al-szamanka 19.08.13, 13:57 Taki śmieszny wierszyk przeczytałam dzisiaj w necie. Czego to w necie znaleźć nie można da-Da-das śpiewał gruby Adaś liczył przy tym dzierganki koguciki, zwierzaczki i szklanki aż jedna pac, pac! leci i grubas siedzi wśród śmieci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 19.08.13, 14:08 przypomniala mi sie piosenka da-da-da- ich lieb dich nich du liebst mich nicht.... Trio Da da da ich lieb dich nicht du liebst mich nicht aha aha aha Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 19.08.13, 14:12 Dlatego ten wierszyk skopiowałam i wkleiłam, gdyż od razu skojarzył mi się z tą właśnie piosenką Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 19.08.13, 14:58 al-szamanka napisała: > Taki śmieszny wierszyk przeczytałam dzisiaj w necie. > Czego to w necie znaleźć nie można > ...masz racje internet to kopalnia informacji jest.... jesli tylko komus sie chce to moze znalezc cuuuuda wszelkie... hihi... a o mnie bardzo niewiele mozna znalezc, o Tobie doslownie NIC... i tak trzymac Odpowiedz Link
leziox Re: da-Da-das ... znalezione w necie 19.08.13, 15:56 Zwlaszcza dzierganek to w tym necie od cholery,a nawet wiecej. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 20.08.13, 10:46 super.halusia napisała: > Śliczny Hihi, śmieszny po prostu. Ktoś ujrzał jakiegoś opasłego i oślizłego Da-dasia i podstawił mu wierszykowe zwierciadło. Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 14.02.14, 20:45 leziox napisał: > Zwlaszcza dzierganek to w tym necie od cholery,a nawet wiecej. Do Wielkanocy juz niedaleko... beda dziergac jajeczka, baranki, koszyczki i inny badziew... Odpowiedz Link
loczek62 Re: da-Da-das ... znalezione w necie 20.08.13, 10:49 al-szamanka napisała: > da-Da-das > śpiewał gruby Adaś Czy powinienem się obrazić? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 20.08.13, 11:12 loczek62 napisał: > al-szamanka napisała: > > > > da-Da-das > > śpiewał gruby Adaś > > Czy powinienem się obrazić? A dlaczego miałbyś? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 20.08.13, 17:19 loczek62 napisał: > Żartowałem Wiem, bo najczęściej tak bywa, że reagują ci, których to nie dotyczy. Da-da-sie siedzą pod miotłą Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 22.08.13, 20:30 Przez ten moj wyjazd sporo przegapilam, musze jeszcze sie w te "dzierganki" zaglebic... ... i ze taki tlusty i wsrod tych smieci... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 22.08.13, 20:40 Ja to dzisiaj cały dzień przegapiłam, bo niby wolny a roboty huk. Pozałatwiałam prawie wszystko, a na koniec pojechałam moim Wacusiem Zielińskim na warsztaty - w końcu ciągle jest stuknięty. Jutro przyjdzie znawca od ustalania szkód wypadkowych, a ja i tak już sobie postanowiłam, że nie zgodzę się na amputację drzwi - już wolę jeździć stukniętym. Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 22.08.13, 20:44 al-szamanka napisała: > Ja to dzisiaj cały dzień przegapiłam, bo niby wolny a roboty huk. Pozała > twiałam prawie wszystko, a na koniec pojechałam moim Wacusiem Zielińskim na war > sztaty - w końcu ciągle jest stuknięty. Jutro przyjdzie znawca od ustalania szk > ód wypadkowych, a ja i tak już sobie postanowiłam, że nie zgodzę się na amputac > ję drzwi - już wolę jeździć stukniętym. A przynajmniej poglaskalas Wacusia za to, ze jednak nie pozwolil, zeby stalo Ci sie cos zlego? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 22.08.13, 20:51 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > Ja to dzisiaj cały dzień przegapiłam, bo niby wolny a roboty huk. > Pozała > > twiałam prawie wszystko, a na koniec pojechałam moim Wacusiem Zielińskim > na war > > sztaty - w końcu ciągle jest stuknięty. Jutro przyjdzie znawca od ustalan > ia szk > > ód wypadkowych, a ja i tak już sobie postanowiłam, że nie zgodzę się na a > mputac > > ję drzwi - już wolę jeździć stukniętym. > > A przynajmniej poglaskalas Wacusia za to, ze jednak nie pozwolil, zeby stalo Ci > sie cos zlego? > ---------------------------- Pogłaskać nie, ale dzisiaj poklepałam go czule po bagażniku Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 22.08.13, 20:54 al-szamanka napisała: > ---------------------------- > > Pogłaskać nie, ale dzisiaj poklepałam go czule po bagażniku > A tak w ogole to dlaczego nazwalas go Wacus i dlaczego Zielinski?... coby sie kto nie odnalazl w tym imieniu i nazwisku - to pamietam te "dane personalne" Twojego fiata jeszcze z poprzedniego forum - uwazaj, coby sie kto nie podszyl... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 22.08.13, 21:21 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > ---------------------------- > > > > Pogłaskać nie, ale dzisiaj poklepałam go czule po bagażniku > > > > A tak w ogole to dlaczego nazwalas go Wacus i dlaczego Zielinski?... coby sie k > to nie odnalazl w tym imieniu i nazwisku - to pamietam te "dane personalne" Two > jego fiata jeszcze z poprzedniego forum - uwazaj, coby sie kto nie podszyl... Wacuś... nie mam pojęcia, a Zieliński, bo zielony jest. A kto miałby się podszywać...? Chyba inni wymyślają tylko imiona, bez nazwiska Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 22.08.13, 21:35 No tak jakos chyba jest, ze kobiety nadaja tym samochodom meskie imiona... wprawdzie zaden z moich samochodow imienia sie nie doczekal - ten ostatni jest po prostu "maly" i tyle... a faceci nazywaja te swoje "cacka" - irminka, sabinka, krysia, zosia, paulinka... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 22.08.13, 21:41 m.maska napisała: > No tak jakos chyba jest, ze kobiety nadaja tym samochodom meskie imiona... wpra > wdzie zaden z moich samochodow imienia sie nie doczekal - ten ostatni jest po p > rostu "maly" i tyle... a faceci nazywaja te swoje "cacka" - irminka, sabinka, k > rysia, zosia, paulinka... Zosia to jeszcze rozumiem... ale sabinka?! Nie potrafię sobie wyobrazić koloru takiej sabinki. Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 22.08.13, 21:47 moze byc i Zielinska jak bedzie zielona i okaze sie nagle ze to jakas "rodzina" Odpowiedz Link
leziox Re: da-Da-das ... znalezione w necie 25.08.13, 00:30 Moj to sie zwie Brumbrumek. Albo Iwus´. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 25.08.13, 05:34 leziox napisał: > Moj to sie zwie Brumbrumek. > Albo Iwus´. Też ładne imionka Odpowiedz Link
loczek62 Re: da-Da-das ... znalezione w necie 25.08.13, 13:38 Poprzedni nazywałem "Księżniczka" a obecny to "kapsuła", a jeszcze wcześniejszy to "Paulinka" Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 25.08.13, 13:41 No mowie, ze faceci zawsze daja zenskie imiona... Leziox: wylamujesz sie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 25.08.13, 17:02 Ja dałam męskie... bardzo typowo jak na kobietę Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 25.08.13, 18:42 No dobra, dobra, moj nazywam "mały" w sensie samochod, wiec trudno zeby byl "mała" a mały dlatego, ze w porownaniu z poprzednimi jest nizszy i mniejszy i tylko dwudrzwiowy... no to mały i tyle... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 25.08.13, 19:31 m.maska napisała: > No dobra, dobra, moj nazywam "mały" w sensie samochod, wiec trudno zeby byl "ma > ła" a mały dlatego, ze w porownaniu z poprzednimi jest nizszy i mniejszy i tylk > o dwudrzwiowy... no to mały i tyle... A tam mały. Miejsca dosyć dla 5 osób, a jaki bagażnik pakowny mogłyśmy się przekonać nad Loarą. Nie dość, że tyle w sobie pomieścił to jeszcze potrafił nam służyć jako jadalnia Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 25.08.13, 19:59 A kiedy polozy sie tylne siedzenia, mozna stworzyc bardzo wygodne lozko dla dwoch osob - wyprobowane zostalo juz Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 25.08.13, 20:01 ... a i tak maly, bo niski jest... Odpowiedz Link
m.maska Re: da-Da-das ... znalezione w necie 14.02.14, 20:43 Nie slyszalas czegos nowego na temat? Da-da-da.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: da-Da-das ... znalezione w necie 14.02.14, 20:59 da... da... da da czego nie ma kap, kap, śrubka, uszczelka forsa z tego niewielka stres skręca jak imadło a na brzuchu rośnie sadło Odpowiedz Link