anbull 08.02.09, 21:08 ma ktoś doświadczenie z tym przedszkolem? jakieś opinie? będę wdzięczna za odp. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aa_dorota Re: przedszkole nr 25 10.02.09, 18:56 Moj syn chodzi do tego przedszkola 3-ci rok Jestem bardzo zadowolona - personel fajny, sympatyczny i moim zdaniem kompetentny p. dyr konkretna i bardzo dbająca o dzieci warunki - kazda grupa ma 2 spore sale (3 i 4 latki maja dodatkową salę do leżakowania) - bardzo duży i fajny ogród każda grupa ma 2 nauczycielki i 1 panią do pomocy w przedszkolu wiele się dzieje, są ciekawe zajecia dodatkowe, teatrzyki, przygotowywanie przedtawiń dodatkowo (płatne) w przedszkolu jest j. angielski, rytmika, gimnastyka korekcyjna, kurs tańca towarzyskiego, logopeda i bezpłatnie religia jeśli chcesz jeszcze coś wiedzieć to pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzanie.beskidy Re: przedszkole nr 25 13.02.09, 14:35 Moje dziecko skończyło 4 lata temu - a w tym roku zapisuję młodsze. Byłam bardzo zadowolona - oprócz dobrej zabawy, syn dużo się nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś
anbull Re: przedszkole nr 25 15.02.09, 20:16 czy przewidziane są jakieś dni adaptacji (rodzic + dziecko) dla nowoprzyjętych przedszkolaków, np. w czerwcu? Dorota, Twoje dziecko kończy może w tym roku szkolnym przedszkole? Jak tak to miałabym kilka pytań, ale raczej na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: przedszkole nr 25 15.02.09, 23:08 Moja Julka kończy w tym roku to przedszkole. Młodszego syna też tam poślę. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_dorota dzidecka 16.02.09, 10:44 A Twoja Julka chodzi do grupy starszaków A czy B? Odpowiedz Link Zgłoś
aa_dorota dzidecka 18.02.09, 14:43 to pewnie się już spotkałyśmy w przedszkolu, bo Nasze dzieci chodzą do jednej grupy Odpowiedz Link Zgłoś
aa_dorota Re: przedszkole nr 25 16.02.09, 10:38 Tak kończy w tym roku - jak masz pytania to pisz W kwietniu są dni otwarte, ale na zasadzie, że można przyjść z dzieckiem i pochodzić po przedszkolu, zobaczyć jak to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś