nie pisac to jego posty sa tam jedyne na ktorych warto o
            > ko zawiesic i niejednokrotnie powoduja u nas wybuchy smiechu.... smile

Hmm, potrafi zachować się jak ostatni... wiadomo kto.
            Ale fakt, poczucie humoru ma specyficzne.
            • m.maska Re: bardzo Biedna ślepa Kiszka 16.08.13, 01:17
              hahaha... Kiszka twierdzi, ze przeczytal to gdzies indziej... no to jest bardzo nawez mozliwe, ze nie Ty jedna mialas takie przygody....
              Ja do krajow arabskich nie jezdzilam totez nikt za mnie wielbladow nie ofiarowal.... smile
              • al-szamanka Re: bardzo Biedna ślepa Kiszka 16.08.13, 04:50
                m.maska napisała:

> hahaha... Kiszka twierdzi, ze przeczytal to gdzies indziej... no to jest bardzo
                > nawez mozliwe, ze nie Ty jedna mialas takie przygody....
                > Ja do krajow arabskich nie jezdzilam totez nikt za mnie wielbladow nie ofiarowa
                > l.... smile

No tak, bo kiszka najbardziej interesuje się tymi gdzieś indziejbig_grinbig_grinbig_grin i oczywiscie nigdy nie zagląda do naszych postów, hahabig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                • m.maska Re: bardzo Biedna ślepa Kiszka 16.08.13, 12:34
                  Oj AL godzina Twojego wpisu tez moze zostac uzyta przeciwko Tobie big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin.... hahaha... niektorzy nie biora nawet pod uwage, ze niekiedy tak trzeba, bo na drugiej polkuli podczas gdy my spimy, toczy sie zycie wink
                  • m.maska Ziut..... 16.08.13, 18:35
                    oj Ziut...bido jedna.... w tym klubie seniora poszukaj sobie "senioriny", te panie tam pasuja do ciebie.....
                    • al-szamanka Re: Ziut..... 16.08.13, 18:51
                      m.maska napisała:

> oj Ziut...bido jedna.... w tym klubie seniora poszukaj sobie "senioriny", te pa
                      > nie tam pasuja do ciebie.....

Jaka tam seniorina, do seniora-emeryta pasuje najbardziej señora-babczita

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Powiązane tematy
  • Najciekawsze
  • Aktywne