23.07.14, 21:05
Oczywiscie, ze zapewne zbyt dlugo mieszkam poza granicami kraju, zeby zrozumiec mentalnosc, na szczescie tylko niektorych, rodakow... bo jest tak: jesli podczas dyskusji ktos smie miec inne zdanie na dany temat niz oni wlasnie, magister czy hydraulik - obojetne... tzn. ze jest debilem, pajacem, idiota, niedoukiem itd... bo tylko ich opinia jest jedyna, wlasciwia i prawdziwa i sluszna... i tylko oni maja prawo wypowiadac swoje zdanie... powiem krotko: zwisa mi wasza opinia, mam wlasna.

ulisses-achaj 23.07.14, 16:26

Myślę, że osoby, które wypisują takie "mądrości" należy traktować dokładnie tak samo, jak one traktują tych, o których piszą. Nic innego nie dotrze i nie przebije się przez ten mentalny ugór..
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: Echo... 23.07.14, 21:09
      m.maska napisała:

> Oczywiscie, ze zapewne zbyt dlugo mieszkam poza granicami kraju, zeby zrozumiec
      > mentalnosc, na szczescie tylko niektorych, rodakow... bo jest tak: jesli podcz
      > as dyskusji ktos smie miec inne zdanie na dany temat niz oni wlasnie, magister
      > czy hydraulik - obojetne... tzn. ze jest debilem, pajacem, idiota, niedoukiem i
      > td... bo tylko ich opinia jest jedyna, wlasciwia i prawdziwa i sluszna... i tyl
      > ko oni maja prawo wypowiadac swoje zdanie... powiem krotko: zwisa mi wasza o
      > pinia, mam wlasna.

Oj, bardzo zwisa big_grinbig_grinbig_grin
    • al-szamanka Re: Echo... 23.07.14, 21:14
      hihihi, a po nicku pod cytatem poznaję, że znowu pojawił się ojciec założyciel - bo zawsze zjawia się gdy o nas chodzi, gdy ma okazję poprzeć wulgaryzmy wylewane pod naszym adresem.
      Zaiste, wybitny sposób istnienia na forum.
      • m.maska Re: Echo... 23.07.14, 21:17
        Bardzo wybitny... szczegolnie jesli ktos uwaza, ze moze komunikowac z innymi na poziomie Jurka z przedszkola: teraz to ja jej pokaze, na scianie napisze, ze jest guuuuuuuuuupia!
        • al-szamanka Re: Echo... 23.07.14, 21:20
          m.maska napisała:

> Bardzo wybitny... szczegolnie jesli ktos uwaza, ze moze komunikowac z innymi na
          > poziomie Jurka z przedszkola: teraz to ja jej pokaze, na scianie napisze, ze j
          > est guuuuuuuuuupia!

Tak, tak, na ścianie w toalecie, bo tam najlepiej jest wykazywać niepospolite bohaterstwo... a do tego jakiś rysuneczek
          • al-szamanka Re: Echo... 23.07.14, 21:21
            ... tym bardziej, że słownictwo też takie toaletowe
            • m.maska Re: Echo... 23.07.14, 21:56
              al-szamanka napisała:

> ... tym bardziej, że słownictwo też takie toaletowe

Jaki czlowiek, takie slownictwo... uncertain
    • dwa-filary Re: Echo... 23.07.14, 21:53
      bo: siedzisz w zapyzialym polskim zascianku i nie masz zielonego pojecia jak zyja ludzie poza tym grajdolem.

Jeżeli tak sądzisz to zapomnij o tym kraju zwanym zapyziałym polskim zaściankiem. po cholerę tu przyjeżdżasz?????, zabieraj swoja rodzinę do tego swojego szlachetnego kraju i zapomnij, że Polska istnieje. No chyba, ze swoje frustracje musisz na Polskę wylewać. Nawet ptak nie sra w swoje gniazdo !!!
      Znam życie w Europe lepiej niż tobie się wydaje. Jesteś żałosna w swoich wypowiedziach, a teraz się wyżyj na mnie, zachłyśnięta dobrobytem /?/ istoto, bo trudno nazwać cię POLKĄ.
      No a teraz dawaj, ubliżaj suspicious
      • m.maska Re: Echo... 23.07.14, 21:56
        Nie gadam ze slepym o kolorach... tylko tyle i az tyle!
        • dwa-filary Re: Echo... 23.07.14, 21:58
          bo i ty tych kolorów nie widzisz hahaha
      • al-szamanka Re: Echo... 23.07.14, 22:16
        dwa-filary napisała:

> No a teraz dawaj, ubliżaj suspicious

Chyba coś Ci się pomyliło - tu nie jest ani koguci Dworzec, ani koguci Kali go skop.
        Tu nikt nikomu nie ubliża.
        • leziox Re: Echo... 23.07.14, 23:02
          O, prosze. Komuszek nam sie zjawil i sie wkurwil bo ktos osmielil sie powiedziec prawde...
          Koguta zostawcie w spokoju, on umie analizowac osoby i to co maja do powiedzenia.
          Jeszcze troche a jedyne miejsce gdzie Filarek bedzie mogl pisac, to forum Osla Lawka.
          • dwa-filary Re: Echo... 24.07.14, 10:08
            To już jest pomówienie. Komuchem to ty byłeś i spieprzyłeś. Dla mnie to jesteś jak Ziobro- mniej niż zero. A na oślej to chyba ty pisujesz, bo wiesz co tam jest. Ja się nie wpieprzam w twoje życie, więc odwal się ode mnie, boś malutki.........
            • m.maska Re: Echo... 24.07.14, 11:28
              dwa-filary napisała:

> To już jest pomówienie. Komuchem to ty byłeś i spieprzyłeś. Dla mnie to jesteś
              > jak Ziobro- mniej niż zero. A na oślej to chyba ty pisujesz, bo wiesz co tam je
              > st. Ja się nie wpieprzam w twoje życie, więc odwal się ode mnie, boś malutki...
              > ......

a czy ktoras z nas chodzi za toba? czy moze chcesz sie zasluzyc?
              Jesli nie masz nic do powiedzenia w innych tematach, to nie przychodz tutaj nas pouczac, bos tez za malutka...
            • m.maska Re: Echo... 24.07.14, 13:20
              A poza tym dobrze by bylo, gdybys po tylu latach na forum nauczyla sie dyskutowac z wyrazanymi przez innych opiniami... na tym polega dyskusja. Ja w przeciwienstwie do Lezioxa, nie znam ciebie i dlatego nie oceniam ciebie - oceniam jednak to co piszesz a to wypada negatywnie, bo nie potrafisz, przynajmniej tutaj, pisac brz atakow personalnych - twoje pisanie polega na ocenach, do ktorych nie masz prawa, bo NIC o mnie nie wiesz i nie wiesz nic o tym co wydarzylo sie w realu - wiec raczej powstrzymaj sie od wystawiania ocen.
              A jesli chodzi o ublizanie, to rzeczywiscie chyba cos ci sie pomylilo - nigdy nikomu nie ublizalam, w przeciwienstwie do tych, ktorzy nieustannie ublizaja mnie/nam... ale skoro nie potrafia bez nas zyc i tylko wtedy sie pojawiaja kiedy moga to robic, to niech im wyjdzie to na zdrowie!
        • kicho_nor Re: Echo... 23.07.14, 23:25
          No nie mogę!!!
          jak nie używa słów wulgarnych to od razu inteligentny.

Ciśnie mi się jakieś słowo nie inteligentne ale się wstrzymam

by nie dostać czkawki po zaliczeniu mnie do inteligentów
          z powodu nie wyrażania się to napiszę to co teraz napisze:

Zacytowałem na innym forum o czołgu który wp....dolił się na minę.

Czytam tu Was i mam wrażenie, że kto spotkał się z Wami w realu
          to teraz czuje się jak ten czołg.

• leziox Re: Echo... 23.07.14, 23:36
            A ty jeszcze tu Kaszano popisujesz(sie) ?
            Bardzo sie w sumie dziwie.
            Czym chcesz tu zaimponowac?
            Mieszczanskim stylem?
            Szlaczkami przy suficie jako dodatek do niezwykle udanej karykatury mostu?
            Skrzywioná inteligencja po kwasnym piwie?
            Czym?

• kicho_nor Re: Echo... 23.07.14, 23:46
              Cóż Ci mam odpowiedzieć Ptysiu
              • leziox Re: Echo... 23.07.14, 23:48
                No skoro nie masz nic do powiedzenia, to proponuje nie mowic nic, Wuzetko.
          • m.maska Re: Echo... 24.07.14, 12:02
            kicho_nor napisał:

> No nie mogę!!!
            > jak nie używa słów wulgarnych to od razu inteligentny.
            >
            > Ciśnie mi się jakieś słowo nie inteligentne ale się wstrzymam
            >
            > by nie dostać czkawki po zaliczeniu mnie do inteligentów
            > z powodu nie wyrażania się to napiszę to co teraz napisze:
            >
            > Zacytowałem na innym forum o czołgu który wp....dolił się na minę.
            >
            > Czytam tu Was i mam wrażenie, że kto spotkał się z Wami w realu
            > to teraz czuje się jak ten czołg.

>

Jesli jest falszywcem, hipokryta i jest nieuczciwy - ma prawo sie tak czuc... bo to inna bajka, nie nasza....
            • m.maska Re: Echo... 24.07.14, 12:03
              a nawet powinien sie tak czuc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka