xenocide 07.05.09, 07:00 Uwielbiam sloneczne poranki, wtedy nie mam problemu ze wstawaniem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Poranek 07.05.09, 07:11 xenocide napisał: > Uwielbiam sloneczne poranki, wtedy nie mam problemu ze wstawaniem. U mnie buro, ponuro, ale był już jeden przebłysk, może się rozmnoży... :) Odpowiedz Link
xenocide Re: Poranek 07.05.09, 07:32 taziuta napisał: > > U mnie buro, ponuro, ale był już jeden przebłysk, > może się rozmnoży... :) Jesli to swinska grypa to na pewno :-)) Co wezme gazete w reke to tylko swinia, brakuje tylko zeby mnie jakas z monitora zaatakowala :-) Odpowiedz Link
of.woman.born chciałbyś 07.05.09, 07:46 > Co wezme gazete w reke to tylko swinia, brakuje tylko zeby mnie jakas z monitor > a > zaatakowala :-) jesteście tak podnieceni jego ewentualna wizytą, że na jego miejscu zrobiłabym wam tę przysługę i przyszła w odwiedziny. Bedzie starszny smutek i żal jak zmieni zdanie- kolejny dzień zmarnowany:_)) rzeźbcie, rzeźbcie może go jednak zachęcicie. chociaz wątpię:-) niby dlacxzego miałby was reanimowac:-)za jakie grzechy:-) Odpowiedz Link
taziuta Powiedz mu, żeby się nie fatygował, plizz :) 07.05.09, 08:31 of.woman.born napisała: > > > Co wezme gazete w reke to tylko swinia, brakuje tylko zeby mnie > > jakas z monitora > > zaatakowala :-) > > jesteście tak podnieceni jego ewentualna wizytą, że na jego > miejscu zrobiłabym wam tę przysługę i przyszła w odwiedziny... E tam, jakie podnieceni?! Jak sobie ze świnią chcemy pogadać, to idziemy do niej w odwiedziny, a tutaj ma szlaban, więc z jej wizyty nici... ;) Odpowiedz Link
taziuta A w Szczecinie pięknie świeci :) 09.05.09, 08:20 xenocide napisał: Re: dzis bez slonca i czuje sie jak ten na zdjeciu Słonko świeci, wietrzyk wieje, szczupak siedzi w trzcinach, więc nic tylko popłynąć na ryby! :) Odpowiedz Link
xenocide Re: A w Szczecinie pięknie świeci :) 09.05.09, 08:24 taziuta napisał: > Słonko świeci, wietrzyk wieje, szczupak siedzi w trzcinach, > więc nic tylko popłynąć na ryby! :) Jak juz jestesmy przy rybkach to moze o jakiejs zlotej pomyslimy zwlaszcza ze dzis do Wawy przylatuje prawdziwa ksiezniczka :-) Odpowiedz Link
taziuta Re: A w Szczecinie pięknie świeci :) 09.05.09, 08:48 xenocide napisał: > taziuta napisał: > > > > Słonko świeci, wietrzyk wieje, szczupak siedzi w trzcinach, > > więc nic tylko popłynąć na ryby! :) > > Jak juz jestesmy przy rybkach to moze o jakiejs zlotej pomyslimy > zwlaszcza ze dzis do Wawy przylatuje prawdziwa ksiezniczka :-) Wierzysz w bajki?! :) Odpowiedz Link
xenocide Re: A w Szczecinie pięknie świeci :) 09.05.09, 09:16 taziuta napisał: > Wierzysz w bajki?! :) > A slyszales zeby facet kiedys wydoroslal, bo ja nie :-)) Odpowiedz Link
zzaqq Dzięki, dzięki, Dzięki :) 09.05.09, 08:40 xenocide napisał: > Uwielbiam sloneczne poranki, wtedy nie mam problemu ze wstawaniem. Ja też :) www.youtube.com/watch?v=80dtB7V8cr4 Przypominam, że w dzisiejszym dniu obchodzimy, święto UE :) Dla mnie jest ono szczególnie radosne. Niech żyje 9 maja :) www.youtube.com/watch?v=U_t3Qs9WFx4 www.youtube.com/watch?v=-lol93tQL1c :) Odpowiedz Link
remez2 Re: Dzięki, dzięki, Dzięki :) 09.05.09, 09:13 zzaqq napisał: > Ja też :) > Przypominam, że w dzisiejszym dniu obchodzimy, święto UE :) Dla mnie jest ono > szczególnie radosne. Niech żyje 9 maja :) Dzień zwycięstwa nad faszyzmem. Odpowiedz Link
zzaqq Jest coś o czym wie Xenio 09.05.09, 09:32 remez2 napisał: > zzaqq napisał: > > > > Ja też :) > > > > Przypominam, że w dzisiejszym dniu obchodzimy, święto UE :) Dla mnie jest > ono > > szczególnie radosne. Niech żyje 9 maja :) > Dzień zwycięstwa nad faszyzmem. A Wy nie :) Wyjrzyj za okno :) Posłuchaj ptaków :) Urodziłem się przed kilkoma godzinami właśnie 9 maja trochę lat nazad :) Tradycyjnie rocznicowo spojrzałem w lustro i nie uciekłem wzrokiem od siebie. Czyli jeszcze nie jest najgorzej :) Odpowiedz Link
remez2 Re: Jest coś o czym wie Xenio 09.05.09, 09:57 > Wyjrzyj za okno :) Posłuchaj ptaków :) Urodziłem się przed kilkoma godzinami wł > aśnie 9 maja trochę lat nazad :) Gratulacje. 32 lata to piękny wiek. :-) > Tradycyjnie rocznicowo spojrzałem w lustro i nie uciekłem wzrokiem od siebie. C > zyli jeszcze nie jest najgorzej :) I niech tak będzie przez najbliższe 83 lata. Odpowiedz Link
gat45 Re: Jest coś o czym wie Xenio 09.05.09, 10:07 zzaqq napisał: Urodziłem się przed kilkoma godzinami wł > aśnie 9 maja trochę lat nazad :) > Zadzwoń do Mamusi i złóż Jej życzenia. To Jej święto bardziej niż Twoje. Kwiatki też możesz wręczyć :))) Odpowiedz Link
zzaqq Re: Jest coś o czym wie Xenio 09.05.09, 10:32 gat45 napisała: > zzaqq napisał: > > Urodziłem się przed kilkoma godzinami wł > > aśnie 9 maja trochę lat nazad :) > > > > Zadzwoń do Mamusi i złóż Jej życzenia. To Jej święto bardziej niż > Twoje. Kwiatki też możesz wręczyć :))) Czy ja wiem? Kiedy połamała na mnie tłuczek do ziemniaków, w bezsilności powiedziała, życzę Ci takich dzieci jakim Ty jesteś :) A 32 lata Remez to ja miałem dawno dawno temu :) Chociaż jak się wprowadziłem w nowe miejsce to się mnie pytali co studiuję :) Odpowiedz Link
xenocide Niech Twoje zycie toczy sie tak jak tego pragniesz 09.05.09, 10:50 I pamietaj... zebys nigdy nie przestal marzyc bo marzenia pozwalaja przetrwac najtrudniejsze nawet chwile. Odpowiedz Link
zzaqq :))))))))))) 09.05.09, 11:07 Lepiej mieć Parkinsona niż Alzheimera, bo lepiej połowę wylać niż zapomnieć wypić. --------------------------------------------- Alzheimer pochodził z Wrocławia :) Odpowiedz Link
kwadrydurka Re: Jest coś o czym wie Xenio 09.05.09, 11:04 zzaqq napisał: > Urodziłem się przed kilkoma godzinami właśnie 9 maja trochę lat > nazad :) Samych pomyślności! :-) Odpowiedz Link
zzaqq Re: Jest coś o czym wie Xenio 09.05.09, 11:12 kwadrydurka napisała: > zzaqq napisał: > > > Urodziłem się przed kilkoma godzinami właśnie 9 maja trochę lat > > nazad :) > > Samych pomyślności! :-) Dzięki. Nawet jak niepomyślnie to i tak pomyślnie. O siebie się nie boję. Boję się o innych! Trzymajcie się ludki ciepło. Więcej miłości, zaufania. Na początku to boli ale potem sam miód :) Odpowiedz Link
xenocide Re: Poranek 09.05.09, 14:26 loveable napisała: > Już minął. ;) Tylko blagam, nie mow ze teraz pora na lezakowanie :-) Odpowiedz Link
loveable Re: Poranek 09.05.09, 15:14 Nigdy nie leżakuję. :) Nawet do przeszkola pozwoliłam się zapisać dopiero wtedy, gdy już nie trzeba było leżakować. :) Odpowiedz Link
xenocide Re: Poranek 09.05.09, 16:16 loveable napisała: > Nigdy nie leżakuję. :) > > Nawet do przeszkola pozwoliłam się zapisać dopiero wtedy, gdy już > nie trzeba było leżakować. :) OK to powiedz co robisz jak masz wolna chwile a nie dziala komp ? :-) Odpowiedz Link
loveable Re: Poranek 09.05.09, 16:35 Czytam jak głupia. :) Chodzę na długaśne spacery i znowu czytam.:-) Zapomniałabym! Czasami pracuję. ;) Odpowiedz Link
xenocide Re: Poranek 09.05.09, 17:11 loveable napisała: > Czytam jak głupia. :) Okres zaczytywania sie nawet po nocach mam za soba. Za to slucham i slucham jak glupi :-) > Chodzę na długaśne spacery i znowu czytam.:-) Wole biegac, ale jak ide na spacer to bez aparatu sie nie ruszam > > Zapomniałabym! Czasami pracuję. ;) > Jesli robisz to co lubisz to naprawde mozesz zapomniec ze pracujesz, ja tak mam. :-) W wolnych chwilach tych dluzszych oczywiscie, lubie nurkowac. Uwielbiam jak szczekaja mi zeby :-)) Odpowiedz Link
zzaqq Re: Poranek 09.05.09, 17:16 A ja uwielbiam czasami nic nie robić. Bo przecież wypicia piwa w knajpie w Bieszczadach to nic nie robienie :) PS Często trzeba do niej dojść :) Odpowiedz Link
xenocide Re: Poranek 09.05.09, 17:23 zzaqq napisał: > A ja uwielbiam czasami nic nie robić. > > Bo przecież wypicia piwa w knajpie w Bieszczadach to nic nie robienie :) Kurde jaka to ciezka praca to nic nierobienie, ile to trzeba miec samozaparcia. :-) > PS > Często trzeba do niej dojść :) Jak sam napisales preferujesz dalekie spacery do zrodla plynnego zlota :-) A to nic nie robienie jest potwornie meczace :-) Odpowiedz Link
zzaqq Telefony 09.05.09, 17:30 Nie znoszę ich. Sobota wieczór, zaczęło się - nie odbieram :) W końcu to sobota. :) PS Ludzie uważają, że przez telefon można coś ze mną załatwić... :) Odpowiedz Link
xenocide Re: Telefony 09.05.09, 17:39 zzaqq napisał: > Nie znoszę ich. > > Sobota wieczór, zaczęło się - nie odbieram :) > > W końcu to sobota. :) > > PS > Ludzie uważają, że przez telefon można coś ze mną załatwić... :) W dzisiejszych czasach telefon to elektoniczna smycz. Zawsze je wylaczam poza jednym znanym tylko najblizszym. Wyobraz sobie teraz taka scenke. Ziutek jest na rybach, lodeczka sie kolysze na wietrze, lagodne fale pluszcza o burty. Slychac szumt trzcin, laskotanych lekkim wiaterkiem, a tu BUUUUUUUUUUUUUUUU Przeciez to mozna zawalu serca dostac :-)) Odpowiedz Link
zzaqq Wszystko co robię :) 09.05.09, 18:14 Albo nie robię albo robię na całego. Telefon tylko w tym przeszkadza. Dlatego nie mam telefonu mobilnego :) Odpowiedz Link
taziuta Re: Poranek 10.05.09, 07:58 loveable napisała: > piękny :-) Ciągle pada... W nocy napadało 16 litrów na metr kwadratowy. Przynajmniej nie trzeba podlewać trawnika, ani myć łodzi! :) Odpowiedz Link
xenocide Re: Poranek 10.05.09, 19:28 A u mnie padalo, swiecilo slonce, jednym slowem kratka :-) Odpowiedz Link
taziuta Re: Poranek 10.05.09, 19:46 xenocide napisał: > A u mnie padalo, swiecilo slonce, jednym slowem kratka :-) U mnie teraz świeci słońce... :) Odpowiedz Link
xenocide Re: Poranek 15.05.09, 11:36 taziuta napisał: > U mnie teraz świeci słońce... :) To ja tez sie pochwale a co :-) swieci. Odpowiedz Link
xenocide Re: Poranek 17.05.09, 09:49 Jest szansa na to ze u mnie bedzie cieplej i slonecznie. Odpowiedz Link
taziuta Re: Poranek 17.05.09, 10:32 xenocide napisał: > Jest szansa na to ze u mnie bedzie cieplej i slonecznie. U mnie już jest ;) Odpowiedz Link
xenocide Re: Poranek 17.05.09, 10:34 I bardzo dobrze :-) wczoraj byla fatalna, deszczowo i zimno brrr. Odpowiedz Link